Blodet droppar, blodet droppar

Bestämde mig idag för att jag behövde tas omhand lite. Tyvärr var det bara jag själv som fanns till hands så jag låste in mig i badrummet och la på en ansiktsmask, hårinpackning, målade naglarna (även tånaglarna vilket jag insåg var totalt onödigt eftersom bara jag kommer se dom såhär års men vem har sagt att man inte får göra sig fin inför sig själv?) Tog sen en riktigt varm dusch och lyckades skrapa upp hela hälen med rakhyveln! Blev blod på hela foten eftersom det aldrig slutar rinna i duschen och var därför tvungen att avbryta min underbara duschning och rusa ut med blodet droppande om hela foten och rota fram ett plåster (som knappt existerar i det här huset) och fick sen spola av foten och skynda på med plåstret. Eftersom jag är så skillad tänkte jag inte på att plåster inte fäster på blöt fot så det var bara att börja om igen från början!

Väl värt att ta hand om sig själv idag i alla fall! <3

Långa nätter

Det är lite roande att jag efter varje gång jag sett en skräckfilm tänker 'ALDRIG igen! Jag ska ALDRIG mer se en skräckfilm!' och sen, inte alltför långt efteråt, sitter jag där igen. Har knappt sovit något alls inatt pga filmen (Orphan) jag och Helena såg igår. Den var inte så extremt läskig men jämt när jag ska sova efter att jag sett en sådan film spelar jag hela tiden om dom läskiga scenerna om och om igen i huvet vilket gör det totalt omöjligt eftersom jag ser dom läskiga bilderna så fort jag blundar. Blir jäkligt långa nätter när man sover 1 timme och sen ligger vaken 3. Det värsta är att Orphan handlade om en läskig liten tjej som är relativt blek och har svart hår. Ser väldigt söt ut men är egentligen ond. Precis sånt som jag hatar!

Idag blir det till att plugga det sista och sen kolla finalen på PR innan man lägger sig tidigt!

I let you get to me yet again.

Jag känner egentligen inte alls för att gå och lägga mig men jag har heller ingen lust att sitta upp och låtsas vara glad och rolig när jag inte är det. Ännu en gång har jag klantat till det och börjat lita på en person som gång på gång visar sig vara av den typen som man inte borde lita på.

Idag när jag stod i duschen fick jag sådan lust att bli någon annan för en dag. Inte som att byta kropp med någon annat utan att bara styla om mig och agera på ett sätt som inte är likt mig alls. Bara för att se folks reaktioner. Färga håret sådär bimboblont och sminka med massa brunkräm och fjortisrand. Ha push-up som fan och springa runt och flörta med killar. Eller möjligtvis färga håret svart och vara emo för en dag. Skulle nog passa mig bättre med tanke på mitt humör och jag har ju fått höra flera gånger av Bella att jag skulle passa som emo så varför inte? Nu gäller det bara att hitta svart engångs hårfärg samt låna kläder som ser emoiga ut. Kanske få hjälp att fixa allt av någon? Eller så fortsätter jag i samma tråka, alldagliga, urtista jag som jag är. Känns lättast så.

Ganska deppat inlägg.. ungefär som jag känner mig nu.


Wordsworth, född i Cockermouth i Cumberland.. WTH?!

Ptjaa.. man kan ju inte direkt påstå att Bella är snabbast i världen (även om hon gärna vill tro det) så jag väntar fortfarande på att få se hur min nya bloggdesign kommer se ut. Inte ens jag får veta! Det tycker jag är lite fräckt men hon är ju som hon är så det är ingen idé att argumentera om saken ens.

Idag är man i alla fall ledig eller ptjaa.. "ledig" kanske är ordet jag söker. Har med mig alla ämnen hem utom spanska och datakunskap. Prov och inlämningsuppgifter omringar mig här vid köksbordet och egenltigen har jag inte tid att blogga men 'skiter man väl i' som min syster så vackert brukar säga. På tal om syster min så ska jag ikväll få den stora äran att sminka henne igen. Dock ska hon iväg på bandy innan och sticker direkt på förfest efter det vilket betyder att jag alltså ska sminka henne innan bandyn och nu börjar jag oroa mig för att mitt mästerverk kommer att bli förstörd under den tiden. Får väl hålla tummarna för att så inte blir fallet.

Nu ska jag återvända till romantikens värld och försöka skriva klart min och Rebeccas redovisning som måste göras nästa vecka. Wish me luck!

