Mobilberoende

Tänkte ta upp tråden där jag slutade förra inlägget.. mobilen. Själv är jag ju mobilberoende (oh no!:O jag erkände de precis!!) och folk märker de på mig på direkten. Jag hade gått i min nya klass i 2 dagar och då hade 5 personer redan kommenterat de.. bra där Johanna! Såå.. här kommer en lista


5 "tecken" på att du är mobilberoende

1. Du kollar hela tiden mobilen trots att den inte vibreretat/låtit eftersom "den kan ju ha vibrerat/låtit utan att du märkt det"
2. Du smsar konstant och när du inte har någon att smsa med blir du desperat och vet inte var du ska göra av händerna
3. När du inte får svar av någon som du smsat med ett tag så blir du irriterad och börjar klaga på den personen
4. Ovanstående punkt resulterar i att du knäpper av och sen på mobilen igen eftersom "det kan ha blivit något fel som blir bra igen då"
5. Oavsett när mobilen vibrerar/låter så måste du plocka upp den och kolla vem det är som vill något spelar ingen roll om det är ett olämpligt tillfälle


Ptjaa.. vad ska man säga? Jag har alla "symptom" ;)





Baby, you've been going so crazy,
Lately nothing seems to be going right.
So low, why do you have to get so low?
You're so...
You've been waiting in the sun too long.

But if you sing, sing, sing, sing, sing, sing,
For the love you bring won't mean a thing,
Unless you sing, sing, sing, sing.

Colder, crying over your shoulder,
Hold her, tell her everything's gonna be fine.
Surely, you've been going too early,
Hurry 'cos no-one's gonna be stopped.


30 oktober

Res mig upp ge mig lust att hänga på
jag skall värma dig (...)
Jag skall lyssna och förstå
För trots all tomhet
trots det timglas som sliter i oss
Så ska vi hitta en väg ändå
Vi skall hitta en plats ändå
Hitta ett hem vi två


Lovet har varit underbart so far.. första lovet som jag faktist gjort en mass och inte bara suttit hemma. Det gjorde en rivstart med filmkväll och övernattning hos Irma med henne och Viktoria sen tog man det lugnt ett tag och på tisdag kväll kom Helena hit och kikade film. På onsdagen försvann familjen åt olika håll. Syster till Göteborg, pappa till Kanada och mamma och jag till Hudik för att hälsa på farmor. Sov över eller jaa "sov" över eftersom jag inte kunna sova över eftersom farmor skrämde upp mig innan jag gick och la mig. Sen på torsdagen bar det av hem igen och på kvällen kom tjejerna. Blev GH, singstar och film. Mysigt =)
Imorrn blir det Edsbyn för att hälsa på mormor och morfar samt fira morbror som fyllt år =)
Känns jobbigt att jag inte hunnit träffa vissa människor så mycke under lovet. Spec. dom som man inte träffar under veckorna i skolan.. men jag har haft en massa att göra.
Tur att man har mobilen säger jag bara!

Love at first sight..?

Jag har alltid påstått att jag tror på kärlek vid första ögonkastet.. antagligen för att jag så gärna vill tro på det. Vem vill inte de? Tyvärr har jag, ju mer jag tänker på det, under senare tiden börjat tveka. Visst kan man tycka att någon är oootroligt snygg när man ser honom.. men kan man verkligen kalla det kärlek? Jag tror mer på att man inte märker att man är kär från början, man kanske är kompisar och sen efter ett tag börjar man inse hur gott han luktar, att han är otroligt söt när han ler, att det går stötar genom kroppen när man ser det där leendet och när han kollar på dig på dedär speciella sättet som bara han kan göra. Jag tror att det är på det sättet man hittar riktig kärlek som inte tar tvärstopp vid ett tillfälle. För då har man gillat den personen redan innan man blev kär och man får som en blandning mellan kompisrelation och pojkvän/flickvän relation..
Nu gäller det bara att träffa den där killen som får mig att känna på det där sättet... för jag har väl inte redan träffat honom? Näe.. inte vad jag vet iaf. Fast man vet ju aldrig.. vi får helt enkelt se.

