Untouchable like a distant diamond sky

Har vart otroligt rastlös hela dagen. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen och vad jag ska göra. Det bara kryper i kroppen på mig och jag vet inte varför. Kanske är det för vad som väntar under morgondagen? Blir ytterligare en sväng till Kilarfors biograf men denna gången för att kolla på 'New moon' igen. Dock inte med Bella den här gången men med Elisabeth, Viktoria och kanske Carro. Det är inte fy skam det heller!

Lite kemiplugg får det väl bli imorgon också om jag ska ha någon chans att klara provet på onsdag. Just nu ser det inte alltför ljust ut men med lite hjälp av mitt geni till pappa så ska det väl lösa sig.

Ser fram emot fredag gör jag också! Blir tranan då och det innebär att jag äntligen får träffa Bella igen den här gången ska hon vara iklädd leggins, lång tjocktröja och klackskor. Detta kan bli ganska intressant! Dock vet vi inte riktigt än vart vi ska vara på förfest men det läre väl lösa sig. Det är ju ändå trots allt nästan 1 vecka kvar.
Då kanske man ska lyckas tigga till sig en massage av Bella också i ett försök att rädda ryggen. Om jag lovar att inte stöna för mycket! För om vi stänger in oss i ett rum någonstans och det stönas där inifrån så kan det nog tolkas lite fel!

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två

Efter många om och men lyckades jag till slut läsa ut Katarina Von Bredows senaste bok 'Bara inte du'. På slutet blev det sådär att man läser och läser utan att det känns som att man kommer någon vart. Det är lika mycket kvar i boken som när man började läsa. Otroligt bra var den i alla fall trots att den lämnade mig med en längtan av att vara nykär. Ett värkande svart hål i bröstet sådär så att det känns som att hela ens existens ska sugas in och försvinna i det där lilla lilla hålet som ryms där inne.

Imorrn har jag, trots att jag börjar ångra mig lite, lovat att följa med alla Kilaforsare + några till och bada. Frågan är hur jag känner inför det när jag vaknar. Jag har även lovat att sminka min syster inför hennes utekväll. Jag börjar ångra mig att jag sminkade henne på hennes födelsedag för tydligen gillade hon det och nu vill hon att det ska upprepas. Innerst inne vet jag ju själv att jag tycker det är lite kul. Jag vill ju trots allt jobba som det sen så det kan ju vara bra med lite övning och vad har man annars syskon till om inte till försökskaniner?

Ännu en gång tackar jag gudarna för att jag har lyckats med att ta mig igenom ytterligare en dag och att jag nu får borsta tänderna och sedan bege mig till sängen för en lång, härlig och otroligt mysig tryckare med min kudde. Extra skönt känns det med sovmorgon till 10.20 imorrn!


I wanna free fall, out into nothing

Är lycklig idag efter mycket beröm över håret och sminkningen från totalt oväntat håll. Ligger väl lite mer bakom den lycka jag känner *blinkblink*

Anywho.. idag samlades (nästan) hela klassen i Danielas sovrum för att överraska Tove, som fyller år idag, men present och tårta. Mumsigt! Sedan blev det att rusa hem för att hinna plugga in engelskaglosorna som vi tydligen har till imorgon (ännu en gång har jag lyckats missa detta faktum).

Under dagen, eftersom jag (oundvikligt) skämt ut mig x antal gånger, har jag kommit att fundera på varför man alltid minns dom gånger man skämt ut sig totalt? Det är dom minnena som  dominerar min hjärna och inte dom underbart bra minnena som man egentligen vill komma ihåg. Bara jag som tycker det känns lite surt?

Jag sänder en tanke till dig som låg sömnlös inatt

I söndags blev det då Avatar. Var ju ganska skeptisk mot den i början och det var ganska svårt att acceptera att det var så mycket fantasy/sci-fi som det faktist var men när man kommit över det var den riktigt bra! Jag läste någonstans att någon jämfört den med disneyfilmen Pocahontas och visst kunde även jag se vissa likheter med den filmen men personligen tyckte jag att den påminde mer om filmen Atlantis. John är Milow och tjejenmedkonstigtnamniAvatar är tjejenmedkonstigtnamniAtlantis. Kvinnliga helikopterföraren i Avatar är kvinnliga bilmekanikern i Atlantis. Kanske är lite konstig som tycker den påminner om Atlantis men människorna i båda filmerna "glimmar" på samma sätt bara det att i Avatar så är det en del av deras hud och i Atlantis är det någon sorts sminkning tror jag(?). Riktigt bra var den i alla fall. Börjar förstå dom som går med i facebook gruppen att man vill åka och bo på Pandora istället!