Gästblogg!

Hej!
Bella här, ska fixa Johannas desig lite nu. Har slängt ihop snyggaste headern, precis som hon ville ha den! :D
Elina hälsar!

Ny header kommer snart?

Vi får se hur det blir med det men jag har i alla fall bett underbaraste Bella att fixa en åt mig (eftersom hon är helt otroligt jävla überduktig på sånt) och hon sa.. typ jaa i alla fall. Dock lät jag henne göra som hon vill så vi får väl se vart dehär slutar. Oavsett vad hon hittar på så får jag väl snällt lägga upp den som header då eftersom jag är dum nog att ge den tjejen fria tyglar.

Får skjuts till skolan för tredje dagen på rad. Ojojoj, ingen motion här inte men inte fan klarar man av att vara ute i denna kyla! Fick veta igår att det tydligen ska snöa hela mars och första tanken i mitt huvud va "Hur jävla höga kommer inte snöhögarna vara DÅ?!". Dom når upp till midjan på mig nu, vissa över huvet på mig t.o.m! Dom kommer ju vara 3 meter innan all snö fallit! Tänk då när allt ska smälta bort. Översvämningar x3000! Enda positiva då är väl att skolan knappast kan ha öppet i alla fall. Det skulle ju vara ganska skönt.

På tal om skönt! Slutar 13.50 idag och sen bär det av hem för att göra ingenting någonting som jag tidigare inte uppskattat fullt ut men sen man började IB har den sysselsättning stigit högst upp på  min "saker-som-jag-önskar-att-jag-kunde-göra" lista!


Snow, snow go away, come again another day, everyone is waiting for the sun

Sitter i The Pink Room på skolan som är iskallt eftersom fönstret inte går att stänga! Snöar in gör det också!
Borde egentligen forska om napoleon men istället blire Facebook och bloggen. Orkar inte med de just nu! Känner för att gå på max idag igen även fast man var där igår. Onyttig! WOHO!
Saknar Bella som är hemma och därför sover =svarar inte på mobilen! Jävla unge! Och när man talar om trollen. Tack älskling!

Sjukt trött är man på snön också. Nu äre fan dags för den att smälta! Vi häller varmvatten på'n, vi blåser med hårtork! Gör vad ni vill men bort ska den iaf!


Nu blire till att forska stenhårt om Napoleon i resterande 30 min av lektionen! ...eller inte. Blir nog massage av Viktoria eller massa flum! WOHO!


A dream never came true

Jag är så jävla trött på snön och vintern att jag skulle kunna spy! Jag vill ha sommarsommarsommarsommarsommar! Fick nyss andnöd när jag helt plötsligt fick för mig att om jag bara gick ut i hallen skulle det bli sådär på film att man går genom en dörr och allt är förändrat. Jag skulle känna värmen från en sommarkväll och se ljuset från dörröppningen eftersom dörren var öppen, känna lukten från grillen och ha endast en klänning på mig. Mamma och pappa skulle stå i köket bruna och glada och jag skulle rusa ut barfota och känna gräset under mina fötter.



Jag reste mig aldrig upp.
Jag gick aldrig ut i hallen.
Jag satt kvar.
Jag satt kvar och såg ut genom fönstret på snön och halvmörkret där ute.

My guardian angel

Förr brukade jag använda sömnen som ett sätt att lindra känslor och få bort alla tankar.. dock fungerar inte det längre. Jag är rädd för att somna för att jag vet så väl att när jag vaknar igen kommer allt kasta sig över mig igen. Jag är rädd för att somna för att jag vet att det inte kommer vara bättre när jag vaknar.. allt kommer finnas där och jag kan inte längre lura min kropp till att bli lugn.

Idag har hela världen varit mot mig. Spotify vägrade fungera vilket gjorde mig sur och grinig eftersom jag inte fungerar utan min musik. Låsningen i ryggen har inte blivit ett dugg bättre sen igår och jag tror alla har valt ut just idag för att jävlas extra mycket med mig.. Retas sådär lagom mycke för att göra mig galen.

Därför tar jag tillfället i akt och tackar gud för att han satt Bella på den här jorden. För att han har givit mig en sådan underbar gåva. Hon är en ängel sänd från ovan.

Betala för märket eller betala för kvalitén?

