Fel

Jag vet inte riktigt vad som händer med mig. Känns som att jag håller på att svimma lite när och då och jag har aldrig svimmat förr i hela mitt liv. Knappt ens känt mig svimfärdig men nu! + att jag ständigt går runt och kallsvettas och känner mig allmänt febrig. Läskigt. Hatere!

Dag 25 - En första

Jaha.. vad ska man skriva här då?

En första.. jaa.. min första kyss? Jag va typ... 13? 14? Jag vet inte hur gammal man är när man går i 7an! Det var iaf med min första riktiga (och dåvarande) kille. Vi satt i soffan och kollade på tv och det bara hände lixom. Tyckte inte de va så fruktansvärt mysigt då om jag ska vara ärlig. Blött och äckligt.

Oral Presentation

Är det inte lustigt hur man skriver och skriver och skriver på en muntlig redovisning för att få den tillräckligt lång men sen när man läser den igen så blir den kortare och kortare och kortare. Va uppe i 6.15 tidigare men nu är jag nere på 5.40. Hur fan gick de till?! Har inte tagit bort ett piss men ändå är den över ½minut kortare!
Känner snart för att ge upp för jag kommer inte på något mer att skriva. Har ordbajsat fredag-lördag-söndag och ändå inte kommit nå längre. Känner snart att den har mer prat om annat än själva ämnet jag faktiskt ska prata om. Och de känns ju stabilt eftersom man får -poäng för irrelevant fakta.. typ iaf.

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Sorgliga filmer, när allt går åt helvete, stress, för lite sömn.. ganska mycket egentligen. Orkar inte rabbla upp en massa.. ser fram emot när den här 30-dagarsgrejen är slut just nu.
Fast dag 26 kan faktiskt bli ganska kul att skriva om. Jag som är så jävla feg. 27 är också helt okej. Men dom andra dagarna önskar jag att jag kunde hoppa över. Tråkigt juh.
Idag ska jag desperat försöka få ihop 1 minut till på min Oral jag ska göra i svenskan imorrn. Tycker redan att jag svamlar om en massa som inte hör dit men har ändå "bara" 6 minuter och den ska vara minst 7 och max 10. Kewl!
Efter det ska jag antagligen kolla på Let's dance och äta chips med dipp med mamma och pappa. Mys!
Imorrn är det skola igen. Och BUO. Meen de tänkte jag hoppa över eftersom dom ändå bara ska öva inför en spelhelg då jag inte ska vara med. Onödigt att slösa bort 2 timmar på att spela konstig musik jag inte kommer få spela nå mer ändå. Nog för att Brazz Brothers har skitmysig musik men det är inte värt det. Mer värt att få lite extra tid till plugg och kanske några minuters tv i sånna fall!

Och nu svamlar jag här också. llla!

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Min familj, mest för att jag gillar att vara kring dom som jag tycker om.
En riktigt jävla underbar film!
Men mest av allt Bella.. hon kan få mig att le i dom svåraste tiderna. Underbar tjej! Älsker na!

Dag 22 - Det här upprör mig

Oj.. det finns så mycket saker att jag inte vet vart jag ska börja.
Jag kan bli väldigt irriterad (om nu de är samma som upprörd vette fan) på folk som säger en sak men gör en annan. Hade en liten upplevelse kring det tidigare i veckan men behöver ju inte gå in på vad det va.
Men öhh.. upprörd.. vill säga sånt som krig, svält, orättvisor.. men det känns på något sätt som att det är för långt bort för att jag ska kunna relatera till det. Visst, när jag ser ett inslag på tv om det tänker jag "men gud vad hemskt! tänk att bo där!" men aldrig riktigt så att jag bär med mig det och känner mig upprörd.
Jag blir faktiskt lätt upprörd om folk lägger sig i mitt liv för mycket.. det stör mig och jag tycker lixom att det på något sätt är upp till mig att bestämma.. visst jag är inte över 18 men de är jag om mitt liv och min kropp.. Råd is one thing man att lixom.. tjata och klaga och påpeka allt som jag borde göra annorlunda.. näe!

