Bellaaa.. Ny design? (A)

Sitter och funderar på om designen är lite väl mörk för årstiden. Vågar näästan inte fråga Bella om hon kan göra om en. Kanske kan gulla mig till de om jag har tur!

Sitter iaf i Da Pink Rum igen och ska egentligen jobba på min uppsats. MÅSTE egentligen jobba på min uppsats. Orkar jag de? Inte en chans!
Sitter och läser bloggar och kollar runt på facebook istället.

Fint väder är det iaf :D
Och snart är allt helvetesslit över!
Och detta ska firas på onsdag med buller och brak! Jag, Viktoria, BellaBullen, Carro och Irma ska äta ute och sedan kolla på Disneyfilm. WIIIE!
Sedan blir det övernattning. Trångt och mysigt med 2 i min säng, 2 i bäddsoffan och 1 på golvet.. eller möjligtvis 3 i bäddsoffan om folk inte har något emot att trängas. Jag sover på någon i värsta fall. Dom kommer vakna upp döda morgonen efter men vad gör de?!

Nu ska jag fortsätta "skriva på uppsatsen" = prata strunt med Viktoria och skratta. GÖTT!


Tell me that I got it wrong, tell me everything will be okay.. Before I fall

Ibland förstår jag mig inte på mina föräldrar. Dom klagar på att jag aldrig träffar folk. Sen träffar jag någon men då klagar dom på de också för då är jag tydligen borta för länge! Jaha? Kan dom bestämma sig eller?
Skönt vare iaf att träffa Bella igen. Och hon har världens sötaste lillebrorsa! Surt för henne att hon inte inser de själv bara! :)

Idag blir det Dansotekets avslutning med Irma. Kommer börja storböla när jag sitter där för jag kommer sakna de så mycke. Men de "skiter man väl i" som min syster så fint skulle uttryckt de :)

Måste bara påpeka att Me and my guitar - Tom Dice går rakt in i hjärtat på mig! <3
Länk på spotify: Tom Dice – Me And My Guitar


Nedräkning!

Tänkte sova ut idag. Vaknar klockan halv 8. Kändes TOPPEN! Nu sitter jag och väntar på att få ork att skriva lite på min uppsats. Funderar på om jag kanske ska spela idag ändå.. men.. jag känner inte för de och jag måste egentligen jobba på min uppsats om jag ska kunna gå på marknaden med Bella idag. Och jaa, jag vet att det är fel att hoppa över BUO-spelningen för att kunna gå på vårmarknaden men om jag ska orka med nästa vecka också så måste jag fan få göra nånting som jag tycker är kul! Annars kommer jag avlida.

Längtar till 4e. Tranan! Festa! Träffa folk! Jag har blivit en enstöring känns det som. Skola sen hem och sitter instängd på mitt rum utan att göra någonting (förutom att plugga tarmarna ur mig).

Bara 1 vecka kvar av seriös skola.
Har några saker kvar att göra.

1. Skriva litteraturanalys på svenskaboken
2. Plugga inför kemiprovet
3. Göra kemiprovet
4. Skriva klart min mini-Extended.

Sen är det fan lov! Och Bella den dumma ungen åker till Grekland 4 dagar efter avslutningen. Tack för den! :) Jahapp.. vad ska jag syssla med under lovet då? Mysigt att hon åker bort, kommer hem, vi går på bio sen sticker jag till Spanien i 3 veckor. Jag som tänkte att de skulle bli så jävla skönt att kunna träffa henne lite oftare men ICKE! Det ska väl inte gå? Varför skulle de gå lixom?

Hela världen är emot mig. Det känns verkligen så.

Ingen bra musik har jag heller. Sjukt trött på min spellista på spotify. Men jag orkar inte ta itu med att leta ny. Kanske kan sysselsätta mig med det under sommarlovet? Kommer ju ändå inte ha något bättre för mig.


Kommer ikapp med mitt sociala liv

Bryter ihop totalt! Har inte tid att sitta vid datorn egentligen men det skiter jag fullständigt i! Jag orkar inte plugga biologi, är inte 100 på att jag har rätt papper till det vi ska skriva om boken på svenskan och han som ska hjälpa mig med info om det jag ska skriva uppsats om sprang bort någonstans. Därför blev det såhär istället. Har äntligen hunnit komma ikapp lite med omvärlden. Läst lite bloggar, kollat mail och kollat facebook igen. Känns väl ganska bra ändå.

Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar och sen bryta ihop medan jag kämpar på med biologin.
HUR FAN KUNDE JAG MISSA ATT DET VA IDAG?! Jag va heelt säker på att de va torsdag nästa vecka men ICKE! Det är imorrn. Alltså betyder det att jag måste råplugga in allt ikväll. Jag som tänkt va ute i god tid. Näee.. de är lixom "hejdå den långa goda sömnen jag tänkt på inatt, hejdå!"

This is how I feel and who I am

Det finns få personer i mitt liv som betyder allt för mig. Jag vet inte varför men jag har svårt, trots att jag känt en person i flera år, att kunna göra en sån emotionell koppling.
Dock finns det några stycken (sisådär 4-5) som jag skulle göra allt för och då är det verkligen allt.