Jag förstår inte den här besattheten med att om det är dyrt har det bra kvalité. Jag tror inte ett skit på det. Att det är dyrt tyder bara på att det är ett märke man betalar för och inte bara något random. Som t.ex. mitt shampoo, jag har väldigt slitet hår och då bestämde sig min mamma att betala ca 500 spänn för en flaska med professionellt shampoo hos våran frisör som han där rekomenderade för torrt och slitet hår (och då MÅSTE du ju vara sant right?). Bullshit! Totalt onödigt att köpa dedär om ni frågar mig, speciellt eftersom det inte hjälpte ett skit. Använde det i ca 1 månad (mamma var såklart tvungen att köpa en flaska till) men inte fan hjälpte det! Köpte sen en flaska med ett random märke på dollar store för 20 kronor för ca 2 veckor sen och nu är mitt hår massa bättre! Tyvärr vågar man inte säga något till mamma. Vill ju inte förstöra hennes förtroende för allt som är dyrt!

I've been lonely for so long, trapped in the past I just can't seem to move on

Jag hatar när jag är sjuk. När man bara sitter i soffan framför tvn och kollar på film. Jag vill så otroligt rastlös! En dag går det bra men när andra dagen lider mot sitt slut börjar det blir riktigt jobbigt. Jag har inte ro nog att läsa och ingenting bra är på tv. Orkar inte starta en film eftersom jag kommer somna då och orkar inte prata med folk på msn eller via telefon. Hur gör man då? Sitter inne på sitt rum och stirrar in i en vägg! Absolut inte. Jag klarar inte av att vara instängd såhär, är inte byggd för det. Måste ut och röra på mig innan jag blir galen! Sprudlar av idéer till nya partysminkningar och blir depp när jag inser att nästa tranan inte är förrän om över 1 månad. Vad ska jag hitta på då?! Tvinga på min syrra en sminkning nu i helgen när hon ska ut? Hell yeah! Där har vi det!

Känns otroligt skönt när pappa kikar in och säger att jag får välja precis vilken mat jag vill. "Vad är du sugen på?" Åhh, jag vet inte. INGENTING?! Varför får jag bara välja mat när jag mår så illa att bara tanken på att äta får mig att vilja spy? Har under dagen bara ätit 1 macka, lakrits, alvedon och liite popcorn. Bara nyttigheter!

Sitter nu och funderar på om det blir skola imorgon eller inte men det ser inte alltför ljust ut för skolan. Känner att jag nog behöver en dag till hemma innan jag orkar pallra mig iväg dit igen. Tekniskt sett skulle jag behöva en vecka varje vecka för att orka iväg dit men det har till och med jag insett att det inte skulle fungera.

Happy Valentine's day!

Jahapp.. då kom alla hjärtans dag ändå och ensam är man (och då menar jag helt ensam). Är dock skönt att få lite ensam tid. Känner att jag inte orkar med omgivningen så dagen har spenderats framför tvn. Chockerande nog har jag hittat prgram som är relativt bra att kolla på!
Får se vad man hittar på nu. Kanske rotar fram dom gamla disneyfilmerna från någon kartong? Dock har dom 100 dalmatinerna kollats på så många gånger så den inte fungerar längre, men vad sägs om Herkules? Annars kanske jag ringer någon och samtalar en sväng. Nu blir det i alla fall upp och hämta lite cola och ta bort nagellacket från tummen så man kan måla om! Sen ska man väl försöka fixa till nå detaljer på dom också.

No español pluggande

Känns som att hela omgivningen försöker påminna mig om att jag egentligen borde plugga spanska. På tv:n använder dom spanska uttryck. Istället för www.blogg.se blev det www.blogg.es vilket ledde mig till spanska motsvarigheten av blogg.se. Tyvärr (för mitt spanskabetyg) tänker jag ignorera dom där små påminnelserna och fortsätta slötitta på tv i hopp om att hitta ultraübersupermycke ork någonstans inom mig.
Ljuset från datorn gör bara min migrän ännu värre och därför har jag valt att dra ut sladden eftersom ljuset då blir betydligt mildare. Dock resulterar detta i att batteriet snart är slut och hotar med att stänga av hela datorhelvetet..
Ikväll blir det att sova tidigt men först måste man leta reda på Bella och se hur det blir med filmerna som hon har lovat att skicka till mig så vi kan kolla på dom på fredag.. Where are you?! 

Tomorrow is another day

Gårdagskvällen blev lyckad trots allt strul! Fick träffa Bella igen om Malin hade ganska trevligt med okänd person.
Känns som att det blev en bra start på helgen trots att man nu sitter som en zombie och gör allt för att få lite energi. Har legat i sängen fram tills för ca 30 min sen eftersom det var totalt omöjligt att hitta orken att stiga upp.

