It's going to be LEGENDARY!

Ger mig själv en klapp på axeln och pustar ut. Började skriva på extended essays first draft idag och har skramlat ihop 1108 ord på 5.5 timme. Ganska duktigt ändå! Mest ordbajs men det fungerar det också! Vad ska man annars göra lixom? Krävs ju 3000-4000 ord på slutprodukten lixom. Fast bara 1500 ord till 11 Maj och jag är snart där! Ska bara skriva till lite mer om att använda facebook som guide line när man anlitar någon och börja ge ut min questionnaire sen kan jag ju fortsätta och skriva dom där 1500 orden som är kvar innan jag är helt klart med skiten! Wonderful! Bara att sätta igång och ordbajsa ännu mer! Ett stort problem är att jag inte har en jävla aning om vilka delar av uppsatsen som faktiskt räknas in i dom där orden.. Vet att extract och dedär medskickstjosan om man intervjuar någon inte gör det men intro? Conclusion? Får prata med Greg till veckan!
För övrigt sitter jag nu och väntar på att min syster ska knalla på hemåt så vi kan göra oss iordning för utekväll! Whoopwhoop! Hoffmaestro på Corona(?) och det kommer bli Legen.. wait for it! dary! Jag och Jennifer kanske "råka" se för många How I Met Your Mother avsnitt igår kväll. Barneys röst vill visst aldrig försvinna ur hjärnan. Bitchigt!
Nu ska jag ordbajsa lite till innan syster kommer hem.
Xoxo! (HAH!)

Goodnight and goodbye too you

Gah! Ingenting går som jag vill!
Jag kopplade in min ipod till datan för att uppdatera den och då försvann all min musik helt mirakulöst! Bara.. puts väck! Hejdå! Bajbaj! Ses aldrig igen!
Jaha. Okej. Tack så mycke! Nää men då tar vi och packar istället. Mamma klagar på att väskan är öppen, jag drar igen den och hejhopp vad händer då om inte att drakedjehelvetet bestämmer sig för att ta självmord. 2 hack i den vilket resulterade i att dragkedjan delade på sig igen. Jaha.. drog tillbaka och de funkade skitbra. Tills jag försökte få upp den igen. Kul!
Det enda som fattas nu är att jag missar bussen imorrn! Eller typ.. försover mig och kommer jättesent och sen krockar bussen eller bilen framför och vi blir stående 273647127543 timmar på E4! ...inte för att dehär är något jag hoppas på. Såklart.
Känner just nu bara för att gå och lägga mig och sova bort denna ondskefulla dag. Dock säger min packning som ännu ligger på soffan annorlunda.

"Packa neeeer oss. Kom igeeeeen Johannaaaa." (ungefär som Bella låter när hon säger "Sluta Johannaaa".. mmmmmmmmmarabou!)
'
Fyfan vad jag är trött och flum. Och sur. Och jäkligt glad ändå. På nåt sätt lixom.
Äsch! Nu ska jag inte ödsla mer tid på att klaga. Nu släpper vi det (för stunden, det kommer komma tillbaka fort som tusan så fort jag går utanför rummet igen).

Go kväll!

Du är ett glashus och jag är en sten men de är du som försöker se igenom mig

Sitter i skolan och försöker göra något vettigt av kemitiden på 2h10min men det går väl sådär. Lite jobbigt är det allt. Sen blir det BUO. Årsmöte idag vettu så läre byta ut mina skor! Och kjol! Och egentligen kavajen men de skiter man ju i!
Viktorias hals låter. Skitläskigt! Och jävligt roligt också!
Vi diskuterade nyss Jehovas Vittnen. Och Den Kaukasiska Kritcirkeln. Och bandyfinalen igår. Viktoria är inte glad. Sur tjej!
Och nu pratar hon franska! Som om jag fattar något!
Och nu blev hon sur för att jag "råka" stänga boken! Jag lover! Jag råka bara!
Imorrn är det friluftsdag. Äckel. Usch! Men sen är det bara onsdag kvar och sen är jag ledig resten av veckan! Och då bär det ju av till StorUme!
Undrar vad det är för mat idag..
Maträtt 1
Potatis, kassler, svampsås, amerikansk grönsaksblandning

Maträtt 2
Vegetarisk pastagratäng
Helt okej ändå.. för att vara Torsbergs.

