Ang. Random thoughts + more random thoughts

Joo jag vet att jag är seg. Inga kommentarer tack!
Iaf.. det jag låg och tänkte på när jag sov hos Gustav var varför man säger "vad hände idag för två månader sen?"
Jag menar.. vadå idag? För två månaders sen är inte idag. De va idag då men idag är idag nu och idag är inte då nu. Om nån fattar vad jag försöker säga. Inte ens jag fattar nästan.
Men aa.. klockor ställdes om inatt. Min mobil gjorde de automatiskt så gissa om jag blev förvirrad när mobilen sa att den var halv 8 och min väckarklocka sa halv 9! Sitter för tillfället och argumenterar med mig själv ifall det är värt att klä på sig och göra sig i ordning nu för att åka till Röste i 3-4 timmar innan man träffar Bella.. Det lutar mot nej även fast jag vet att jag kanske inte kommer träffa Gustav på ett tag.. Men aa, jag orkar fan inte!
Sitter i soffan och degar hela dagen tills typ 5 min innan Bella kommer då jag kommer kasta mig in i duschen och slänga in alla kläder och skit i garderoben för att min rum i alla fall ska framstå som välstädat. Moahaha! De visste ingen om mig! En jävla tur att jag aldrig behöver leta fram kläder när någon är här! Då skulle halva min garderob rasa ut över mig när jag öppnade dörrarna.. Jobbigt lixom! Men orka vika ihop allt och lägga det där det hör hemma. Onödigt mycke jobb säger jag bara!

Random thoughts

123 oj, kolla vad jag hittade!:D En sten ;O
Ehm.. de va inte de jag skulle skriva :)
Kom att tänka på en  sak när jag sov idag.. helt skruvat men iaf :M kanske orkar gå igenom de senare idag ^^

Beslutsångest

Har sån otrolig beslutsångest. Har hittat massa fina kläder från halens men vet verkligen inte vad som är värda mina pengar. Hjälp?

Den här:

eller den här:

kanske i vitt?


den här:

finns även i rosa:



uscha.. vill ha allt D: fast... bara 1 färg av dom sista.. men iaf >-<


Snö <3

Åhh vad vackert det är ute nu! Folk kommer hata mig idag men de är alltid nå magiskt med första snön, kan leva på lyckoruset genom hela vintern om jag så vill. Kan ju säga att Bella inte tycker att det är fullt lika mysigt och jag antar att min syster kommer svära en hel del över de men jag bara ler och hoppas att det håller i sig så länge som möjligt! Jag vet att om några veckor kommer jag vara så förbannat trött på skiten och frysa arslet av mig så fort jag kliver utanför dörren but still.. de är något magiskt med första snön.

Slut

Ska avsluta skoldagen med ITGS. Kewl! Sen ska jag spela och som vanligt har jag ingen lust alls.. aja. Får väl bita ihop och spela i 20 minuter sen hem och plugga matte.. Matteprov imorrn!


Gomorron!

Sitter ute i köket eftersom jag inte vill väcka Bella.. Fan vad irriterande att vakna sju! De värsta är att jag inte ens kommer ihåg att jag somna.. Jag menar, vi låg och prata och sen ba.. somna jag O.o sjukt. Och nuuuu är hon uppe tror jag :3

Fredag! <3

ITGS i två timmar och det är äntligen fredag! Idag kan jag överleva allt för imorrn är det lördag och då får jag träffa min Bella! :3

Nu är det fika och ännu en gång klagar Greg på facebook och att alla är beroende av de.. Jaa? Men du använder de ju också! ...gubbe >_>

Vadå planering?

Efter många om och men sitter jag på skolan, iklädd en blå skjorta. Ångrar mig som fan att jag valde den här dagen då vi har skolfoto. Snacka om att stick ut.
Idag blir det bakning för hela slanten också eftersom jag ska baka till ITGSen imorrn och dessutom lovat att baka en kladdkaka till mamma och pappa att ta med till stugan + att jag vill ha en kladdkaka själv hemma som jag och Bella kan mumsa i oss. Bra Johanna... riktigt bra att du börjat med de i tid!

