Morgon! <3

- Vaknar och klockan visar halv 10. Tror att jag har en halvtimme på mig att göra mig iordning och komma till skolan så jag får panik och rusar upp. Inser sedan att klockan stannat och går och lägger mig igen med 1 timme kvar att sova.
- Stiger upp igen 
- Klär på mig
- Sminkar mig, det rinner ur ögonen
- Sminka om mig, och igen, och nästan igen.
- Äter frukost bestående av 1 liiiten macka, mjölk och lite kladdkaka.
- Klär på mig ytterkläder och väntar på att mamma ska komma hem för att skjutsa mig.
- Inser att mamma inte ens är i närheten av att vara hemma
- Ringer till henne och hon är på gymmet och har tänkt sig att jag ska ta moppen i kylan.
- Slänger på mig jackan och ut ramlar en tvestjärt
- Kastar av mig jackan + alla andra kläder och springer runt och skriker.
- Klär på mig igen och är på väg ut genom dörren när jag inser att jag inte har nycklarna
- Ägnar 15 minuter åt att leta efter nycklarna.
- Hittar nycklarna i väskan.
- Rusar ut och inser att jag måste tanka moppen
- In igen för att hämta mammas statoilkort.
- Hittar inte garageportöppnaren och ringer till mamma som berättar att man kan öppna den med koden igen.
- Springer ut men får inte igång moppen
- Blir arg på kicken och "sparkar" till den.
- Moppen startar!
- Tankar moppen.
- Kommer till skolan.
- Fastnar med nycklarna i strumpbyxorna och drar upp en tråd.
- Förstör nästan sminket för 5e gången.

Bästa morgonen på länge! <3

Urk..

Har ägnat hela morgonen åt att försöka få min msn att funka igen. Och hur gick de? Rakt åt helvete ska jag be att få tala om!
Nu ger jag upp. Får köra på ebuddy istället. Yahy!

Helgen försvann alldeles för fort och nu ligger en hel skolvecka framför mig. Orkar inte. Vill inte. Men måste.

Du har dina moln, jag kan inte skingra dom, kan inte låta dom va'

Första riktiga skoldagen är gjord och jag lever fortfarande! Helt otroligt!
BästaBella kikade förbi en snabbis efter lunch och hur söt va hon inte i sin nya frisyr då? Dock är hon för korkad för att förstå att det är så snyggt som de är :)
Imorgon blir det troligtvis lunch på max med Viktoria och BästaBella. Mums!

Jag förundras över vädret. Det är helt otroligt! Trodde att Augusti va en sommarmånad men jag antar att vädret vägrar acceptera de för de regnar fan som aldrig förr! Sitter man inne vid tvn är det mysigt värre men när man står och väntar på sin syster som ska hämta en och man ska på stan vill man bara dränka sig i dom 60 meter djupa vattenpölarna!

I had the best day, with you, yesterday

Sista dagen på sommar lovet. Känns jobbigt men det blir bra :) Har iaf haft en otroligt bra helg allt som allt.
Hoppas bara att andra året går lika fort som första gjorde nu då. Då sitter jag snart här och skriver om att börja trean och att jag snart tar studenten. Gött!

Wondering why we bother with love if it never lasts

Blev erbjuden att komma hem till Carro idag tillsammans med henne, Irma och några till. Jag tackade nej. Varför? För jag känner helt enkelt inte för att träffa folk just nu. Speciellt inte när det blir sådär spontant att man ska vara där om 1 timme. Funkar inte alls för mig. Blir film tillsammans med syster och hennes pojkvän ikväll istället.
Imorgon är iaf filmkväll/övernattning tillsammans med BUO-gänget inplanerat!

Ungefär såhär busiga kände jag och mamma o...

img_0277 (MMS)

Ungefär såhär busiga kände jag och mamma oss innan vi lämnade stugan. Mormor och morfar lär få en överraskning nästa gång dom kommer hit! ^^


Jag sitter och spelar kort med mamma och p...

Jag sitter och spelar kort med mamma och pappa och klagar på mina kalla fötter och att de är så obekvämt att sova med dom.. Mamma: -du får börja sova med strumpor Jag: men.. Neeeeeeej! Då känner man sig helt handikappad och kan inte röra sig! Pappa: - men du får väl ha fötterna i separata strumpor! Jaa, pappa.. De kan vara svårt att ha 1 strumpa på 2 fötter.. Men jag skulle gärna se dig försöka!