Dag 21 - Det här är jag bra på

Helt ärligt känner jag inte att jag är riktigt bra på någonting alls.
Är väl helt nöjd med hur jag spelar valthorn och typ.. hur det går i skolan. Men att jag är bra på de är väl lixom.. naah.
Jag är bra på att äta godis! Deru!
Och baka kladdkaka är jag en jävel på!
Men inget som räknas riktigt.. bara nästan.
Jag är bra på att tänka också.. i alla fall tycker jag det.. mest och helst på konstiga grejer. Konstiga grejer som det känns som att ingen annan ägnar någon tid att tänka på lixom... heh.

Dag 20 - Favoritsaker

1. Min iphone! <3
2. Min data!  
3. Min TV!
4. Gustav! <3
5. Bella
6. Sängen!
Not necessarily in that order :M (oh! orkade inte ta bild på mina egna.. huvudvärk och trött som ett as!)

Dag 19 - Detta ångrar jag

Just nu ångrar jag att jag började med den här 30-dagarsgrejen över huvud taget.
Men för övrigt finns det alldeles för mycket som jag ångrar så jag kan inte gå igenom allt.. Jobbigt.

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Ojoj, jobbig dag. Börjar 9 med kemiprov och får inte ens sluta efter att man är klar!! Sen TOK innan lunch pga nya schemat som är anpassat efter Viktorias franskaläsare. Idioti! Spelning med BUO sen när man väl orkat sig igenom hela skoldagen. Trodde aldrig att jag skulle komma hem! Men nu har jag precis duschat och snart ska jag antagligen stupa ner i sängen eftersom mina ögon faller ihop efter varje bokstav typ. Jobbigt.
I alla fall.. för att komma till saken. Jag antar att min favoritfödelsedag kommer att vara den när jag blir 18 men allvarligt talat så är födelsedagar inte så annorlunda här hos familjen Lundmark. Släkten kommer och det fikas och äts tårta, öppnas presenter och skrattas. Mer än så är det inte. Dock kommer min 18e blir både den bästa och sämsta på ett tag känns det som. Bästa eftersom jag blir 18 men sämsta eftersom min syster inte kommer vara hemma. Fy!

Dag 17 - Mitt favoritminne

Jag har så fruktansvärt många underbara minnen men det första som kommer till huvet när jag tänker "favoritminne" måste ändå vara Polen-Tyskland resan jag gjorde som konfirmand. Det var första gången jag och BästaBella verkligen kom nära varandra. Underbart! Det är även med henne mina 2 favoritminnen från den resan är (jaa jag fuskar och tar två). Det första är att jag fick skavsår av mina skor under hela resan typ (hon kallade mig ankan och gör det fortfarande pga sättet jag gick på). Därför, underbar som hon är, bar hon mig på ryggen så jag skulle slippa gå. Underbart! <3 Dom tyska killarna kollade väldigt konstigt på oss.. och vem förstår inte de?
(nej det va inte så längesen att färgbilder inte fanns och jaa.. de va prick dom skorna!)
Sen har jag ju sparat det bästa till sist. Detta måste vara mitt absoluta favoritminne från den resan.
Vi hade alltså varit på stan i Krakow, Polen och var på väg tillbaka till våran buss. Vi möter 2 tjejer på vägen och en utav dom granskar Bella från topp till tå och tillbaka igen innan hon säger "Sexy, sexy!" Gissa om jag dog. Men vem klandrar henne? Finns ingen sexigare juh!
'
Btw.. är någon förvånad över att "Mitt favoritminne" involverade Bella? Näe, trodde väl inte de.