Tyvärr har jag inte kunnat blogga sen i söndags eftersom jag legat i min säng så pass sjuk att jag inte orkat stiga upp. Idag mår jag bättre och imorrn blir det skolan oavsett. Knarkar alvedon hela dagen om det så ska behövas! Kommer inte klara av att missa mer.

I could stand up and sing you a song, but I don't want to go that far

Folks humörsvägningar ger mig whiplash skador och jag själv har väl inte det mest stabila humöret. Orkar snart inte prata med någon längre. Den enda som jag blir glad när jag hör ifrån är Viktoria. Ganska sjukt med tanke på att jag bara kännt henne i.. 4-5 månader (?). Inte hjälper det direkt att jag sover sämre än jag gjort på länge och nacken + ryggen börjar värka mer och mer heller. Problemet är ju att jag (dum som jag är) gärna äter mycket när jag inte är på topp vilket nu har resulterat i ett stort steg uppåt för min vikt.

Det känns surt att, nästan, alla runt omkring mig verkar må så jävla toppen när jag själv bara vill gräva ner mig tills allt är över och jag har ett stabilt liv med ett bra jobb, familj och allt är normalt. Ännu mer irriterande är det när folk måste påpeka att jag verkar sur eller ledsen eller på dåligt humör. Jaha..? Vad vill dom att jag ska svara på de? "Men guuud.. vad bra att du påpekade dee! Det har jag inte ens märkt själv. Måste ju genast göra någonting åt det med detsamma!".. självklart vet jag att jag är på dåligt humör och det blir inte bättre av att folk påpekar det.

Nu sätter huvudvärken igång igen så nu blir det till att smyga ut i köket och sno åt sig alvedon+ipren, kolla till mamma på vägen tillbaka. Stackars mamma som är sjuk. Önskar jag vore där i hennes ställe. Fan vad skönt att bara få ligga i sängen!



I'm no one special, just another wide-eyed girl
Who's desperately in love with you


Happy birthday to (both of) youuu (8)

Grattis grattis får man väl säga till syster som fyllde 19 igår. 'Mest värdelösa åldern' påstår hon men själv tycker jag att 17 känns kanske värdelöst jag också.
Grattis säger vi även till Nico som fyller år idag!
Nästa gång är det min tur. 8 februari fyller man hela 17 år. WOHO! Känns totalt meningslöst. 1 år kvar till 18!

Dagen kommer spenderas med att kika film och ikväll kommer Helena och joinar mig. Sedan imorrn bär det av till Kilafors för att kolla på Avatar med alla Kilaforsare + Irma. Frågan är bara vad man hittar på i den lilla hålan i 2 timmar innan bion börjar. Sedan på måndag sätter skolan igång igen. Måste försöka hinna med att träna lite mer nu framöver, spec ryggen, om jag ska klara av att bära min väska till och från skolan. Börjar redan känna att ryggen och nacken gör ondare än vanligt och huvudvärken kommer allt oftare.

Nu blir det till att försöka komma på någon bra film som man kan roa sig med att kolla på. Kanske ska ta mig i kragen och kolla på småstadsliv som alla tjatar så mycket om?

Vi fortsätter att växa men han förblir sexton år

Nu är jag superspeedad! Herregud, jag måste börja träna mer! Det är ju überskönt efteråt!
Följde idag med syster på step (och neej.. inte stepp som i steppskor och steppa) men step.. som i att kliva upp och ner på en pall och göra olika steg. Kunde nästan få flashback till dansen vid vissa tillfällen. Kanske det var därför jag tyckte det var så otroligt roligt?

Imorgon blir det i alla fall skolan igen. WOHO! Verkligen inte. Fast några fördelar finns det i alla fall *innocent face*

Nu blir det lite plugg såhär på kvällskanten och sedan bär det av.. MOT SÄNGEN! *dadaradaaaa*
God Natt!