Och vintern blev så satans lång igen

Idag blir det väl till att titta på bandyfinalen. Skäms i hela kroppen bara av att skriva det. Fast man måste ju iaf se hur det går för hemstaden min! Kanske går ner sista 10-15 minutrarna bara för att se slutspurten!
Från kylan in i värmen

För övrigt ska dagen ägnas till att tjata på pappa så han sätter upp nya ljudet + blueray spelaren till tvn. Och göra svenska. Kolla på film! Och göra svenska. Sen om jag hinner med ska jag tjuva och göra lite på group 4 också. Fast Irma förbjudit mig! Moahaha!
Så! Godnatt!

Ny header

I ett desperat att våra till min blogg försökte jag mig på att göra en header. Den blev så pinsamt dålig att jag inte ens tänker göra mig besväret att lägga upp den på bloggen och i detta inlägg.. Känner att jag kan behöva öva liiiite mer kanske? Fast bara lite :)
Fast sugen är jag! Aprikosfärg känns lagom vårigt!

Vadå? Vem?

Fick höra igår att jag skulle passa som en toppbloggare.. Tack? Eller nåt.. Dom tre anledningarna va
1. Jag kan mode
2. Jag är snygg
3. Jag kan dissa folk..
Från början lät de riktigt bra men jag är inte helt säker på hur man ska tackla den tredje..
Direkt efter dessa tre anledningar utbrister Viktoria: "Men bli INTE som Kissie!"
Jaha.. nehe? För de va min första tanke.. Toppbloggare.. KISSIE! Aa fast egentligen inte.. Vet inte ens vem den tjejen är förutom mer än vad folk berättat.. Och de man oftast hör då är bröstförstoringar.. Eller va de någon annan..? Har inte riktigt koll på allt de där.
Bröstförstoring är iaf inget jag planerar att göra inom närmaste framtiden. Eller någonsin för den delen!
Känner mig för övrigt rätt opepp på skolan. 10-4 varav 2 timmar består av Group 4 project redovisningar. Känner för att krypa ner i sängen igen och sova bort hela dagen istället. Men sen ska jag ju jobba ikväll också.. och jag är inte helt övertygad om att jag kan komma nästa torsdag heller så då känns det som att jag måste iväg nu.. Eller?
Känner mig sjuk. Äcklig. Trött.

You put on quite a show

Sista dagen på lovet. Kämpar för att ta mig igenom sista 4 kapitlen i engelska boken. Sen har jag halva svenskan kvar + TOK presentation som ska jobbas med idag. Krävs ca 5 minuter till för att den ska vara komplett men de löser vi på något sätt! Nemas problemas sörru!
För övrigt känns det förjävligt att börja skolan igen, orkar inte men det är ju "bara" 5 veckor kvar till Påsklov och sen är det ju inte speciellt långt kvar heller! Sommarlovet känns väldigt välbehövt..

You're so ugly when you cry

Efter många om och men har nu pappa fått hem sin älskade 55" tv.. Och i nästa vecka kommer ljudsystemet. Gött! Mamma är upprörd över alla nya dosor man måste lära sig med.. Och storleken på tvn.. Fast mest dosorna. Får väl ha en kurs varenda jävla dag precis som med Facebook. Största misstaget i mitt liv so far helt klart!

Imorrn blir det orbaden med Gustavs släkt! Och peppa inför skolan med lite TOK presentation jobb och läsa. Skönt att vara ledig på måndag också iaf!