Dag 16 - Mina resor

Oj.. det här kan ta ett tag.
Jag har åkt till spanien varje sommar sen jag var 4 (utom när jag var 5). Alltid samma ställe, Los Alcazares <3 Det har blivit som mitt andra hem och det finns egentligen inte så mycket att säga om det. Ska självklart tillbaka dit i sommar!
För övrigt har jag även varit i Barcelona 1 gång, Nerja 3 (eller kanske 4? 5?) gånger, Altea 2 gånger samt några andra små söta städer under mina många resor dit.
När jag gick i 8an konfirmerade jag mig och åkte då på konfirmationsresa till Polen/Tyskland så har vart till Auschwitz och det är helt fantastiskt. Något som borde göras definitivt! Var även till Berlin i några dagar. Inte vidare värst speciell. Precis som alla andra storstäder enligt mig.. Förutom att det var sjukt mycke emos där. Kanske för att jag hade Bella med mig och vi rörde oss lite runt emoaffärerna..

Förutom den resan till tyskland har jag även varit till Tyskland och Bad Bramstedt när jag var på BUO-resa senast. Vi stannade även till i Danmark i en vänort där i några dagar. Det var min andra gång i Danmark med BUO.
Första gången var vi till Bornholm (som ligger mellan Sverige och Finland men tillhör Danmark).
Har även varit till några storstäder såsom Rom och Paris. Rom är nog min favoritstorstad hittills. Känns inte storstadsaktigt och är väldigt mysigt och fint. Mycke gamla byggnader förvarade inne i stad på sånna där random ställen. Och sjukt god mat! Paris on the other hand om man åker dit innan Rom som jag gjorde så är det väldigt häftigt då. Dock skulle jag inte vilja åka tillbaka. Joh! Men enbart för att åka till Disneyland igen och för att äta alla goda bakverk som finns på vartenda kafé där.
Just nu ser jag fram emot London-resan med klassen (om den nu blir av). London är ett ställe jag alltid velat till. Och USA men det kommer väl längre fram förhoppningsvis!

Dag 15 - Mina drömmar

Usch.. jag hatar att prata om mina drömmar för alla kollar på mig som om jag är dum i huvet och jag känner mig lika ytlig och tom som en Barbiedocka. However mina drömmar inom karriären är att bli Make-up Artist. Helst en sån där riktigt känd en som får vara med på alla roliga modevisningar och sminka snygga, sexiga modeller och känna sig viktig. Jag vill bo i USA eller möjligvis England.. beroende på. Men jag vill inte att mina barn ska växa upp där så jag vill flytta hem hit till Bollnäs när jag väntar mitt första barn för att ha närhet till familjen. Då känner jag för att jobba på Make Up Store eller möjligtvis starta något eget.
Annars har jag nog inte så mycke drömmar.. Joh! Att det går sjuhelsikes bra för mig på exams om drygt 1 år så jag kan skryta med mitt IB-diplom. Och att jag är bilingual :3
Sen drömmer jag om att någon gång vara modig nog att tatuera mig samt skaffa industrial. Nåväl. En sak i taget!

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag

Dehär hade jag på mig idag!

