We're not gonna sit in silence, we're not gonna live with fear

Vaknade klockan halv 7 idag, eller halv 8. Det beror på hur man ser det eftersom klockan egentligen ställdes fram en timme 2 inatt. Min klocka (som jag inte ställt om än) stod i alla fall på halv 7. Känns inte bra eftersom man ska upp tidigt imorgon och iväg till Forskmark. Uscha! Inte vill jag stå och glo på ett kärnkraftverk hela dagen. (Nog för att vi ska gå in också men det ignorerar vi i det här fallet) Blir i alla fall till att sova tidigt idag. Skulle kunna sova redan nu men men.

My eyes are screaming for the sight of you

Underbart skönt nu när snön sakta börjat tyna bort. Stenarna som jag alltid genar över på väg hem från skolan har hittar fram igen! Saknade har dom varit under den långa vintern. På tal om att sakna så är det en person i min närhet så alldeles för länge har varit frånvarande i min närvaro. Förutom via sms men det är inte samma sak. Inte like påtagligt ju! Jag tror denna tjej vet vem det är jag pratar om. Som tur är kommer snart påsklovet och då blir det bl.a. bio med den sötnosen och sen får man väl hitta på andra "ursäkter" för att träffa henne!

I said I love you and I swear I still do

Har varken ork, tid eller lust att blogga.
Blir därför ett kort inlägg.

Godnatt! (typ iaf)


Jag har en längtan som aldrig vill gå över

Förstår inte riktigt hysterin kring att Bollnäs är i final i bandy. Okej, dom har inte vart det på 54 år. Wow! Skitcoolt! Visst kommer jag fråga om resultatet, kanske till och med sitter nere vid tvn med datorn när dom andra kollar men inte fan kommer jag bry mig ifall dom förlorar! Jaha, vad tråkigt för dom. Det kommer fler chanser juh!
Tyvärr blir folk sur på mig när jag påpekar detta faktum för dom men hey! Dehär är min blogg så inga klagomål på mina åsikter!

Nu tänker jag i protest sitta uppe tills jag somnar framför datorn i hopp om att det gör så jag sover länge imorrn trots solen som stiger upp alldeles för tidigt för min smak! Måste bara komma på vad jag ska göra för att hålla mig vaken. Kanske skulle spela lite på gitarren!

I fake a smile and say I'm fine

Blev överlycklig igår när jag låg och skulle sova när jag insåg att jag imorgon kommer ha lika kort skoldag som jag hade under lågstadiet (endast 5 timmar). Hur skönt som helst! Då blir det förmodligen hem och baka något smarrigt och innan man snabbt pluggar in engelskaglosorna så jag sedan kan sätta mig och slappa framför tvn och datan. Skulle egentligen vilja baka brownies men jag har tyvärr inget bra recept (eftersom jag vill ha dom kladdiga och lite smått sega) så antagligen blir det ännu en kladdkaka!

Nu blir det till att skutta ut i köket och få hjälp med kemin av pappa. Avskyr min kemilärare som lägger prov på tredje dagen efter att man kommit tillbaka efter lovet. Fy på na! Och fy på svenskaläraren min som envisas med att ha helvetesgrammatik!


Du borde veta att du är värd så mycket mer..

Jag är rädd för att vara rädd..

Jag vet hur det låter men det är så det är. Bara grejen att jag är rädd för att vara rädd är ju löjligt eftersom det är just det jag är då.. rädd.

Jag hade en tanke att jag skulle göra ett långt inlägg om något random men istället blir det dehär




Jag är rädd för att vara rädd..


Down here from the ground I see who you are

07.00 och jag vaknar av den förbannade solen, igen! Nu jävlar blir det till att köpa mörkläggningsrullgardin! Annars kommer jag inte överleva våren/sommaren!

Så då var klagandet över för detta inlägg i alla fall. Lika bra att få det gjort på en gång. Det som är positivt med att solen går upp är att snön smälter! Någonting jag väntat på december men bättre sent än aldrig stämmer väldigt bra just nu i alla fall! Dock är det -3 grader men man får väl hoppas på att det går upp över 0 gradit under dagen så lite mer av det vita (som snarare är brunt nu) smälter bort så våren kommer fortare.

Blev bowling igår med familjen sen mat på Roma (eftersom jag fick bestämma ställe) med en underbar pastarätt med vitlök och svamsås. Mums! Sen blev det hem och kolla på film med mamma och pappa medan syster åkte iväg och tränade. Efter det däckade jag snabbt i sägen totalt utmattad pga solen som går upp waaay för tidigt för min smak vilket vi inte ska gå in på igen.