Pigg fast trött

Jag är så otroligt pigg på senare tiden. Vet inte riktigt vad det är men vaknar strax innan 7 och känner mig otroligt nog pigg! Helknäppt.
Igår kom syster hem och jag somnade framför tvn. Herregud. Det har jag inte gjort sen jag va typ 8-9.. om man räknar bort när man ligger i sängen hos Gustav och kollar på film sent på kvällen. Men de är inte samma sak som att somna i soffan nere med 4 andra pers som kollar på Let's dance. Inte normalt!
Just nu känner jag mig ganska stressad. Har 2 böcker jag måste läsa ut till tisdag resp torsdag som jag kommit halvvägs i under lovet. Känns inte helt lovande. + att jag har TOK presentation som ska vara klar på onsdag och group 4 project på torsdag. Ingen chans i helvete att jag blir klar med allt! Men group 4 project hamnar sist på listan. Helt klart!

En sån där du vet..

Jag har insett att jag är en sån som älskar att kämpa för något. Att jobba mot ett mål. Typ som nu när jag äntligen fått mitt körkort som jag jobbat för sååååå länge och vart så jävla sugen på att få.. Och så får jag de och så känns de bara.. Jaha? Nu då? ...blah..

Sen när jag tänkte efter varför jag kände så.. då blev de lixom.. jaaa visst är jag överlycklig att jag fått mitt körkort men vad ska jag jobba för? Vad har jag nu att se fram emot? Att sträva efter? Ingenting känns de som.
Knäpp i huvet är jag!

Rambling

Bah.. vet inte vad det är men det känns inte fullt lika skönt med lov som jag trodde de skulle göra.. Knäppt men de kan ju bero på att jag har massa som jag måste göra.. Läsa två böcker, göra körkortsteori, jobba sönder mig med TOK presentation, egenligen jobba med Group 4 project och möjligtvis skriva lite mer på min Extended eftersom Greg vill se framgångarna efter lovet.. so far har jag bara skrivit 109 ord på min inledning.. that's it! Gött.. i Maj ska de vara 1500 ord.. känns ju som att de kommer gå.... åt helvete! Men who cares!
Idag bär det av till stan för att utnyttja mitt presentkort på Såfin innan dom helt går över till tantkläder! Jag håller verkligen tummarna för att dom har spetskappan jag såg i Söderhamn igår! 700 spänn och jag vill verkligen inte lägga ut de på den men samtidigt suktar jag för mycke efter kappan för att inte köpa den..
såå fin! <3
För övrigt på lovet ska jag väl hälsa på Farmor imorgon med mamma och mormor.. om allt går vägen idag annars måste jag till Gävle imorrn. (Tänker inte berätta vad det rör men kan ju säga att om de går vägen lär de komma ut ändå).
Sen på fredag kommer älskade syster äntligen hem för att hälsa på! Har inte träffat henne sen januari! Galet! Och på Söndag är jag bjuden på mat i Orbaden. Bara för att Gustav har gullig släkt! OH! Ledig på måndag också. Känns superskönt! Fast jag, Irma och Tove lär ju säkert träffas och ta hand om våra räkor anyways. Och jag och Irma för att jobba med TOK presentationen som ska framföras på onsdag.. Bläh. Känns jävligt skönt att ha de gjort snart men jävligt illa eftersom den inte är klar på långa vägar.. Men kan får ju göra om den om man inte är nöjd så what the hell! Let's go for it!

Turn it around

Igår var en riktig skitdag. Men jag tänkte att jag, trots inlämning av WL1 outline och matteprov, skulle vända på det idag. Ska ju för tusan börja jobba idag också! Är jättepepp. Massa gamla tanter som vill lära sig engelska bättre. Och så ska lilla jag stå där framför och säga åt dom att diskutera olika saker och lära dom hur dom ska prata. Skitkul ju! Sen att jag tjänar pengar på det som sedan kan utnyttjas när jag åker utomlands kanske bidrar till att jag är jävligt pepp... och det faktum att min kemilärare ska vara med! Hade ganska kul åt de när jag fick listan på medlemmarna hem hit!
Aja.. over and out

RSS 2.0