When you suddenly realise stuff... and some stuff that's more obvious

Jag insåg idag att jag är pinsamt svag! Jag tänker inte berätta hur jag insåg det men pinsamt var det i alla fall. Så nu är det dags att sätta igång och träna for real! Problemet är att jag tycker det är för pinsamt att gå till gymmet eftersom jag är så förbannat svag så det blir en liten ond cirkel. Visst kan jag träna här hemma men det blir aldrig riktigt så eftersom man hellre sätter sig vid tvn/datan när man kommer än att sätta igång att träna. På ett eller anant sätt ska det i alla fall ändras på det fakum att jag är så svag!

Pinsamt klantig har jag blivit reminded av att jag är idag också, fast detta faktum har jag varit medveten om ett längre tag. I alla fall, jag skulle smsa till, underbarast och mest älskad av alla, Bella samtidigt som jag skulle hämta en skål att hälla popcornen i. Problemet var att jag inte såg att ena skåpluckan var öppen i köket och *BOOOM* Imorgon kan jag hälsa en stor fet bula välkommen till min panna! Min mamma skrattade så mycket att hon började gråta.

I carry your heart

I carry your heart with me
I carry it in my heart
I am never without it
anywhere I go you go, my dear
and whatever is done by only me is your doing, my darling
I fear no fate
for you are my fate, my sweet
i want no world
for beautiful you are my world, my true
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life
which grows higher than the soul can hope or mind can hide
and this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart
I carry it in my heart

It's freeeeeeezing cold! *shiver*

Herregud vad jag saknar sommaren nu! Det är iskallt både inne och ute. Enda gången man är helt genomvarm är när man sovit hela natten under täcke + filt! Jag vill ha sommar. Kunna vakna på morgonen, slänga på sig en bikini och ett par shorts och springa ut i solen och värmen!
Iskallt har jag på mitt rum nu. -300 grader! Okej.... kanske överdrev aningens lite men det är iaf typ 16-17 och det är waaaay för kallt för min smak. 21-22 och jag är nöjd och jaa.. jag kanske råkar vara en sån person som är frusen av sig.. OKEJ?!

Tekniskt sätt har jag ingen tid att blogga men jag behövde bara skriva av mig lite. Måste plugga, plugga och plugga. Sen kanske man har lite tid över till att läsa! Dock ingår även läsningen i pluggandet. Nu märks det att skolan har tagit fart igen. På allvar! Sitter desperat och försöker skriva på min argumenterande uppsats. Det går gansak rakt åt helvete men jag ska väl lyckas arbeta ihop någonting läsbart till på tisdag i alla fall. Imorgon är det fredag! WOH.... DAMN! Jag har skola på lördag också! Aja, det är i alla fall "bara" 3 timmar och istället får man ledigt 8 timmar på måndagen och det är ju inte fy skam.

Hur ska det gå?

Ingenting är bra idag känns det som. Det nya schemat kom upp på anslagstavlan och sjävlklart blir man jätteglad och tänker "Äntligen lite förändring!", tar ner ett utav dom och börjar studera det innan man utrbrister "VAFAN?!" då man precis upptäckt att allt är nästan identiskt med det gamla. Här har man gått och väntat och hoppats på att det nya schemat ska vara bättre än det gamla men ICKE! Det blev, om möjligt, ännu sämre!
Sjuk håller jag på och bli också. Möjligtvis bara mer förkyld men feber har man i alla fall för tillfället. Skulle inte sitta helt fel med att bli riktigt ordentligt sjuk imorrn eftermiddag så det håller i sig på fredag och sen är man "sjuk" på lördag när man, även då, ska vara i skolan pga "öppet hus" som skolan så snällt ordnar för allmänheten varje år. Herregud! Ingen jävel vill väl vara i skolan en lördag! Anywho.. vi får se hur det blir med hela den här sjuk grejen. Nu blir det till att knäppa på tvn och hoppas på att hitta något som är lagom bra så man förhoppningsvis kan somna till det!

Hur ska det gå?