20 oktober

Jag orkar ingenting längre.. vet inte vad det är med mig. Orkar inte röra mig, inte tänka, orkar inte bry mig om mig själv och verkligen inte andra. Vad ska man göra när man känner att man håller på att krascha totalt? Det enda som håller ihop mig nu är alla underbara människor som finns runt mig.. fan vad den här bloggen börjar bli depprimerande.. jag måste försöka komma på något roligare att skriva om..
Kan börja med att berätta om Howard (min historielärare) och hans kunskaper om musik =)

På lektionen kom vi på något sätt in på att prata om musik och då berättade han att elarna som han hade haft lektion med tidigare också hade pratat om det och att dom klagat på honom om att han inte visste vilka Slipknot va
Howard: "And then there was someone on fire"
Klassen: "In flames?"
Howard: "Yeaaaaaah! That's riight!"
*klassen bryter ihop totalt och sitter och fnissar under resten av lektionen*

Sen har vi ju det härliga citatet
"When you're on top of someone..."
vilket resulterade i skrattsalvor och en väldigt förvirrad Howard innan Linus förbarmade sig över honom och diskret försökte förklara vad det hela handlade om..

18 oktober

Min rygg tar livet av mig... tidigare har det bara varit vissa rörelser som jag lätt kunnat undvika för att slippa få ont men nu gör de ont oavsett vad jag gör.. även om jag bara ligger stilla.. På väg att bli sjuk också känns det som. Kunde de inte väntat en vecka till så jag inte behöver vara hemma från skolan?! Jag fixar inte de för man hamnar efter så sjukt mycke! Orkar knappt röra mig.. Fan att det är höst.. vill ha varmt med massa sol.. inte ännu en mörk period då de enda man kan känna är dov ångest och bli ännu mer depp..

16 oktober

Kom till skolan 9 idag bara för att upptäcka att man inte hade lektion förrän kvart i 1 så det var bara att ta bussen tillbaka hem med Irma och Viktoria. Blev lite historia, massa snack och sen fuskpizza innan man åkte tillbaka till skolan igen för att ha Tchemi (kemi).. Sen fick man skjuts hem av underbaraste syster. Nu sitter man och väntar på att den underbara systern ska sticka iväg någon gång ;) Den underbara systern har btw precis beställt en biljett till Lars Winnerbäcks konsert i Gävle åt mig :O Så nu blir de till att tänka på ifall man vill gå eller inte.. har till på måndag på mig att fundera =S Tror det blir att jag åker iväg ändå ;)
Sen kommer ju Bella och håller mig sällskap ikväll =) Blir två filmer som Bella fått välja.. känns som ett misstag dedär ;) men uppladdad med B&J och godis är man iaf (Y)


11 oktober

Ännu en helg är slut och det är dags för skola imorrn. WOHO! soo not.. nog för att det är roligt i skolan.. men det är skönare med helg ;) Tyvärr har jag inte gjort så mycke under helgen.. bara varit hemma och tagit de lugnt =) Blev lite plugg idag också..




berätta hur du gör
det är en känsla som du lämnar
när du vänder bort din blick
berätta hur du gör

berätta vad det är
det där linjen i din hand
berätta vad det är så jag förstår
hur jag ska nå dig
berätta vad det är


berätta hur du gör
och jag ska utstå allt
den ensamhet som följer när du går
om du berättar hur du gör


det finns dom som stannar tiden
det är inte bara attityd
jag har gett mig av men hjärtat
börjar svalna redan innan
jag passerat Sthlm syd

berätta hur du gör ...

7 oktober

Skola som vanligt och faktist inget plugg alls när jag kom hem!:O
Blev tvn och datan istället =) Ikväll blir det antagligen tv med syster eftersom mamma och pappa ska på bio ;) Trooor det är 'Flickan som lekte med elden' som går är nu men är inte helt säker..
Varför är det inget bra på tv på vardagarna?! Så jäkla tråkigt!

