Idag blir en bra dag

Påsklovet är snart slut.. Bara helgen och måndagen kvar sen är det skola igen men de blir bra!
Ska på stan och äta med mamma och farmor som är nere på snabbvisit..
I eftermiddag blire nog ut till Röste och mysa.. och imorrn ska jag träffa BästasteUnderbarasteSötasteFinasteBella <3
Godnatt! Eller jaa.. typ!

Hypokondriker? Näää vadå?

Blev tvingad till att hoppa på en studsmatta hemma hos Gustav idag.
Det reslutare självklart i
  1. ont i ryggen
  2. nackont
  3. skrapsår
  4. en höft som känns urledhoppad
  5. kryp i håret (iaf så är jag övertygad om det)
  6. ovanstående resulterar självklart i att dessa kryp kommer krypa in i min hjärna och lägga ägg där
  7. ovanstående resulterar självklart i massa konstiga operationer för att bli av med dessa ägg
  8. ovanstående resulterar självklart i att jag knappt kommer ha någon hjärna kvar
allt detta pga att jag hoppade lite studsmatta!
Jag nekar till att jag är hypokondriker och hävdar starkt att de 5 första i alla fall är helt sanna!

.

Jag förstår inte vad jag gjort för fel
Det känns som om
Jag griper
Du glider bort
Bort från mina usträckta armar
Jag väntar på dig
Ta nästa steg
Jag är rädd
Rädd att skrämma dig
Bort från mig..
Jag vet inte hur länge jag orkar vänta

Beslutsångest

Jag hatar när man sätter sig och kollar på någon hemsida för att man har rabatt.. Självklart hittar man en klänning i 2 versioner och man kan inte välja. Jävla Nelly..
Beslutsångest

På era platser, klara, färdiga, gå!

Slutspurten mot påsklovet har nu börjat och den började bra med att jag fick tillbaka kemiprovet! Helt nöjd med betyget. Kändes som att det skulle gå mycket sämre när jag satt där och gjorde det.
Är hemma på lunch för tillfället och ska tillbaka till skolan om drygt 1 timme för att skriva min andra Mocks, den här gången i svenska. Skriftlig kommentar på osedd text. Så det är jävligt lätt att förbereda sig. Man sätter sig framför datorn och slökollar på tv en hel massa. Gött!
Den här veckan kommer bli chill. Inget viktigt att göra förutom mocks i någar ämnen som man inte kan förbereda sig ett skit på. Skönt fast nervöst!
Vädret (har jag verkligen sjunkit så lågt) är underbart! Den här tiden på året är den bäst eftersom det blir ljusare, varmare, vinterdepressionen släpper sakta taget och man blir gladare och gladare! + att det snart är sommarlov. 
Det enda som faktiskt är dåligt med den här tiden är att garderoben inte stämmer.. Vinterkläderna är för varma och sommarkläderna är för.. jaa.. somriga. Suger ju! Vill ha sommar så man kan springa runt med bruna ben och korta shorts utan att skämmas och frysa ihjäl!

Think we kissed but i forgot

Ligger i sängen med underbaraste pojkvännen! <3 peppar mig själv inför marschträning med Daniel Adams-Ray! Funkar väl sådär. Fast måste erkänna att de känns roligare med marschträning än någonsin förr!
Om man bortser från typ.. första gången.. innan man visste bättre!
Sen ikväll blir det Spicey med familjen. Eftersom min syster önskat de nu när hon är hemma. Och imorrn börjar slutspurten mot påsklovet! <3

All the eyes turn hollow from the work of sorrow

Sur tjej.. när de äntligen är underbart väder och jag inte ska sitta inne hela helgen så är de precis vad jag vill göra. Helt omöjlig ju.
Ont i magen har jag också. Men jag pallrar mig snart iväg mot station för att möta Viktoria och sen gå på esteternas slutproduktion.. hoppas den är jävligt bra! Den är 3 timmar lång.. kommer för fan somna!

18:13

Har mått illa hela dagen och känner mig helt slut! Det enda som är skönt är att jag ska få kolla på AFV med mamma och pappa om ca 1 timme! <3
Först ska jag kämpa mig igenom kemin så att jag är helt jävla otroligt färdig och redo för prov imorrn!
Godnatt

Huge probelmas

Jag har ett stort problem som jag inte riktigt vet hur jag ska lösa.
Har planerat att göra en undersökning till min Extended essay men för att undersökningen ska fungera krävs det att jag når ut till massa olika åldersgrupper inte bara min egen som ju är ganska lätt. Har funderat på att göra ett evenemang eller grupp på facebook men insåg att då blir alla deltagare identifierade vilket inte är meningen alls utan tanken är att svaren ska vara anonyma eftersom ingen kommer svara seriöst annars. Vet alltså inte hur jag ska göra och det börjar bli bråttom nu. Känns som att jag borde börjat liiiite tidigare eftersom det här kommer vara drygt 1/3 av min uppsats. Gött!
Om någon ser det här och har en smart lösning uppskattas det ENORMT!

Byebye sickness!

Det är något fel när man blir svettig och andfådd av att flytta ett täcke från soffan till sängen. Illailla!
Whatever jag nu fått som gör mig sjuk verkar inte ha någon plan på att flytta snart utan tänker bo kvar i mig förevigt. Men hell to the no att jag tänker sitta hemma en dag till! Icke! Jag ska till skolan imorrn och göra ifrån mig 136351274 kg läxor som väntar. Absolut! Inte en chans att jag ligger hemma sjuk imorrn. Säg hejdå lilla sjukdom för imorrn är du borta!

Välkommen våren! Du har varit efterlängtad <3

Jag känner hur vinterdepressionen sakta men säkert släpper taget om mig och seglar iväg. Våren är här och hela min kropp spritter av lycka! Jag kan knappt vänta tills det är varmt nog att byta ut jackan! Fyfan vad gött!!
Dock tror jag att jag har åkt på en släng av magsjuka. Inte kul! Men tänker trotsa hela min kropp och pallra mig upp imorgon! Måste ut i den underbara världen! Dock kan jag garantera att jag stannar hemma om jag stiger upp och ser att det är snökaos eller regn! Svär till Gud! Så bäst för han att vädret är mer än underbart.
Godnatt!

Jag ser ut över den vita snön

När fan ska dehär ge med sig?! Det är första april och det snöar. Jävla äckligt! Det ska ju för fasiken vara vår och all snö ska vara borta! Det såg ju bra ut ett tag och sen kommer det mer snö. Vad är de nödvändigt för?
Förövrigt kommer jag bli grundlurad av någon idag. Lover! För jag är så lättlurad och även om jag tänker på att det är 1 April glömmer jag de fort och blir "VA?!" när någon frågar mig.. Jobbigt!

RSS 2.0