Dag 13 - Den här veckan

Titta vad jag gör! Har ju inte alls tid att blogga men jag måste få ett avbrott från kemihelvetet. Egentligen har den här veckan inte varit än eftersom det är onsdag men jag kör på vad jag har gjort och kommer att göra.
Måndag: Hade feber hela natten och vaknade därför helt utmattad och med en dunderförkylning i kroppen. Stannade hemma. Fick veta att vi skulle ha kemiprov om en vecka och ångrade mig genast att jag stannade hemma. Aja, inget att göra åt saken.
Tisdag: Hade inte ätit något på måndagen och höll på att spy när jag försökte tvinga i mig själv lite yoghurt i hopp om att gå till skolan. Stannade hemma igen. Ångrade mig när jag kom att tänka på kemiprovet (jag lär mig visst aldrig!)
Onsdag: Mådde mycket bättre (eller inte) och knallade iväg för första skoldagen för veckan. Ångrade mig i samma sekund som jag satte foten innanför dörren på skolan (varför gör jag bara saker jag ångrar).
Hade Theory of knowledge (även kallat IB-tok), hålade, hade kemi (oroade mig ännu mer för provet. Tackar!), matematikade, lunchade på max med Viktoria och Jens eftersom det endast serverades dansfisk (also known as salsafisk) eller pyttipanna på skolan. Avslutade dagen med att diskutera Ice Age samt skriva en filmanalys på den underbara, otroligt komplicerade filmen.
Åkte sedan hem och gick direkt in på mitt rum för att skriva klart the Lab Report som skulle vara inne idag. Pluggade lite inför provet men insåg snabbt att jag fattade nada och inväntar därför pappa. Försökte göra lite svenskafrågor om Doktor Glas men insåg snabbt att jag inte kommer ihåg ett skit på boken jag läste tredje veckan in på sommarlovet i fjol. Great!
Och så hamnade jag här.
Framöver i veckan ska jag:
Torsdag: Plåga mig igenom skolan (bara 3 lektioner) och plugga kemi massa på hålet på 2 timmar. Sen blir det till att sitta kvar på skolan så länge som möjligt med Irma och jobba med svenskauppgifterna så jag blir klar med dom. Sen åka hem och fortsätta att plugga kemi. Möjligtvis äta en matbit och sen sova en skvätt.
Fredag: Skutta igenom skoldagen superglad över att det äntligen är fredag men inse halvvägs genom matten att jag slutar 3. Plåga mig igenom resten av matten samt 2 timmars film innan jag åker hem och pluggar ännu mer kemi. Avslutar kvällen med mamma och pappa framför tvn med Let's dance.

Lördag: Eftersom syster fyller år måste jag sätta mig i en äcklig jävla bil och åka 5-6 timmar upp till Umeå (kall stad), gå ut och äta indisk mat (MUMS!) och avsluta med en efterrätt som jag förhoppningsvis ska hinna baka föregående dag. Sova på hotell! Kommer även klämma in kemiplugg vid toastopp och alla andra tillfällen jag får under resan.
Söndag: Åka hem samma väg vi kom för mindre än 24 timmar sen eftersom vissa har oturen att börja skolan på måndagen. Startar då med kemiprov så förhoppningsvis hinner jag plugga lite antingen på morgonen innan vi åker eller på kvällen när jag kommer hem. Sen blir det till att sova i 247899284 timmar för att vara redo för kemiprovet.
Tänk vad mycke man kan skriva ihop bara för att man verkligen verkligen verkligen... verkligen inte vill plugga kemi!

Dag 12 - I min handväska

Det här är en ganska sjuk dag tycker jag.. lixom.. varför visa vad som ligger i ens handväska för? Onödigt och nästan pinsamt!
(Btw ber jag om ursäkt för den dåliga bilden. Är man sjuk, har tappat bort kameran (nåja, vet inte vart den är iaf) och inte har någon lust att hämta kabeln blir det såhär!)
Först och främst, lägg märke till min otroligt snygga handväska! <3
Dehär ligger i min handväska:
1. Plånbok
2. Kalender
3. Pennfondral med diverse pennor i
4. Glasögonfodral (med glasögon i såklart)
5. Handkräm
7. Hörlurar
8. Liten burk med alvedon + ipren i
9. Läppsyl (tror mest på killen på flashback som sa att lypsyl är ett märke och läppsyl definerar alla varor)
10. Nässpray
11. Nagelfil
12. Läppenna/läppglans fast just idag fann jag Too faced Perfect Nude lip liner

Det här ligger ju alltså alltid i min väska.
Sen kan det även finnas diverse skolböcker och annat trams i den, dock varierar det och därför tog jag inte med dom 80kg kemiböcker som låg där idag :)

Dag 11 - Mina syskon

Eftersom jag varit sjuk så kommer dag 11 idag istället för igår. Orkade inte med det igår.
However.. "Mina" syskon består endast av en storasyster som fyller 20 på lördag. Vilket betyder att jag måste sitta i en bil i drygt 5 timmar för att åka upp till Umeå eftersom hon flyttat dit upp för att gå läkarlinjen där. Dum jänta dedär!