Ingenting är bra idag känns det som. Det nya schemat kom upp på anslagstavlan och sjävlklart blir man jätteglad och tänker "Äntligen lite förändring!", tar ner ett utav dom och börjar studera det innan man utrbrister "VAFAN?!" då man precis upptäckt att allt är nästan identiskt med det gamla. Här har man gått och väntat och hoppats på att det nya schemat ska vara bättre än det gamla men ICKE! Det blev, om möjligt, ännu sämre!
Sjuk håller jag på och bli också. Möjligtvis bara mer förkyld men feber har man i alla fall för tillfället. Skulle inte sitta helt fel med att bli riktigt ordentligt sjuk imorrn eftermiddag så det håller i sig på fredag och sen är man "sjuk" på lördag när man, även då, ska vara i skolan pga "öppet hus" som skolan så snällt ordnar för allmänheten varje år. Herregud! Ingen jävel vill väl vara i skolan en lördag! Anywho.. vi får se hur det blir med hela den här sjuk grejen. Nu blir det till att knäppa på tvn och hoppas på att hitta något som är lagom bra så man förhoppningsvis kan somna till det!

Yeah, it's always better when we're together

Är det helt sjukt att man på ett sätt tycker att det ska bli skönt att skolan börjar igen? Få tillbaka rutinerna igen och verkligen njuta när helgen kommer att man får vara ledig. Det enda jag inte ser fram emot är att stiga upp tidigt, plugga hela tiden igen och självklart kylan inne i skolan! Inte för att det är så värst varmare på mitt rum men här hemma kan man i alla fall välja att klä på sig mer kläder om det blir kallt. I skolan är man fast med klädslen man valt. Alla aktiviteter sätter igång igen också. BUO och enskild spelning med Sigge. DAMN! Har inte övat på Hubert alls. Detta kommer gå åt pipsvängen så det smäller om det!

When nothing seems all right

Jag är så jävla trött på att allt blir svart för ögonen så fort jag reser mig upp.
Jag är så jävla trött på att alltid ha ont i ryggen, nacken, huvet, handleden, fotleden.. överallt!
Jag är så jävla trött på att aldrig få en ordentlig nattsömn
Jag är så jävla trött på att alltid vara trött
Jag är så jäva trött på att alttid måste spela och låtsas som att allt är bra
Jag är så jävla trött på att må dåligt
Jag är så jävla trött på allt


Jag är så jävla trött på att alltid klaga

Vintern ligger hård över sjön

Nu är det bara för jävla kallt ute! Jag höll på att dö när jag gick ut. Kändes som att ansiktet höll på att brinna upp för att det va så kallt. Stack som fan i hela jävla kroppen! Sen när det gått sådär 10 minuter så hade man blivit lagom avdomnad så man inte kände kylan längre. 10 minuter inomhus och nu börjar känseln komma tillbaka till ansiktet. Snart kanske jag tom märker när jag ler utan att behöva kolla mig i spegeln!

Skolan börjar igen men personligen tycker jag att det ska ställas in pga kyla! För enligt någon tidning, minns dock inte vilken, som pappa läste på tåget så har "lilla" istiden kommit. VAFAN?! Hur jävla kallt ska de vara för att det ska vara STOOORA istiden då?

Tvi för kyla. Sommar vill vi ha! Näe, nu ska jag krypa ner under 3 täcken och 2 filtar och aldrig mer stiga upp! Eller så kokar jag bara en kopp te?

I'll be there for you through it all, even if saving you sends me to heaven.

Blev förvånad när jag idag kom på mig själv med att sitta och le som en idiot. Det har inte hänt på.. ett halvår? Jag måste säga att det känns förjävla bra!
Var till Gävle med Viktoria, Bella, Irma och Vilma under lovet, firade nyår hos Elisabeth med allt underbart folk. Umgicks med Bella på nyårsdagen och vi kollade på världens sötaste film. Willow! Träffade Helena igår och idag har jag bara suttit framför datan och tv:n. Imorgon fortsätter Gilmore Girls maraton för yngsta medlemen i Lundmark familjen. Dessutom ska man ägna lite tid åt att längta till onsdag. Blir BUO-reunion hos Sofie. Underbart att träffa alla igen! Har inte träffat Linnéa och Sofie sen julkonserten! Och det är 1 månad sen nu. SHIT! Det är verkligen på tiden. Precis som det är verkligen på tiden för mig att hitta ny musik att lyssna på. Är så trött på mina vanliga låtar att jag skulle kunna spy!

And now that I'm strong I have figured out
how this world turns cold and it breaks through my soul,
and I know I'll find deep inside me, I can be the one.



RSS 2.0