Finn fem fel

November, ingen snö och... julskyltning? Näe.. det här stämmer inte! och folk håller på att "men det är bara för att julen kommer tidigt i år". Då har jag bara eeeen liten fråga till alla som säger så. Hur kan julen komma tidigare?! Vad jag vet är det 365 dagar varje år (förutom skottår då) och julafton kommer alltid den 358 dagen.. hur kan den då komma tidigare? Näe.. det argumentet köper jag helt enkelt inte. Julen kommer då den alltid kommer. Och snön har, som vanligt, envist hållit sig borta. Tur för dom som dansar idag i alla fall, det är inge vidare när det är snö som smält och sen fryst på igen. Det blir vääldigt halt, det kan jag garantera. Dock är det inte rätt med 3.5 vecka kvar till jul, första advent och ingen snö!
3.5 vecka.. WOW! Jag tänker iaf vara den första..

GOD JUL!


But he sparkles, and I'm so hairy He's so sexy and I'm so scary

Idag har man hunnit med mycke du! Gjorde klart historian, övade på hornet OCH städade rummet. Insåg att jag faktist har en hel soffa och inte bara ett hörn av den! *förvånad*
Imorrn blir det iaf film med Bella! Uppföljaren till Twilight - New Moon. Dock har man en hel dag framför sig innan man kommer fram till den punkten. Utvecklingssamtal, lämna in historian och sen "Tchemi". Sen vänta i 1.5 timme innan man kan sätta sig på tåget och vänta ännu en timme och sen är man framme och då har man ytterligare 2 timmar kvar att vänta nästan. Tur att Bella är med då i alla fall!
Tänkte bara länka en lite sak här till alla Twilight älskare som råkar snubbla över min trista blogg.. Jacob Blacks version av Taylor Swifts låt 'You belong with me'. Behöver jag ens säga om att den riktas mot Bella? (Och då snackar vi om Bella i filmen.. inte min Bella utan Bella Swan.. i filmen.. New Moon.. jag tror ni fattat nu..)




http://www.4tnz.com/content/you-belong-me-jacob-black-remix

Vår, Sommar, Höst, Vår... eller hur var det nu?

Jag fullkomligt hatar den här tiden på året! Det är mörkt när man går till skolan och mörkt när man går hem.. "hela" ljusa dagen tillbringas inne i skolan. Man blir ju depprimerad! Inte hjälper det heller att man blir så trött att man inte orkar hålla ögonen öppna längre än till 9. Herregud! Kan man inte bara klippa ut vintern och kasta in den i ett hörn där den glöms bort för all framtid?
Grejen med mig är att när jag inte får sova blir jag grinig och känslorna blir 3000 ggr värre.. super glad eller gråter för minsta lilla.. WOW! Gud vad jag älskar vintern. Märks inte det?=)

Love it.. or not?

Är det inte lite konstigt hur man ibland tycker att det är helt underbart att vara singel men vid andra tillfällen hatar man det? Jag t.ex. tycker det är bra att vara singel dom kvällar man har massa plugg eller bara känner för att vara hemma för då slipper man känna sig "tvingad" att träffa någon. Dessutom är det skönt att kunna kolla in andra killar utan att man får dåligt samvete. Inte för att man borde få dåligt samvete för att man tycker att någon annan är snygg för, uppenbarligen, har man ju redan gjort sitt val och tycker att den andra personen är helt underbar. Dock, bara för att jag för det mesta trivs med att vara singel, är det otroligt irriterande när man ser folk som står och helt offentligt visar sin kärlek för varandra. Okej okej, vi fattar! Ni är kära. Enough already!! Personligen tycker jag inte att man behöver skylta med det varenda sekund man är tillsammans. Okej att man håller handen, det kan jag köpa.. men att stå och råhångla mitt på stan.. näe va!

Trolleri, välgörenhet och... Robinson?

Systers välgörenhetskonsert idag då. En underbart bra trollkarl var där, Jacob! Trodde jag skulle bli galen när jag inte fattade hur han gjorde de! Jag hatar sånt! Ändå älskar jag det.. lite dubbla åsikter om det där. Han var i alla fall helt underbart bra! Korttrick, trick med whiskeyflaskor och sen fick ju delar av publiken ställa upp och vara 'försökskaniner'. För övrigt var konserten jättebra! Blev glatt överraskad av många som var med och sjöng och hela 6300 kr samlade dom in! Betydligt mer än vad någon räknat med så det var ju positivt!

Ikväll blir det Robinson och jag börjar allvarligt talat fundera på hur många omgångar dom kan köra.. det var bra när det gick första gången (typ när jag va 8!!) men nu massa år senare är det inte fullt så bra längre. Enda anledningen till att man kollar är för att resten av familjen ska kolla och då hamnar godiset där nere så vill man ha blir man tvungen att sitta med dom. Som tur är har man bärbar data!