Hon är världens finaste och vi har alltid kommit bra överens även om vi haft våra små duster ibland.
Är hon inte vacker? :) Och gissa vem som gjort sminket då!
Kolla in henne lite närmre hääär ---> Jennifers blogg

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Dagen började med pyjamas i soffan med täcken och kudden.
Sen blev de frukost så fick ta på mig strumpor och mjukisbyxor + tjocktröja..
När vi sen skulle åka och köpa maxmat(<3!) bytte jag ut pyjamaströjan mot ett linne, en kofta och en tubsjal.. Mums!
Planerade att knäppa kort den här dagen men eftersom det inte var roligare än så + att jag ser ut som helvete eftersom jag inte orkat sminka mig så sket jag i de!

Dag 9 - Min tro

Åhnej! Tvinga mig inte att gå igenom dehär!

Åkej!
Jag tror på något allsmäktigt, om det nu är en gud eller vad det är vet jag inte alls. Men jag kan inte tänka mig att det inte finns någon/något där ute som inte har koll på oss.
Jag vill tro på himlen mest för att jag vill komma dit.
Jag tror inte på att allt bara tar slut efter döden. Det kan det inte göra. Det går bara inte!
Mer än så vill jag inte gå in på min tro.. Orkar inte.. Vågar inte.

Dag 8 - Ett ögonblick

Förstår inte riktigt men ptjaa.. Det låter som om man ska berätta något snuttigulligt moment man har haft. Jaha.. vad har hänt då?
Jag antar att ett ögonblick som kommer att inträffa inom en relativ svar framtid är att jag vaknar och det slår mig att jag är 18 och inte längre behöver lyssna på min mamma och pappa :) Toppen!

Dag 7 - Min bästa vän

Dehär känns som en ganska cheesy dag. Ska man lixom sitta och skriva en massa fint om bästa personen i världen lixom?

Skit samma! Jag gör't på mitt sätt!
Här är hon! Min bästa vän
hon ser inte pricis ut sådär nu men hon är prick lika söt!
OH! Kanske ska tillägga vad hon heter. BästaBella såklart!

Dag 6 - Min dag

Dagen började med att jag vaknade när klockan ringde. Skitförvirrad och trött som ett as.
Gick upp, gjorde mig iordning, åt frukost och borsta tänderna i racerfart. Lämnade huset 07.20 tillsammans med pappa. Blev avsläppt på statoil på gärdet eftersom jag skulle ta ut pengar.
Kom till skolan.
Skolan började.
TOK
Hål
Kemi (labba.. WOHO!)
Matte
Film - vi fick kolla på Ice Age! Så jäkla bra! Tror vi skrattade mer än man gjorde när man kollade på den när man va liten.
OH! Justja! Under lunchen diskuterade vi disneyfilmer samt julkalendrar, then and now typ. Jag kom fram till att det var bättre förr.
Sen tänkte jag vara snäll och följde med mamma för att veckohandla (mest va jag snäll för att slippa gå eller åka buss hem) (+ att man kan påverka köpet av chips/dricka/godis/lite annat)
Nu sitter jag hemma, har precis kollat vad jag missat (facebook/bloggar) samtidigt som Simpsons är på i bakgrunden.
Ikväll antar jag att det blir middag med familjen och sen kanske Sverigest Mästerkock eller vad det heter tillsammans med mamma och pappa!
OH! Fick även smycken jag beställt av Emma i min klass. Superfina! Kolla in dom häääääär -----> Design by Emma Lysén

Min speciella tänkartid

Det finns ett tillfälle varje dag då jag tänker som allra bäst eller mest eller hur man vill se det. När jag står i duschen!
Då kommer jag på dom mest bizarra tankar eftersom man har tid att grubbla när man schamponerar in håret.. (jaa, jag googlade hur man stavar schamponerar)

Bland annat kom jag att tänka på att jag slutat vara rädd för tjejen i The Ring som även starar (med svengelsk uttal) i Scary Movie 3 tror jag. Jag har alltså gått och varit rädd för den här tjejen sen första gången jag såg Scary Movie-filmen och det va i 6an (ca 4-5 år sen) och har inte ens märkt när jag slutade vara rädd för na! Skandal!

