351

Känns helt sjukt att jag faktiskt börjar längta tillbaka till skolan. Har haft lov i.. 2 veckor? Inte ens de. Men jag känner bara att jag vill bli klar! Jag vill börja sista året nu så jag kan ta studenten och göra vad jag vill! Ligga på soffan eller resa eller vad det nu blir jag ska göra.
Suger att jag har ett helt jävla år kvar. Önskar jag hade tagigt studenten nu.
Fast ändå skönt att jag inte behöver bestämma mig nu vad jag vill göra.
Schizofren, jag vet!
Lite kluven kring allt just nu. Prick som om jag va 2 olika personer. En på dagen och en annan på natten. Prick så faktiskt.

A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out

Har kollat på tv sen halv 5 i eftermiddag. Det betyder ca 7 timmars tvtittande.
I ett avsnitt av någon tv-serie vare någon som sa något i stil med "She was that kind of friend that you could fight with, without being afraid she would leave me."
Jag har också en sån vän.
Hon är världens underbaraste och jag vet att även om vi bråkar och är osams så kommer hon finnas där när jag behöver henne som mest precis som att jag alltid kommer vara där för henne.
Hon är en sån där person som jag vet att jag skulle kunna väcka mitt i natten för att prata utan att bli sur, lite butter visst, men inte sur. Inte ens när jag grät på en fest vi va på brydde hon sig. Trots att jag drog ner hennes humör också.
Hon är nog den som känner mig bäst av alla.
Ville bara passa på att tillägna henne det här eftersom jag åker iväg och är borta i 3 veckor framöver.
Kommer sakna henne som en tok <3
"A friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words"

Kan stolt räkna till 6 nyvunna myggbett på...

Kan stolt räkna till 6 nyvunna myggbett på benen sen klockan 6 idag. 1 myggbett per timme varav ett sitter på sidan av foten. Har även införskaffat ett bett från knott i ögonvrån! Mums!


Kaos

Jag måste ju ha världens roligaste, mest förvirrade släkt någonsin.
Jag och Jennifer sitter i lugn och ro och äter lunch när telefonen ringer och det är morfar som ringer från sjukhuset. Han har suttit i 2 timmar och väntat på att mormor ska hämta honom och nu undrar han om hon är hemma hos oss. Nej, men jag och Jennifer åker till undsättning för att reda ut trasslet! Tänk om något har hänt mormor? Oron växer. Vi försöker ringa mormor men hon svarer inte och ringer därför till mamma (great move! hon blev jätteorolig)
Vi anländer till sjukhuset och där sitter morfar mycket riktigt och väntar. Vi försöker ringa mormor men hennes telefon är inte på.
Jag och Jennifer bestämmer oss för att kolla parkeringen ifall mormor och morfars bil står där. Jajamen! Den står parkerad där och vi drar därför slutsatsen att mormor är kvar på sjukhuset. Dock har morfar glömt bort vilken avdelning han va på och vart den ligger så vi får dra in damen i receptionen i kalabaliken för att få reda på det. Våning 3. Right on it! Hissen upp och vem sitter i väntrummet om inte mormor?
Totalt kaos. Men man har då aldrig en tråkig dag med dom två!

I keep dancing on my own

Känner mig allmänt deppig och inte alls speciellt pepp på någonting alls. Vill helst bara ligga hemma i sängen och sova. Eller möjligtvis gå ut och festa med Emma! Hade så jävla kul senast! Skulle faktiskt inte vara helt fel att umgås med Bella heller. Hon fatter saker ingen annan gör. Helt underbar den kvinnan alltså! Vore jag bara homosexuell skulle jag lägga in en stöt! Nemas lixom!
Ikväll blir det filmmys med syster + 2. Själv är jag "ensam". Great!

Jag tror mitt hjärta blöder

Trött som ett as och vill bara få sommarlov nu. Suger att alla andra har fått utom Torsbergs!
Va hos Bella i fredags <3
Underbaraste människan i hela världen! Dock fick jag ungefär 1 dm att sova på när 6 pers skulle tränga ihop sig för att sova i en etta. Inte det skönaste jag varit med om.
På onsdag börjar sommarlovet och innan det tänkte jag försöka läsa ut iaf Fröken Julie och förhoppningsvis också Tartuffe så har jag bara dom bra böckerna kvar i sommar.
Känns skönt att jag går ut andra året och bara har mitt sista kvar, även om jag kommer sakna att ha något bestämt, inte veta vad man ska göra med resten av livet skrämmer faktiskt lite.

gfmesgjtnbalr

Ungefär så känner jag mig nu. Messed up och totalt jävla bläh..
Jag orkar ingenting, är förjävla trött och bara uuuuuuuh.
Önskar jag kunde åka till Bella i Gävle.
Må bra bara

RSS 2.0