Inspiration.. nada

The greatest thing in the world is not so much where we are,
but in what direction we are moving

Inspirationslös och totalt frustrerad över min hjärna sitter jag åter igen vid datorn och min kära blogg. Känner att jag börjar bli trött på den gamla headern och den var ju trots allt bara där tillfälligt tills jag kom på något bättre som jag kan fixa men tyvärr så kommer jag inte på något.. skulle verkligen behöva hjälp så om du har någon idé kan du väl skriva någon liten kommentar! =)

Early morning

Är det inte helt underbart när man vaknar och inser att 'Ahh! Jag kan sova i någon timme till!'?
Dock är det inte fullt så underbart när man inser 'Ahh! Jag kan sova i någon timme till! MEN!! Jag kan inte somna om'. Detta händer mig ca 7 gånger per vecka.. spelar ingen roll när jag egentligen måste stiga upp.. är det halv 7 så vaknar jag 5 är det är det halv 8 vaknar jag 6 är det helg vaknar jag likförbannat klockan 7 och sen är det kört! Så vad gör man då när man vaknar klockan 7 en lördag och det fortfarande är mörkt ute, ingen är vaken och man kan inte somna om? Joo.. man smyger upp och knäpper på tvn på så låg volym att man knappt hör vad dom säger, kokar lite te eller varm choklad drar med sig täcket till soffan och sätter sig och kollar barnprogram! Självklart när dom andra stiger upp slår man över till något mer 'moget' och låtsas som ingenting.. men dom där 2-3 timmarna man har innan dom andra vaknar är nog mysigaste stunden på hela dagen! Trots att man önskar att man kunnat sova en liiten stund till.

Julklappsbekymmer & 'smyg'reklam!

Jaha.. jaha. Då var det bara 1 månad och 1 vecka kvar till självaste julafton och jag har redan inhandlat 2 julklappar! WOW! De är nog nytt rekord för mig. Handlade första redan i september! Dock är det alltid svårt att komma på. Vissa är helt självklara och andra får man fundera in i sista sekunden.. irriterande! Vem kom på den idiotiska idén om julklappar?! Kan vi inte bara.. vara tacksamma över att vi har de så bra som vi har de istället för att slösa bort pengar på att köpa saker som man kanske inte är helt 100 på att den personen vill ha? Näe.. jag röstar för att vi istället varje år borde skänka pengar till dom som har det mindre bra!
Och på tal om dom som har det mindre bra så tänkte jag bara lägga in lite snabb reklam för dom som bor i närheten av Bollnäs. Syster min och hennes kompis har arrangerat en 'akustisk kväll med magiska inslag' i torsbergs aula nu på lördag klockan 16.00. Endast 50 kronor för en biljett och pengarna går till ett utav RK.s projekt (dagcenter för barn) i Sierra Leone och Liberia. Kommer vara lokala artister som spelar akustiska låtar och trollkarlen Jacob (som jag tror att dom allra flesta känner till) kommer även vara med och trolla. Så ta med alla era nära och kära och kom och titta!

'Superduperüberbra'

Hur skönt är det inte när man egentligen ska ha en 80 minuters lektion och får veta att läraren inte är där så man istället får frågor som tar 10 min att göra och sedan får gå att äta lunch? Såå härligt! Och sen att ha biologi som man ägnar åt att gå till ICA för att köpa godis till klassen? SUPER! Och sen få fika på historian och sluta tidigare på kemin följande dag? Då är veckan fulländad! Sen skadar de ju inte att veckan avslutats med Idol där man får 3 hallelujah moments på 1 timme.. inte fy skam de inte! Superduperüberbra slut på veckan =)

Dock måste man få klaga på lärare som ger en 60-70 sidor att läsa på inför ett prov men utan att säga vad som egentligen är viktigt och sen när man frågar om det är viktigt så säger hon "jaa.. de är bra om du kan lite om de jaa" men kommer det på provet? INTE DÅ! Och sen går hon igenom lite saker på tavlan så då antar man att det är ganska viktigt men näe då.. när provet väl kommer handlar det mest om kultur och skit.. vad har det med svenska att göra?! Jag trodde de hörde hemma i SO-ämnena! Jag trodde grejen med svenska va litteratur och sånt.. inte om indisk kultur och skit! Sådär.. då var man klar med att klaga för den här gången =)

Nu blir det till att spela lite gitarr och sen kanske sova? ...antagligen jaa..

Hopplöst

Har inte bloggat på ett tag, ingen ork för det. Inte nu heller egentligen.. sover inte alls på nätterna, massa plugg och en massa prov, huvudvärk och ont i rygg/nacke.. kan inte sluta dra upp axlarna vilket resulterat i knutar i nacken, ont hela tiden.. dock finns det ingen man kan klaga till om skolan eftersom enda svaret man får är att man valt det själv.. Kul kul.


School starts (again)

Skolan börja idag igen! =D kan man vara mer enthusiastic än vad jag är? Probably yeah.. Dagen började med buller och brak när jag inte fattade vad som hände när klockan ringde.. otroligt irriterande! En massa tankar han gå genom huvudet innan jag insåg att min älskade klocka ville att jag skulle stiga upp. Frukosten bestod av 2 mandariner eftersom det var det enda som jag kunde äta utan att spy, insåg att håret såg otrooligt fett ut men orkade inte bry mig. Fick ett sms från Viktoria och insåg att.. Damn! Det är någon som har en värre start på dagen än vad jag har. Helt otroligt! Blev i alla fall till att knalla iväg till skolan och man blev lite gladare när man träffade allt mysigt folk igen.
Sen tänkte jag bara nämna att jag hatar min biologilärare som lägger ett prov dagen efter lovet så man blir tvungen att sitta och plugga biologi på lovet. Blev inte mycket till plugg för min del eftersom jag inte hade lust, ork eller vilja. Mycket svärande över idiotiska lärare blev det istället. Alla lärare tror att deras ämne är det viktigaste och att det bara är det man behöver plugga på och att det heller inte tar så lång tid att plugga bara för att dom nu råkar kunna det.. men hörrni GUESS WHAT?! Alla kan det inte!!
Nu ska jag sluta klaga på lärarna och återgå till att kolla tv, spela gitarr eller helt enkelt duscha och tvätta mitt "vackra" hår =)

RSS 2.0