Idag blir det bara att sitta i soffan igen, börjar dagen med vampire diaries från igår och sedan övergår det väl i tredje säsongen av lost. Hallelujah!


All the bad boys are standing in the shadows

Idag har världens mest creepy sak jag någonsin vart med om hänt mig. Inatt drömde jag att jag var tillsammans med en kille (han hade såklart ett namn i drömmen men det behöver inte nämnas och det förstås senare) i alla fall. Han var helt perfekt och när jag vaknade var det inte så glatt så jag smsade Bella för att få lite uppmuntring och då påstår hon att allt man drömmer är saker man sett, gjort eller tänkt göra. Alltså betydde det att jag måste sett honom. Dock vet man inte vart eller hur eller i vilket sammanhang. Kan vara på tv, i ett annat land, här i Bollnäs eller på någon hemsida på internet. I alla fall så satte jag mig för ca 20 minuter sen för att kolla igenom skolboken för att se om jag hittade någon som liknade honom (måste tillägga att jag inte hade några förväntningar på att hitta något) jag hade hunnit igenom alla 07 och 08 och kom då till 09 och i drömmen var han lika gammal som mig så jag kollade lite extra och där.. bambom står han! På bilden! Samma skola som jag, lika gammal, samma person som i min dröm. And guess what? Han heter samma sak som han gjorde i drömmen! Och jag har aldrig i hela mitt liv sett människan! Inte vad jag har registrerat i minnet i alla fall.

Sjukt skumt och jag vill aldrig vara med om det igen. Önskar för tillfället att jag inte kollat igenom skolboken men men.. det får jag leva med nu.

06.15 and I'm up! Vad händer?!

Tycker det känns totalt värdelöst att ha lov eftersom jag ändå sover kortare än om jag skulle upp till skolan. Mest är det väl för att man inte kan andas, halsen gör ont, man fryser, nej svettas, nej fryser äh vafan! Jag har feber och huvet gör ont så fort man rör minsta lilla på sig.

Har spenderat lördag och söndag med att kolla på första säsongen av Lost. Jag känner att jag måste be om ursäkt till alla som jag klagat på för att dom kollar på det för jag förstår nu. Det är otroligt bra! Jag känner mig fruktansvärt efter men jaa.. sån är ju jag. Jag gör helst saker när ingen annan gör det, när det inte är "modernt" längre eller kanske aldrig blev. I alla fall i vissa fall.

Sen måste jag ju säga att jag är helt förjävla supernöjd med min nya design! Det får man väl tacka Bella massa för! Fattar inte att hon kan vara så grym på dedär! Ojojoj.. jag vet inte vad jag ska säga. Känns som att hon förtjänar något alldeles speciellt efter dehär. Vi får se om jag kommer på något!

Nu blir det läsa och sedan fortsätta att kolla på Lost. Måste få veta vad som händer!


Jag letar efter rispor i ytan, en spricka, ett hål, en skarv

Efter en vecka med 2 redovisningar, 2 prov samt ett antal läxor känns det som att jag förtjänat lov! Dock känns det nu som att jag blivit sjuk och det enda jag har inplanerat under hela lovet sker idag. Känner verkligen inte för att bowla men kommer jag då inte ångra mig senare under lovet när jag bara sitter här och har tråkigt? Kan verkligen inte bestämmma mig.. och om jag ska med borde jag gå och duscha och göra mig klar och äta och sådär. Ska vara hos Irma om kanske 1-1.5 timme. Uäh.. näe! Jag stannar hemma. Får helt enkelt bowla någon annan gång.. och träffa Irmas tvillingsyster som tydligen ska vara lik henne (konstigt eftersom dom är enäggstvillingar!)

1 dag sen äre loov

Jag tror aldrig jag har hittat något som kändes mer skrivet till mig än inlägget på
http://tearingthelies.blogspot.com/ 
den 2/3. Wow.. det var nästan läskigt!

Jag gillar verkligen min nya design här! Känns väldigt mig! Jag älskar att Bella lyssnar på mig när jag säger "inget rosa och inge hannah montana". Meeeen eftersom hon älskar att jävlas med mig så blev det såklart både och! Föhoppningsvis så kommer den riktiga nya redan ikväll. Annars blir det jobbigt känner jag. Ifall designen har bytts ut kan man kolla hur den såg ut tillfälligt häär
http://johannalundmark.bilddagboken.se/p/show.html?id=446117639&directlink=1

NY DESIGN!

