Jag är superhungrig men man blir ju inte ...

Jag är superhungrig men man blir ju inte direkt sugen på något när man har ont i halsen. Dessutom är det alldeles för svårt att svälja för att jag ska kunna få i mig något. Kanske måste fixa en tid hos farbror doktor ändå?bara för att kunna äta.. Snart ska jag börja göra mig iordning och stampa lite extra i golvet för att "råka" väcka syster så vi kommer iväg på stan så vi kommer iväg till Gävle :) Avundas dom som kan sova. Själv har jag vart vaken sen 7 :)


Pappa tror att jag har halsfluss och tycke...

Pappa tror att jag har halsfluss och tycker att jag ska ringa kilafors och kolla upp de imorrn men jag tänker ignorera de rådet eftersom jag ska till Gävle och allt :) har en känsla av att jag får ångra mig sen men WTH! Skiter man väl i!


Okej, vem satte in en knytnäven i min hal...

Okej, vem satte in en knytnäven i min hals när jag sov?! Konstigt att jag lyckats sova hela natten.. Känns dock som att detär slut på de nu såhär på morgonkvisten. Igår blev det iaf film med syster och Mats efter att det blivit för kallt för att vara ute och imorrn blir det till att åka till Gävle med BästaBella, syster och Sandrine. Shopping och Eclipse står på agendan (känns som en dag alldeles speciellt ihopsnickrad för att Bella ska ha så kul som möjligt!:)) hon skulle bara veta hur jävla tacksam jag egentligen är :) <3


Ligger fortfarande i sängen och myser. //B...

img_0207 (MMS)

Ligger fortfarande i sängen och myser. //Bella - the one and holy


Morfar är go' han! De senaste han lyckats ...

Morfar är go' han! De senaste han lyckats med är att ta på sig en vit och en svart sko och gått iväg på stan på de sättet :)


Jag har insett att jag är en ganska själ...

Jag har insett att jag är en ganska självisk person.. Eller.. Självisk är inte rätt ord.. Men jag blir ofta avundsjuk på andra för att dom har något jag inte har eller får något jag tror att jag aldrig kommer få så.. Bottskämd? Jaa.. Bortskämd är jag nog. Jobbigt som fan! (Kanske ska klargöra att det inte är materiella grejer jag blir avundsjuk på utan känslor, kärlek eller helt enkelt att någon tackar någon annan för något som dom gjort eller för att dom finns) Jag kan inte ens räkna gångerna jag avundats 2 personer som går och håller handen eller pussas. Även gångerna jag tänkte "dedär har jag också gjort för den personen.. Varför fick inte jag något tack?" eller liknande.. Jag skäms över att jag är sån men jag kan inte ljuga heller.. Har iaf lovat mig själv att jobba på de och istället för att tycka synd om mig själv så ska jag bli glad för den andras skull.. Jeppjepp!


Gött att bli sjuk sådär lagom till mids...

Gött att bli sjuk sådär lagom till midsommar! Som tur är har jag ingenting speciellt inplanerat utan jag ska tillbringa fredag, lördag och söndag i stugan med familjen och dom har nog inget emot att jag ligger i en hög och tycker synd om mig själv:) Jag undrar vad som hänt för när jag gick från stan igår med Bella (det tar ca 30 min och är inte direkt jobbigt + att vi gick i snigelfart) iaf så fick jag träningsvärk av de.. INTE normalt!


Jag och Elisabeth skulle flytta på borde...

Jag och Elisabeth skulle flytta på bordet hemma hos Sofie.. Problemet var att skivan inte satt fast på benen.. See where I'm going? Iaf.. Intet ont anande lyfte vi på bordet (skivan då) och började gå, Elisabeth håller på att snubbla över benen som står kvar och får den smarta iden att ställa ner bordet (skivan) för att rädda sig.. Detta resulterar i att ALLT på bordet glider åt höger och ner på golvet.. Skrattanfall nästa!


Hahahhaga! Jag höll på att dö nu när v...

Hahahhaga! Jag höll på att dö nu när vi kollade på skräckfilm. Den heter Dark memories eller nåt sånt. In en scen som skulle vara läskig såg man helt plötsligt skuggor av filmteamet un en fönsterruta. Supersnyggt!


Var idag för första gången in på en af...

Var idag för första gången in på en affär som jag troor hette Monki.. Mer spacead (?!) affär får man leta länge efter! Klev in i en provhyttn och trodde jag var hög. "speglar" hela vägen runt och ljusslingorn i taket. Samtidigt börjades en sån där hippielåt med en man som sjunger så han låter drogad spelas. Allt snurrad och jag va tvugen att anstränga mig till 1000 för att fokusera! Go' affär dedär!