6 oktober

Som vanligt blev det skola och Viktoria va tillbaka *happyhappy*. Synd är det dock att hon måste hoppa på kryckor.. fast man får ju åka hiss istället för att gå i trapporna.. ett plus iaf;) Och jag känner att den här bloggen börjar bli ganska tråkig.. det händer ju aldrig något intressant i mitt liv!:O det roligaste som hände idag va när vi gick ner på stan med SP-tjejerna och åt på Roy's när vi hade 3 timmars hål.. WOHO! Daamn de va väl intressant!
Nu blir det *virveltrumma* lite mer plugg.. och då menar jag verkligen lite! Sen knäpper blir det väl tvn..

5 oktober

Skola som vanligt. Helt okej. Sen blev det BUO med stämrep.. finns det något som jag hatar mer än stämrep? ....troligtvis.. men inget jag kommer på just nu. Det är såå tråkigt! + att man hörs mycke tydligare! Jag hatar de!
Iaf.. nu blir det lite matte sen duschen och sen.. (favoritstunden på hela dagen) blir det sängen! WOHO!
Fast först blir det matte som sagt.. WOHO!


Gomorron

Ställde klockan fel med 1 timme nu på morgonen och när jag insåg det ställlde jag om klockan för att sova lite till men gick de? Neeeejdå.. jag låg vaken i ca 50 min innan jag lyckades somna och då ringde klockan igen=) härligt värre! Det enda som hindrar mig från att spela sjuk idag är alla underbara människor i klassen..

Ny design







Ny design blev det på bloggen trots allt.. vet inte hur länge den stannar men iaf tills jag har tid/ork/lust att göra en ny header och leta efter ny bakgrund.. och det lär väl ta ett tag tyvärr. Så tills dess får detta duga =)

Blogghelvete!

Här har man gjort en ny header så man kan byta ut den gamla tråkiga men funkar det att lägga upp bilden på bloggen så man sen kan välja att lägga upp den som header? ICKE! Jag vet inte om det är min data de är fel på eller om det är blogg.se som inte fungerar ordentligt men störande är det! Får testa igen senare ikväll..

3 oktober

Blev Gävle idag med Bella, Kikki och Elisabeth. Hittade tyvärr bara en svart tjocktröja men WTH, det betyder ju bara att man måste åka dit igen någon gång snart ;) Eller egentligen hellre till någon annan stad. Blir troligtvis Hudik med mamma på lovet. Iaf.. vi hade väldigt roligt, mycke skratt som vanligt. Speciellt på tåget hem när jag och Bella va liite för trötta och hon satt och hittade på historier! Jag höll på att dö! <3
Ikväll blir det mat och sen körslaget med mamma och pappa. Förhoppningsvis kan jag ragga mig till att få ha datan med mig annars har man ju alltid mobilen ;) (Y)

2 oktober

Skola idag. Ingen riktig historia egentligen eftersom Howard va sjuk ;) Många sov, andra planerade inför tranan och vissa försöket jobba seriöst.
Trodde inte det skulle bli tranan för mig eftersom vi bestämde att åka till Gävle imorrn istället. Sen fick man ett trevligt sms från Elisabeth som sa att dom skulle gå ändå med NVarna och fråga om jag ville haka på. Självklart ville jag de! Så det blir tranan till 12-halv 1 innan man åker hem för att samla lite kraft så man orkar upp och iväg till Gävle! Har räknat ut att jag nog måste stiga upp halv 8. WOHO! Men ska man ha kul så orkar man det mesta.. som tur är!
Fick låna tunika av sötastesysterevah! Tyvärr måste man ju städa innan man sticker iväg. Eller.. det blir nog mer "städa". Plocka lite här, lite där, bort med dammet och sen är det "klart" ;) Fast det får ju inte mamma veta såklart! ;)


RSS 2.0