Goodnight and goodbye to you

Hade en supertrevlig dag i Gävle idag. Massa skratt som var otroligt välbehövligt. Dock resulterade resan i att jag har ca 27 kronor att röra mig med resten av månaden och då köpte jag bara mat samt biobiljett.. + att mamma och pappa betalade maten. GÖTT!

Sitter nu och är skittrött men vill inte riktigt sova. Galet men jaa.. så är det. Är trött på att sova själv. Eller? Jag vet varken ut eller in längre. Imorrn är det iaf Alftakarnevalen så då äre upp, på med BUO-uniformen och iväg. Toppen! Men nu är det dags att lägga sig i sängen och invänta en sömnlös natt. Tack gode gud för mobilen! <3

Gjorde min första riktiga körlektion ida...

Gjorde min första riktiga körlektion idag! Med Annelie då :) Tydligen har mamma och pappa gjort ett bra jobb för hon tyckte vi bara skulle fortsätta köra som vi gjort och kanske öva lite mer på att använda speglarna. Kändes skönt att höra att man ligger bra till i övningen :) Imorrn blir det marknad med Irma om vädret tillåter och sen på kvällen kommer BästaBella hit och kikar film och pratar strunt :) <3


...tråkigt

Asså.. en sak jag inte fattar med family guy är att Brian dejtar kvinnor.. lixom.. inte hundar utan männsikor.. och ingen tycker att de är konstigt. De stör mig!

Jag har så tråkigt på dagarna att jag dör! Så om någon stackare läser dehär och känner för att träffas såå.. smsa!

Here we go! De är dags att berätta alla ...

Here we go! De är dags att berätta alla saker som hände igår när jag va i Valbo, Gävle med min mamma och mormor. Det hela började toppen och hela resan dit gick jättebra ända tills vi körde av E4an då mamma blev förvirrad i rondellen och det slutade med att vi åkte 1.5 varv i den för att hon inte visste vart hon skulle svänga:) jag och mormor kanske inte va bästa hjälpen heller eftersom vi skrek i mun på varann men WTH! Sedan flöt allt på bra under tiden vi va inne på Ikea. Vi kom ut oskadda och packade in allt i bilen och mormor erbjöd sig att gå tillbaka med vagnen (här någonstans borde varningsklockorna börjat ringa). Hon knallade iaf iväg och jag och mamma satte oss i bilen och väntade. Efter ett tag kommer mamma på att de kanske inte va så smart att släppa iväg mormor ensam på stora (iaf i mormors mått mätt) parkeringen. Och jag inser att risken för att mormor villar bort sig = 100%. Sen ser vi mormor komma gående mot bilen bakifrån och vi blir otroligt lättade :) problemet är att mormor går förbi alla dörrar och ställer sig vid fronten, ser sig väldigt förvirrat omkring och knallar iväg åt motsatt håll (vid det här laget gråter jag och mamma av skratt:)). Hon lyckades hitta tillbaka efter många om och men och mår nu toppen men lär få höra dehär ett bra tag framöver :)


I'm still inlove with who I wish you were

Bella gjorde precis min dag när jag läste kommentaren på att jag inte kunde äta något pga blåsan under tungan (observera UNDER) och hon skrev "Inflammerad spottkörtel? bit sönderan. <3".. Jaa.. för jag kan bita under min tunga.. Absolut! Ibland är hon dummare än mig och då äre synd om na!

Nu har jag iaf "städat" på mitt rum. Blev en nödlösning eftersom Elisabeth kommer hit ikväll så de blev typ "slängainalltigarderobenochdraensvängmeddammsugaren"-städning för att vi ska få plats att kolla på film i soffan. Men innan det är filmtajm med henne ska jag ut och gå en lååååång promenad med Bella. (Har en känsla av att det blir en sväng och sen "råkar" vi sätta oss nere vid tjärn).


Seriöst! Jag kan inte äta något som sma...

Seriöst! Jag kan inte äta något som smakar surt, salt eller någon choklad! Helst ska de jag äter vara iskallt eller vätska.. Då går de som bäst. Måste jag tugga dör jag! Och allt detta pga en stooor feeeeet blåsa UNDER tungan! UNDER!! Vem fan får blåsa där?! Lixom.. Preciis där tungan "viker" sig.. Vilket betyder att om jag rör tungan minsta lilla kommer jag åt den och de gör förbannat jävla jätteont :) ville bara dela med mig av de!^^


Kom precis hem från stugan där vi firat ...

Kom precis hem från stugan där vi firat att mormor fyllde år fredags :) grattis till henne och ett stort grattis till Helena som fyller 18 idag :) Själv har man ett halvår kvar men det ska man väl utstå! Nu: tv och vila!


RSS 2.0