Då har man badat i havet då! Eller.. Jaa...

Då har man badat i havet då! Eller.. Jaa.. Min vänstra hand och vänster stortå fick sig ett dopp :) mysigt!^ mamma tokstolla tog ett dopp men jag är feg så jag våga inte med risk för hjärtstillestånd i de kalla vattnet.


Sitter på en altan vid havet i strålande...

Sitter på en altan vid havet i strålande sol och steker! Här skulle man kunna bo faktiskt! 20 min in till centrum av Umeå bara och alldeles perfekt stuga! Idag blir det shopping i väntan på storasyster sen bär det av hemåt igen och imorrn blir det övernattning hos... Nån i BUOgänget?


Är ganska jäkla jättenöjd med mitt nya nag...

img_0148 (MMS)

Är ganska jäkla jättenöjd med mitt nya nagellack <3 knalligt men känns som sommar och fint ^^


Nu blir det iväg för sista lördagsmarsc...

Nu blir det iväg för sista lördagsmarschen this season! Men vi är såklart som vanligt tillbaka när skolan börjat igen... Woho? Är otroligt opepp (?!) på att spela eftersom jag är trött men sista spelningen är sista spelningen och jag va inte med förra gången eftersom jag vart vaken mer eller mindre hela natten pga the grudge maraton! Imorgon bär det av till Umeå med familjen.. Läskigt O.o Men det ska väl gå..


Fyfan vad jobbigt det blev nu! Fick sms fr...

Fyfan vad jobbigt det blev nu! Fick sms från Bästa Bella <3 och det blev fan bara värre D: Tycker det är dags för henne att komma hem typ nu men aa.. De går tyvärr inte. Får försöka hålla ut till.. Tisdag? Eller äre onsdag? Jag orkar inte tänka på de längre >< Nu blir det tv med mamma och pappa <3


Sitter och myser hos farmor och Ingvar (tr...

Sitter och myser hos farmor och Ingvar (trots att det är fotboll som visas på tvn). Dagen med Irma var lyckad. Hittade bikini so jag faktiskt letat efter + ett nagellack jag suktat efter sen februari på rea för halva priset! Lycka!:D Sen gick vi en halv evighet för att spela minigolf och GUESS WHAT?! Dom öppnade inte förrän 17. Två timmar att spendera uppe på ett "Berg". Jaha? Då ringde vi Irmas farbror och han skjutsa ut oss till Maln(?!) så Irma kunde bada. Tokstolla! Hennes kommentar var "det är jättevarmt." vet inte om jag tror på henne riktigt. Vi fick iaf spela minigolf till slut och gissa vem som vann?:D mer än så säger jag inte :) ingen ide att skryta lixom. Har även tagigt mig igenom 3+lite kapitel till av hemsöborna idag :) känns skööönt. Ska snart sova faktiskt (Jaa! Helt otroligt tidigt med tanke på att det är sommarlov!)


Snartsnartsnart bär det av mot "stora" Hu...

Snartsnartsnart bär det av mot "stora" Hudik med Irma :) blir övernattning hos farmor och Ingvar inatt och hem igen imorgon. Hmm.. Vad mer finns det att berätta? Jo! Jag va hemma hos Irma igår på kvällen och kollade på film. Låt den rätte komma in stod på menyn. Jag som tyckte att JAG var mesig men Irma och Rebecca är fan värre! Helt otroligt! Fick iaf pilla massa i BellaBros hår. Myspys tyckte hon, kramp i armen tyckte jag. Men de kanske också är myspys? Aja.. Uppdaterar ikväll om dagen i Hudik och alla misssöden vi råkade ut för.


Ligger på en filt i segersta med Elisabeth...

img_0134 (MMS)

Ligger på en filt i segersta med Elisabeth och pratar. Äntligen kom vi iväg på dehär! Ikväll blir det film hos Irma och imorrn bär det av till hudik med den schöna damen också :)


Dehär är galet! Bellas plan lyfte för c...

Dehär är galet! Bellas plan lyfte för ca 30 min sen och jag har redan abstinens efter henne. Tror det är för att jag vet att jag inte kommer kunna prata med henne på 1 vecka. Meen man vet ju aldrig. På fredag bär det antagligen av till Hudik för att träffa Irma och sova över hos farmor :) Sen på söndag åker jag till Umeå med familjen. Åter i Bollnäs på kvällen på måndag :)


Jahapp.. Imorgon lyfter Bellas plan och ho...