Iaf, efter denna tanke fortsatte jag att ponera på filmtopicet och kom att tänka på när man var liten när man hade en favoritfilm och kunde kolla på den om och om och om och om igen! Varje dag! Flera gånger per dag! Kollar man på samma film mer än 3 gånger nu så spyr man ju till slut! Förutom Twilight-filmerna! Och Harry Potter! Och möjligtvis Lord of the Ring-filmerna! Men dom räknas ju inte!

Aja.. tänkte bara dela med mig av mina knäppa tankar. Tack om du orkat dig igenom detta pladder av semi-svengelska!

Dag 5 - Vad är kärlek?

Tänkte hoppa över den här dagen eftersom jag inte har den belkaste om hur jag ska beskriva det. Men jag gör ett försök ändå.

Jag vill säga att kärlek är när någon kan såra en om och om och om igen men man kan ändå inte se något dåligt med den personen. Man förstår att den har gjort något dumt, sårande, idiotiskt... men man bryr sig inte.
Många anser att det är skillnad på kärlek till sin pojkvän/sambo/man och till sina barn och ytterligare en kärlek till sina kompisar. However så tror jag att all kärlek är precis lika. Den ser bara olika ut i våra ögon men i grund och botten är det samma sak, samma känsla, samma rus.
Jag önskar jag kunde skriva något vackrare men herregud! Jag är ingen poet. Jag kan inte skriva vackra dikter som får folk att gråta. Jag har inte den magin i mina ord.
...over and out.

Dag 4 - Det här åt jag idag

Det började väldigt bra med frukost på sängen.. Oboy och rostade mackor med ost och paprika på. Mums! Gustav är bäst på frukost! Sen blev det till att laga mat till 23468273 pers kändes det som. Makaroner och köttbullar! Med ketchup och ett glas mjölk såklart. Efter det har jag dock inte ätit något mer eftersom middagen inte tillagats ännu men jag håller tummarna för något otroligt massivt gott! Typ.. kyckling! Det skulle göra min dag!

Dag 3 - Mina föräldrar

Min mamma heter Catarina och är nyss fyllda 46 år. Hon jobbade tidigare (för ganska många år sen) på bank, det som nu är Swedbank här i Bollnäs, men går för tillfället på en kurs istället.
Min pappa heter Tommy och har även han fyllt 46 nyligen. Han jobbar som läkare i Kilafors och ibland även i Regnsjö på kvällarna. Han är även chefsläkare vilket betyder att han får åka till Gävle lite då och då (ganska ofta) på möten.
Mina föräldrar träffades redan när dom gick gymnasiet och har (så vitt jag vet) varit tillsammans since. Dom har 2 underbara döttrar (den ena mer underbar än den andra).
Jag lovar att när dom blir pensionärer båda två kommer dom sälja huset här hemma och köpa ett i Spanien istället.. eller kanske Italien.. fast mest troligt är ändå Spanien.
Oh! Jag glömde nästan! Jag har världens bästa föräldrar även om dom är lite (läs förjävligt) jobbiga ibland :)

Dag 2 - Min första kärlek

Hur fasiken ska man komma ihåg den första man va kär i?! Jag va kär i typ 13842667 bara när jag gick på dagis och dubbelt så många under låg/mellanstadiet typ! Men jaa.. antar att man kan kalla min första "riktiga" pojkvän, Johan, för min första kärlek.. även om det tekniskt sett inte är sant. Tror att min första kärlek hette Ivar och gick på dagis samtidigt som mig. Kommer ihåg att jag alltid sprang efter honom när vi skulle leka på dagis.. speciellt när vi lekte pussleken.. då sprang jag allt vad jag hade efter honom!
Pinsamt om han nu skulle läsa dehär men vad är oddsen!