Ikväll börjar Melodifestivalen vilket betyder att familjen Lundmarks årliga tävling också sätter igång. Den går alltså ut på att tippa vilka som kommer gå vidare till final och vilka som går vidare till andra chansen. Har stora skor och fylla eftersom jag vann förra året.

Just nu sitter jag bara och längtar till kvällen då jag får lägga mig i min säng igen. Dock vill jag inte att det ska bli imorgon eftersom jag vet att jag då måste både städa rummet (eftersom hela tjocka släkten kommer på måndag) samt plugga. WOHO! Ser inte fram emot nästa vecka eftersom jag har någonting varje dag. Inlämning eller prov. Som tur är har jag fredagen att se fram emot då Bella kommer hit och kikar film. (Dock är det hon som valt alla filmer så man vet aldrig vart det sluta) Skräckfilm x 3 i think?

Forever was in your eyes the moment I saw you cry

Jahapp.. då var det back till att vara orolig inför imorgon för att få tillbaka kemiprovet eftersom vi idag fick veta att våran kära kemilärare är orolig för oss eftersom ungefär halva klassen riskerar IG på kemi A. Detta faktum är inte skönt att veta. Som tur är har jag inget IG på något prov hittills och jag tror knappast att ett prov kan påverka slutbetyget så mycket.
Imorgon (efter att man gått hela dagen och oroat sig för att få tillbaka provet) blir det i alla fall tranan på kvällen! Har fått den stora äran att sminka Irma så det känns extra roligt! Superkul att få öva lite på sina kompisar och framför allt systeryster min! Hon har garanterat mig att jag ska få fortsätta sminka hemma JÄMT. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller ett hot än så det återstår att se.

Har efter ca 3 försök att få till fransk manikyr nu gett upp och sitter här med tråkiga vanliga nalgar. Kanske slänger på svart nagellack eller något imorgon innan tranan?


Forever was in your eyes the moment I saw you cry

Jahapp.. då var det back till att vara orolig inför imorgon för att få tillbaka kemiprovet eftersom vi idag fick veta att våran kära kemilärare är orolig för oss eftersom ungefär halva klassen riskerar IG på kemi A. Detta faktum är inte skönt att veta. Som tur är har jag inget IG på något prov hittills och jag tror knappast att ett prov kan påverka slutbetyget så mycket.
Imorgon (efter att man gått hela dagen och oroat sig för att få tillbaka provet) blir det i alla fall tranan på kvällen! Har fått den stora äran att sminka Irma så det känns extra roligt! Superkul att få öva lite på sina kompisar och framför allt systeryster min! Hon har garanterat mig att jag ska få fortsätta sminka hemma JÄMT. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller ett hot än så det återstår att se.

Har efter ca 3 försök att få till fransk manikyr nu gett upp och sitter här med tråkiga vanliga nalgar. Kanske slänger på svart nagellack eller något imorgon innan tranan?


I wanna break all the madness but it’s all I have

Nyklippt och "fräsch". Har även köpt en ny tunika att ha på tranan på fredag. Min mamma är så otroligt söt.
När vi gick ut ur affären:
Mamma: Du.. jag kan betala lite av tunikan jag.
Jag: Jaha? Varför det?
Mamma: Joo, för egentligen fick ju Jennifer 2 klänningar i julklapp.
J: Jaha? Och?
M: Jaa.. så då är det ju liksom orättvist. Jag kan väl få betala liite i alla fall! Jag skulle må bättre då.

Inte fan tänker jag säga nej i alla fall! Om någon erbjuder sig att betala något är det klart att man säger ja!

Blir ut och äta idag för att fira att min syster fyllt år och att jag snart fyller år. Spicey! <3 Känns bra att få lite tröst i alla fall efter det förjävla dåliga kemiprovet man krysta ur sig idag. Hatar min lärare som är dum i huvet och säger att det kommer vara ett lätt prov och att det bara var uppgifter ur häftet vi jobbat med. Man sätter sig vid bordet och kollar på provet. G-frågorna var gick hur bra som helst, vänder på papperet och inser att VG, MVG-frågorna är hur otroligt jävla fantastiskt svåra som det bara går att bli. Enda trösten är att jag kanske ger henne ett gott skratt när hon rättar mitt prov! (Y)

Over and out!


RSS 2.0