Jahapp.. Imorgon lyfter Bellas plan och hon lämnar mig helt ensam i kalla Sverige. Jag hade tänkt träffa henne ikväll för att säga hejdå men saker blir inte alltid som man tänkt sig, tyvärr. Nu blir det till att sova för att orka läsa ut hemsöborna imorrn!


Sitter och kollar på en värdelös film. ...

Sitter och kollar på en värdelös film. Vet inte ens vad den heter! Funderar på att försöka läsa minst 2 kapitel i Hemsöborna. Man kan inte läsa mycke ur den på samma gång! Då kommer man bli galen! Vet inte vad som händer nu veckan som kommer. Bella är ju borta så lär sitta inne på mitt rum och deppa.


Jahapp.. Gött med nada sommarlovskändla ...

Jahapp.. Gött med nada sommarlovskändla alls! Kvällen/natten/dygnet med Bella var välbehövligt iaf! Alla grudgefilmer var nog inte mitt bästa val men wth! Hade ju Bästa Bella att skeda med under natten så jag överlevde! Tack till henne för de! <3 Däremot höll livet, för min del, på att ta slut inatt när jag vaknade av att jag kände närvaro i rummet, ser något svart ungefär 1 meter ifrån mig och hjärtat stannar och jag drar efter andan. Det är min älskade syster som ville ha nässpray. Hon visste att jag sett alla grudgefilmer på en kväll och borde därför veta bättre! Hade hjärtklappning och kunde inte somna om på en timme!! Tack Jennifer :) <3


Har knappts sovit någonting pga att jag k...

Har knappts sovit någonting pga att jag kolla på The Grudge 1, 2 OCH 3 igår med Bella. Som tur är sov hon ju kvar och det kändes tryggt :) Och hon hoppade till 2 gånger under filmerna! Jag är nöjd!:M


Vänta! Va? Vem?

Folk omkring mig börjar bli irriterad på mig när jag pratar om mina Bellor eftersom ingen förstår vilken av dom jag pratar om. Därför blir det nu såhär på bloggen

Bella1 är alltså den så kallade "min" Bella
och
Bella2 är Viktorias tvilling.

Meeen.. det fungerar ju inte i verkligheten att sätta siffror efter folks namn. Kanske får börja kalla dom Isabell och Isabella istället? Men då är problemet att min pappa tror att Isabell heter Isabella. Så han kommer fortfarande bli lika förvirrad. Å andra sidan.. är han inte alltid de?

Jag har iaf blivit trött på att folk avbryter mig mitt i en mening och frågar "VÄNTAA!! Din Bella är BellaBro?"

*pust*
*stånk*
"åhh"
"ahh"
"fattar ni inte de med hjälpa av sammanhanget är ni ju blåsta!"

I alla fall. Kanske ska göra med Sundin och Bro? Meen.. det känns lite fotbollsspelaraktigt. Nördigt med andra ord.
Jaja, jag löser det på något sätt!

Goaste morfar'n!

Som jag tidigare skrev så kom morfar hem med korgen från rusta. När vi sedan satt oss i uterummet med champagne (nåväl.. alla utom jag iaf) så skulle han återberätta historian och när han är klar säger han:

"MEN!! Där blev ni allt lurade! Jag köpte den för 20 kronor!"
*alla ser halvt förvirrade ut medan morfar skrattar gott och länge*
"Jaaa, dom ska ju byta ut så dom ska ha kassar nu istället så nu sålde dom ut korgarna för 20 kronor styck! Nu blev ni sådär... BLÅSNINGEN!"

Klassiskt morfar!

Jag sitter inne på mitt rum i godan ro och spelar tetris och lyssnar på musik när jag hör att mamma och mormor bryter ihop i ett skrattanfall. Går självklart ut i hallen för att ta reda på vad som är så förbannat kul. Där möts jag av en morfar med otroligt förvirrad min och en rustakorg i handen. Han har alltså åkt på rusta själv (jaa helt otroligt att mormor släpper iväg honom) för att handla. Han packade in allt i bilen, och jaa, korgen slank med den också. Dock insåg han inte detta förrän mamma och mormor började skratta.
Stackars morfar. Det kan inte vara lätt.

Inleder sommaren med en twister. Pappa sk...

img_0109 (MMS)

Inleder sommaren med en twister. Pappa skulle tvätta bilen, jag suckar och pappa bjuder mig på en glass och jag blir jättenöjd. Som ett litet småbarn! Men de skiter jag i! Glass är gott!