Borde egentligen jobba med engelskan eftersom jag har engelska lektion men vem fan kan räkna upp symboler ur A Handmaids tale sådär på rak arm?! Får ta itu med de i eftermiddag istället. Då jag ska baka för fullt! Ohhh, min planering är på topp just nu känner jag!

Randomness

Usch vad jag har mycket att göra i skolan just nu. Dessutom funderar jag på att läsa Psykologi A som extra bara för att få CAS-timmar för de. Smart Johanna! Halva klassen ska göra de verkar det som och min första tanke var "Men klarar dom andra av de gör jag de!" Aa.. fast jag vet ju inte om alla klarar de än. Pucko! Ibland känner jag mig schizofren. Ena halvan säger "GO FOR IT!" och den andra säger typ "Men håll käften! Är du helt jävla dum i huvet? Dedär klarar du aldrig!" Sooo.. what to do?

Imorrn är det skolfoto. Blahdfalswfmgeasiadengje... ...ungefär så känns det. Vill så gärna ha lördag och hämta Bella, köpa godis, hyra film sen hem till mig för att laga tacos och bara mysa framför tvn halva natten! Usch vad jag saknar den tjejen för jävla mycke. Spelar ingen roll att hon jävlats med mig en hel massa idag. Sakner na lika förbaskat mycke ändå.

Fick btw tillbaka mitt kemiprov idag. En 4... Godkänt i alla fall men vill ju egentligen ha minst en 6. De va i och för sig bara första provet så jag har ju ca 2 år på mig att jobba upp det så de ska nog gå!

Kaaaanske har bestämt mig för vad jag ska skriva min Extended på också. Men jag vet inte om de är nå bra så måste prata med min supervisor imorrn få se vad han tycker. Eller så får jag prata med biblotekarien först för att se om de finns böcker på ämnet. (Tack gode gud för google. För lixom.. vem fan vet hur biblotekarie stavas?)

Typ såhär kul har jag och Viktoria på enge...

img_0112 (MMS)

Typ såhär kul har jag och Viktoria på engelskan :3


Knäpp

De måste vara något fel på mig.. När jag ska plugga knäpper jag på datan, ställer ifrån mig den och pluggar. Loggar inte ens in! Jag vill bara höra surret från datan för de gör mig lugn och hjälper mig att tänka. Sjukt.. sjuktsjuktsjukt.
Idag var en lång dag. Gick från 8-4 och de va egentligen 1 timme mindre än planerat. Satt sista 3 timmarna och redigerade en film som blev halvbra. Hoppas på att få "This was the best one"-kommentaren som senast även om jag tvivlar starkt på det.
Nu skag jag logga ut (men låta datan va på!!) och jobba ca 1338692317354 tal i matteboken... ...om inte fler.
Hörs!

Fryser som ett jävla as

Usch vad kul jag och Viktoria har på luncherna ibland!

För ett tag sedan på lunchen:
Jag: Såsen bråser i halsen!
Viktoria: Den ser läskig ut..
Jag: Jaaaa.. Den ser ut som snor!
Viktoria: Har du analyserat ditt snor eller? *kollar konstigt på mig*
Jag: Näee.. Men asså.. Sånt där snor när man är riiiktigt förkyld!
Viktoria: Aa.. Slemmigt!

Lite senare:
Jag: Asså.. nu är de de enda jag tänker på!
Viktoria: Typ spya också!


Tidigare idag:
*Jag kastar nycklarna i bordet*
Viktoria: Akta nycklarna! Dom kan få hjärnskakning! ......HAHAHAHAHAHAH! JÄRNskakning!



Fryser som ett jävla as gör jag också..


Ligger i sängen hemma hos gustav och blir ...

Ligger i sängen hemma hos gustav och blir galen på deras brandlarm!


RSS 2.0