HAHAHAHAHAHA
Johanna kommer döda mig, det vet jag. Men jag kunde inte hålla mig när hon sa att det inte fick vara nått med Hanna Montana!
Elina och Frida hjälpte till med denhär.. Jag tänkte bara Hanna men som tänkte utanför lådan!

Men okej, Jag har en riktig desig åt tjejen men lixom.. Jag ,åste ju tjäna nått på dehär också!

Såatteh, kolla noga nu. Denhär försvinner nog aldeles snart :<



Edit: Nu kan jag också kolla vad som behöver fixas på den andra :D Och den blir mycket bättre :D

Who says i can't get stoned?

Har väntat ganska länge på den där nya designen nu känns det som men idag har jag lovats att ikväll blir det klart! Får väl en smärre chock imorrn när man öppnar sin egen blogg. Håller tummarna för att den där tjejen inte jävlas med mig nu.

Sitter och är halvt frustrerad över att jag nästan är klar med biologin men att min hjärna dock verkar ha slagit igen nu och vägrar ta in mer. Kämpar och kämpar med att försöka få in 'Acid rain' och allt annat skit i hjärnan men nehedå. Önskar att hjärnan fungerade som en dator så man bara kunde plugga in ett USB-minne och lägga över på minnet i hjärnan. Tänk vad mycket lättare allt skulle vara då! Ingen skulle behöva gå i skolan för man skulle kunna veta allt.

Nu har jag undvikit biologin tillräckligt länge så nu blir det till att börja plugga igen.

All we ever do is say goodnight

Ingen lust att blogga, ingen lust att plugga, ingen lust att göra nånting. Vill bara sova. Under dagarna går jag runt som en levande död och kan inte fokuser allt. Är skittrött hela tiden och längtar bara till kvällen då jag ska få sova igen. När kvällen kommer och jag går och lägger mig är jag istället klarvaken och det är omöjligt att sova. Klockan är nu 7 men det känns snarare som 12 och jag är fullt seriöst när jag säger att jag övervägt att gå och lägga mig redan dock har jag alldeles för mycke plugg för att det ska fungera så jag har sagt duschen sen plugga till ca 8. Sen får det räcka för idag. Då får jag sova! Ytterligare en dag som jag går och lägger mig 8. Börjar bli en vana. En vana jag både älskar och hatar!

Biologi är inte kul, om man inte tar bort logiken i bio!

Huvudvärk, ont i ryggen, trött som ett as och halvt ihjälstressad pga ett biologiprov. Ändå tar jag mig tiden att blogga och medan jag loggade in funderade jag på anledningen till det och det enda jag kunde tänka var "jag behöver det, jag behöver det!" Känner mig orolig i hela kroppen eftersom jag har redovisning av svenskan imorgon (eller är det kanske på torsdag) det är den biten som gör mig orolig eftersom jag inte vet exakt när! Det gör mig totalt fullkomligt otroligt jävla galen!

Just nu känner jag för att lägga mig i sängen och sova bort hela veckan men ändå göra allt det viktiga som jag har kvar. Historiaredovisning, svenskaredovisning, biologiprov... tyvärr fungerar det inte så så det är bara att välja. Har något kul att se fram emot på fredag i alla fall då det blir äta ute med Elisabeth på kina följt av filmkväll och övernattning. Behövs verkligen ett ordentligt snack med den tjejen. Saknar henne så otroligt megamycke ibland!

Fyfan vad folk kan vara irriterande ibland! Plingar i msn hela tiden fast man sakt till alla att man ska plugga! Kan det bero på att en kille har tävlat med en kompis om vem som kan dricka mest energidryck och att den personen i fråga vann den tävling? Möjligtvis kan det vara så.

Kändes i alla fall totalt onödigt att åka på BUO med huvudvärk och magont idag i alla fall. Eftersom alla är så otroligt sega blev det bara en halvtimme eftersom jag var tvungen att åka hem i pausen. Det enda som hände var att jag lyckades skämma ut mig eftersom det var superhalt innanför dörren där och jag skulle skynda mig ut. Lyckades jag halka? Såklart! Satt de mycke folk där? Absolut! Såg dom? Absolut!

RSS 2.0