Min rygg tar död på mig. Bokstavligen! (...

Min rygg tar död på mig. Bokstavligen! (mjaa.. Iaf nästan). Jag ligger redan i sägen, vilket i och för sig kanske är bra för ryggen, och inväntar sömnigheten eftersom min syster beställt sminkning klockan 06.40 imorgon bitti. Jihooo! Jag frågar mig själv gång på gång "Varför ställer jag upp på sånt här? -.-" men nästa gång gör jag de ändå igen! Studenten imorrn iaf. Ska spela och sen fira syster :) <3 och på fredag slutar jag första året! Men.. De verkar alla ha glömt bort eftersom "Jennifer blir så stooor". Kommer iaf fira med Bella att det är sommarlov. Hur vet vi inte än. Äre fint väder tar jag moppen och åker iväg med henne till någon strand nånstans och bara pratar! Så får vi se vad hon säger om de men de skiter jag i och för sig fullständigt i :) Godnatt!


Jag har precis avlagt ett löfte för mig ...

Jag har precis avlagt ett löfte för mig själv. Aldrig mer ska jag klaga på någon på bloggen. Nepp! För jag vet hur sårad man själv blir när man läser det någon annan skrivit om en och inser att det faktiskt handlar om en själv. Näe! Nu får det vara nog med det. Jag tänker ta tjuren vid hornet och bita i det sura äpplet och ta upp det jag är irriterad över med den personen istället för att snacka av mig på bloggen.. Märkte att dedär inlägget om att alla tvistade om mina ord väckte ganska mycke irritation och det vill man ju slippa. Ber därför så mycke om ursäkt till alla som tog illa upp! Tänker dock inte be om ursäkt för att jag tyckte så eller ta tillbaka de eller nåt.. Icke! De är jag för stolt för!


Första doppet är gjort! Ehm.. Jaa.. Inte...

Första doppet är gjort! Ehm.. Jaa.. Inte för mig då. Viktoria och Irma dom tokstollarna jar gjort de. Jag håller mig till Spanien jag! Nu blir det hem till Irma och kolla film!


Utedag med skolan. Supermysigt! Började m...

img_0087 (MMS)

Utedag med skolan. Supermysigt! Började med "skattjakt" med alla IB klasser sen var det av till "lågnäs" och nu sitter vi och byter fika med varann. Linus smaka nyss min saft.. Vågar man dricka den nu?O.o I eftermiddag ska jag hem och.. Bara vara ^^ skönt! Kanske tomar el sol lite också! ^^


De va inte de jag sa? Åhhhh! Jag är så...

De va inte de jag sa? Åhhhh! Jag är så TRÖTT på att ALLA tar vad jag säger och tvistar om det till vad DOM vill ha det till och sen blir irriterad över det jag aldrig sa!! Lixom.. Om jag säger "jag tycker det är gott med korv" till någon som just uttryckt sitt hat till just detta så får folk det till att jag inte tycker om vegetarianer! WTF?! Jag saaaaa aldrig nånting om vegetarianer! Inte för att just detta hänt.. Bara ett exempel.. Lixom. Aja. Inte meningen att klaga på folk bara.. Sluta upp med att tvista runt det jag, eller någon annan för den delen, säger.


Nu blire spelning för hela slanten! Har in...

img_0084 (MMS)

Nu blire spelning för hela slanten! Har insett att jag blivit flitigare att blogga efter att jag skaffa så jag kan blogga med mobilen ! Duktig Johanna! Har nu haft min asolut sista lektion i pre-IB och det känns toppen! Imorrn äre klassens dag. På onsdag äre studenten i Edsbyn och på torsdag har jag inga lektioner. Ska givetvis hjälpa mamma med alla förberedelser inför studenten och sen spela för alla glada männskor när dom marscherar genom stan :)


Omprovet gick åt helvete. Men å andra sida...

img_0083 (MMS)

Omprovet gick åt helvete. Men å andra sidan så brukar jag få bättre betyg när jag känner så.. Vi får se hur det blir. "mästerverket" är iaf gjort av Viktoria av alla post-it hon använde i böckerna när hon skrev mini-EE:n!


Ligger vaken i min säng och kan inte somn...

Ligger vaken i min säng och kan inte somna om. Myyys. Antar att det är för att det är för ljust. Kan även vara det faktum att jag är nervös och orolig inför kemiprovet. Eller att jag är fullkomligt jättehungrig. Har iaf istället spenderat senaste timmen spelandes på min mobil. Jippie! Skulle mycke hellre ha sovit. Menmen Det slog mig igår när jag gick och la mig att jag aldrig la upp bilder från balen. Gör väl de någon dag den här veckan då. Nää... Nu sätter tröttheten in igen så nu.. Back to sleep!


