Har nog aldrig varit såhär trött.. Klär på...

Har nog aldrig varit såhär trött.. Klär på mig de varmaste kläderna jag har och knallar iväg till skolan för att faila på kemiprovet totalt. Varför måste det vara så förbannat kallt? Fryser ju ihjäl. Bläh. Ikväll blir det nog sängen tidigt!


What else is there to live for?

Jag kämpar för livet för att hålla mig vid ytan just nu. Allt jävla plugg vill däremot dra ner mig på djupet, ner i det kalla vattnet. Börjar bli relativt nöjd med min IOP ändå nu. Har "bara" jobbat om den fem gånger. Blir säkert både en sjätte och sjunde och åttonde gång också innan jag är klar.
*5 minuter senare*
Oj, fastnade visst med blicken på bubblorna i mitt vattenglas. Förstökte lista ut om dom faktiskt rör på sig eller om jag bara inbillar mig. Vad jag kom fram till? Ingenting alls eftersom min hjärna är så full av kemiska formler, mattetermer och ord som fabel, karaktärsindikationer och protagonist.
Kul liv!

Längtar som fan till om en vecka. Då sitter jag i London på något mysigt café eller nåt!

Skoltrött tjej

Borde skämmas över att ens tänka på att blogga just nu. 205726385821 saker som måste göras innan torsdag.. Måste helst innan imorrn om jag ska hinna packa inför BUO-resan och Englands-resan. Bläh!
Just nu sitter jag och jobbar med IOP för fullt. Har redan "gjort klart" matte häftet som ska vara klart imorrn. Har försköt pluggat kemi men gav upp efter ungefär halva boken. Ska väl ta itu med de snart igen eftersom en härligt go mock väntar på mig imorrn! Och på måndag. Den kommer jag aldrig hinna plugga till med tanke på BUO resan i helgen. Men WTH! Man får väl göra sitt bästa lixom. Skriva en massa trams om man inte kan svaret och hoppas på att få några poäng för ett gott försök iaf!
Nu ska jag återgå till att ordbajsa fram en presentation på 10-15 minuter om karaktärisering i Aprilhäxan. Lyckat!

Depp.

Nu peppar jag inför sista riktiga skolveckan (fastän den inte ens är riktig eftersom jag är ledig på fredag). Finns massor att göra, IOP, independent study + mocks i matte och kemi. Kommer på allt fler saker som måste fixas innan fredag. Förjävligt I tell ya!
Deppar ihop över vädret också. Känns jävligt jobbigt att det ser ut som de gör. Man blir lixom ledsen av ingen anledning alls. Gråter en massa av ingen anledning alls. Idiotiskt.

Men hon blev slav för sitt eget begär

Har haft ryckningar i ögonbrynet hela dagen. I början höll man på att dö av skratt. Skitkul juh! Men såhär 12 timmar senare är jag redo att skära av mig hela jävla brynet bara för att slippa känna de! FRUKTANSVÄRT irriterande!
Det är inte det enda som stör mig. Min syster spelade en låt för mig i stuga vid påsk och man får hjärnblödning av att lyssna på den.
Oskar Linnros – Dancing On My Own Från Och Med Du ( Robyn vs Oskar Linnros) (Patrik Berger Mash-Up)
som att lyssna på 2 låtar från olika källor.. fast det stämmer.. hjärnan slår knut på sig!

Den jävligaste stunden i livet blir den när du går

Nu väntar några hektiska veckor innan sommarlovet kommer. Känns ändå rätt skönt eftersom det efter idag bara är 16 skoldagar kvar för min del! Eftersom jag (till skillnad från mina lärare) inte räknar tiden i London som skoltid. Gud vad jobbigt att gå på musem och kolla på coola saker! Kommer typ dö.. Eller inte!
Dock kommer jag skjuta upp allt till sista sekund. Vilket på något konstigt sätt blivit min specialité.. weird.

Trist

Är så fruktansvärt trött!
Orkar ingenting och är sur hela tiden.
Känner rent spontant att sommarlov inte vore helt fel nu.
Kommer vara helt utrbränd när det väl anländer.
Vädret sög ju lite också.
Och ingen lördagsmarsch blir det imorrn heller pga brist på trummisar.
Istället ska jag sitta inne på mitt rum, sura och skriva frågehejochhå som jag ska ha till min extended.
Extended ja! Skickade in first draft igår. Först som gjorde't! Cool ja! ...eller inte..

RSS 2.0