Dag 1 - Presentera mig själv

Okej.. jag faller väl för det här också trots att jag sa till Bella senast i onsdags att jag aldrig skulle klara det.. men jag gör ett försök!
Jag är 17 år, fyller 18 den 8 februari (miiiih bara 1 månad kvar!). Jag är 169 cm lång och väger x antal kilogram. Höhö! Jag går IB (International baccalaureate) på torsbergsgymnasiet i Bollnäs. Mitt mål här i livet är att gå en make up kurs för att sedan jobba som make up artist utomlands. Jag har sedan 4.5 månad sedan en underbar pojkvän som precis har fyllt 18 och vi har en intern tävling om vem som först får körkort (självklart kommer jag vinna!)
Jag älskar Twilight böckerna och filmerna samma sak gäller Harry Potter. Älskar även One tree hill och Vampire Diaries som serier.
Mer intressant än så är jag dock inte..

Spiralspiralspiralspiralspiralspiralspspiralspiralspiralspiralspiralspiralspiralspiraliralspiralspiralspiral

Uzumaki måste ju vara konstigaste "skräck"filmen.. de kan ju inte finnas en människa som förstår den!
Finns ingen logik i någonting som händer.. och inte får man något förklarat för sig heller! Kommer leta efter sprialmönster nu i en halv evighet.. kommer inte komma över de förrän jag är typ 98 år och börjar bli senil!
Sjuk
Film
Drömde mardrömmar hela natten inatt pga skräckfilmen vi såg igår.. och då snackar vi inte Uzumaki utan någon annan med ett ännu konstigare japanskt namn.. Jävla kvinna med äckliga ögon och sax som springer runt och klipper upp kinderna på småbarn och frågar "Am I pretty?" fast i själva verket säger "Aim at my neck"... hur fan kan man höra fel på de?! Okej.. kanske på japanska.. jag kan ju inte japanska såååå.. de är mycke möjligt!
Och Bella va helt jävla livlös.. och jag låg och hade smått panik för att den där kvinnan skulle komma och... *klippklipp*. Jävla idioti att kolla på skräckfilm egentligen! Fast jävligt kul!

I keep my promises

Har äntligen fått tillbaka min älskade dator och insåg helt plötsligt att jag lovat bättre uppdatering då. Jävla skit!
Menmen.. det är ju bara att bita i det sura äpplet och skriva lite!

Sista helgen syster bor hemma nu.. Nästa vecka bär det av upp till Umeå för henne.. Låtsas som att det kommer bli superskönt att bli av med henne men innerst inne kommer jag sakna henne som aldrig förr! Och inte kan man hälsa på ofta heller.. Jävla Umeå..
Ikväll är familjen Lundmark bjudna på finmat hos kompisar men oförskämd som jag är tackade jag genast nej och bjöd hit Bella på filmkväll och pizza istället. Yes! Så ska det vara!

Övningskörde för andra gången på bilskola idag och Annelie påstår att jag skulle klara uppkörningen idag om jag bara fick göra den.. sjukt stolt!
Nu är det bara teori.. fick en helt ny bok också så där fick man för att ha läst nästan halva av den gamla som låg här hemma från när syrran läste teori! Yeahy! Bara att börja om! Kul.. Precis vad jag behöver att göra vid sidan av skolan under all fritid jag har.. Gud vilken tur att jag slipper ha tråkigt dom få minutrarna jag inte spenderar till skolarbete, sömn samt måttligt med intag av mat!
Nu har jag iaf gjort vad jag lovat och uppdaterat.. förhoppningsvis håller skuldkänslorna i sig liiite till!
Åh! Och Gott nytt år (såhär lagom långt efter!)

Usch vad jag blivit dålig på att uppdatera...

Usch vad jag blivit dålig på att uppdatera.. Det kommer! Lovar! Så fort jag får tillbaka datan!


RSS 2.0