1 vecka kvar! <3

Snart är helgen slut. Uhh.. Men det är i och för sig bara den här veckan kvar. Sen äre lov! Jag ska bara göra EN viktig sak till! Och det är ett till kemiprov för att höja mitt slutbetyg i kemi A. Hoppas jag lyckas. Håll tummarna för mig imorrn vid 9!

Justja. Har inte lagt upp nå bilder som knäpptes på balen. Ska göra de så fort syster vaknar eftersom hon har kabeln till kameran. Nu ska här pluggas kemi!

Ungefär såhär kul kan man ha på en engelsk...

img_0078 (MMS)

Ungefär såhär kul kan man ha på en engelskalektion när kursen är avslutad. Viktoria har ritad en elephant, lion, giraf, austrous, crocodile, monkey alltså Elligiastrous cromo :) Jag vet, tvistade hjärnor! Fick precis veta att om jag ska få önskat betyg i kemi måste jag göra ett prov till på måndag. Jippi! Men de är det nog värt. Tranan ikväll! Finally :D party party! Och ohhhh vad fin min syrra va igår btw :D <3


Balen.

Jag deltar alltså i en ny tävling på Lindas sminkblogg den här gången VILL jag vinna!:D

Vaknade otroligt tidigt imorse av den förbannade men ändå älskade solen. Trots att jag var irriterad kunde jag inte låta bli att le eftersom sol = sommarkläder och det är GREAT!

Today's the day. Min syster ska på balen så det blir skolan och hoppas på att hon inte förstör naglarna! Sen springa på stan en sväng innan man möter upp mamma, mormor och morfar. Kanske att pappa hinner hit också? Mormor har iaf gjort ett superjobb med hennes klänning. Hon är så duktig! <3 ser fram emot när hon ska sy min klänning.
Om jag får någon bra bild och lyckas övertala Jennifer kanske jag lägger upp en på den lila drömmen i eftermiddag :) Hon kommer lätt ha snyggast naglar där iaf! (A)

Men nu ska jag sluta lalla runt och vara lite seriös. Ska försöka skriva klart min uppsats. Ciao!

Kläder, kläder, kläder

Var nyss med om världens konstigaste (och roligaste) sak! Vart tvungen att klä på min syster eftersom vi inte vill riskera att hennes naglar förstörs! Sjukt kul hade vi!

Sitter nu och funderar på vad fan jag ska ha på mig på fredag. Ingen som har en enfärgad tunika som man kan få låna? Funderade på att sno en av syster tills jag insåg att den har ÄRMAR. Nejnejnejnejnej, det går inte an! Kommer svettas ihjäl! Dessutom är den waaay för kort :)

Systers naglar.. typ

Nu har jag fixat naglarna på syster inför balen imorrn. NERVÖS! Men jag tror det blev bra.. och jag tror hon blev nöjd.. kanske.. möjligtvis. INTE FAN VET JAG!

Har gjort sista provet i pre-IB nu. Känns såååå skönt att jag inte ens kan sätta ord på de!

Sprang nyss ut i köket för att knäppa kort på systers naglar och på väg ut dit började de überklia på min rygg så jag bad pappa klia.. Finns de nå bättre än när man blir kliad på ryggen eller?! Precis dit där man inte når själv.. Mhmm.. Toppen!

Idag serveras lax i det Lundmarkska huset. Till mitt stora förtret. Vill ha kyckling juh! Meen eftersom de är här "Jennifers tid". (HELA JÄVLA SENASTE MÅNADERNA HAR VART OM JENNIFER!!) Så blev det lax som min älskade syster önskade :) Missförstå mig inte.. jag äälskar lax bara de att.. Kyckling är bättre.. lixom.. i allt.. jag menar.. Kolla på storleken! Kycklingen är större.. eller.. i alla fall.. högre? Ja, mina argument är kassa. Jag vet :)




såhär ser hennes naglar ut nu alltså :) syns inte så bra men har fyllt i det vita längst ut på nageln och alla naglar har fått en strassten som prydnad ^^ förutom ringfingret för den tyckte vi va lite speciellt så den fick 2 :)

Kul.

Det enda jag haft att se fram emot på
hela
jävla

sommarlovet
har nu ryckts ur mina händer.
Kul.
Jävligt kul.


RSS 2.0