Jag vet att jag beter mig som en bitch ibland och det är inget jag kan göra något åt. Det är sån jag är och jag ber om ursäkt för det. Men att ändra mig är inte ens att tänka på. Jag är den jag är och så är det bara.

Anyways. De personer som faktiskt betyder allt för mig har en tendens att ibland krossa mitt hjärta. Självklart är väl detta utan att veta om det över huvud taget (antar jag) och jag är inte den personen som påpekar när någon jag bryr mig massa om sårat mig. Jag skämtar bort det och låter det passera. Det finns tyvärr ett stort problem med det här och det är att det bryter ner mig så totalt inifrån. Självklart skulle jag aldrig visa det på utsidan utan jag håller uppe fasaden. Ler när jag behöver och skämtar om saker jag knappt förstår.

Jag tvivlar starkt på att jag kommer våga puplicera dehär

Jag tänker inte nämna några namn när det gäller vilka det är som betyder eftersom det känns som att det bara kommer bli en massa konfrontationer. Tror ändå att dom det gäller redan vet det. Jag hoppas dom redan vet det. Jag hoppas jag någon gång sagt till dom hur speciella dom faktiskt är för mig. Antagligen inte. För när man väl öppnar sitt hjärta och berättar sånt där. Det är då man blir som mest sårbar.

Sälja mina kläder? Ja tack!

Har nu bestämt mig (igen) för att sälja mina kläder. Såg nyligen i tidningen att det va en tjej som gjorde det flera gånger om året så nu ska jag också göra't! Kan tjäna massa pengar ju! Använder inte ens 50% av de som finns där såatteh.. jaa, kan ju tjäna lite pengar och köpa nya istället! GREAT!

Bortskämda

Vi har blivit bortskämda. Vi förväntar oss att vi ska skruva på kranen och SIM SALA BIM (stavas de så?!) så har vi varmvatten. Jag har nu varit utan varmvatten sen onsdags och jag börjar sakna det enormt mycke. Skäms på mig! Här klagar jag över att inte ha varmt vatten när vissa inte ens har RENT vatten. Fast jaa.. de är så de är när man blivit van.

Pappa fick koka varmvatten för att kunna raka sig imorse. Fan vad jag skratta!

(Och jaa, man kan sånhär av att förlora varmvatten i 2,5 dag :M)

MES!

Jag är en mes.
Jag vill att ALLA ska gilla mig.
Det är idiotisk och jag vill bli av med det kravet.
Jag gillar inte alla så alla behöver inte gilla mig.
Så enkelt borde det vara.
Dock...
Är det svårare än så.

Deltar i en tävling :)

Jag är alltså med och deltar i en tävling på Lindas sminkblogg VR :) Man skulle alltså lägga upp inlägg på bloggen samt följande bild ^^




För gammal för att plinga? Nevah!

Jag tror helt seriöst att jag aldrig kommer bli för gammal för att tycka att det är kul när får plinga på bussen. Tror det är något som sitter kvar från när jag va liten. Varje gång någon sträcker sig för att plinga på "min" hållplats skyndar jag mig före och när jag lyckas har jag lust att skrika "HAAAH! Du fick inte plinga, du fick inte plinga!" med min bästa narröst. Självklart undviker jag att göra detta eftersom folk skulle tro jag var galen och jag skulle få besöka psyk.


Måste erkänna att jag är lite smått besviken på mig. Det har alltid varit jättebra ordning på mig och jag har gärna blivit klar med uppgifter som jag har för tidigt bara för att. Dock är det nu 1.5 vecka kvar tills mini extended essay ska vara inlämnad och jag har skrivit ca 3 meningar. Toppen! Inte nog med det, jag har även en litteraturanalys, ett kemiprov samt ett biologiprov som ska göras innan sommarlovet. Alla andra är klara men NEJDÅ! Vi har mer än någonsin nu. Great!

...

Nu börjar mina panik/ångestattacker komma tillbaka. Varför kan jag inte få må bra nu när våren äntligen är här? Exakt samma sak hände förra sommaren. Problemet är att jag inte har ork att ens försöka göra något åt det den här gången.

Astrologi

Måste väl erkänna att jag är ganska intresserad av astrologi. Hade tråkigt idag och satt därför och läste lite om mitt stjärntecken på olika hemsidor. Dehär är vad jag hitta som jag tycker passar in på mig:

Vattumannen är ofta före sin tid och väljer att gå sina egna vägar. En egensinnig nytänkare som eftersträvar frihet och oberoende. Vattumannen är självständig och har ett stort frihetsbehov. Vattumannen ogillar inblandning från andra. Lyssnar gärna på råd, men gör i slutändan allting på sitt speciella sätt. Ofta mot strömmen, djärv, företagsam och idérik.
En vid och framförallt brokig bekantskapskrets är kännetecknande. Vattumannen blir lätt uttråkad av det vanliga, monotona vardagslivet. Den som är präglad av detta lufttecken föredrar omväxling och har en dragning till udda, kreativa människor som har förmåga att leva efter sina egna normer.
Vattumän har en osäker självkänsla, vilket gör att de tvekar innan de ger sig in i någon djupare förbindelse. När de väl gör det, är de emellertid oftast trogna och pålitliga, eftersom Vattumän avskyr allt vad lögner och oärlighet heter. Du har inga drömmar eller illusioner när det gäller kärlek. Det behövs en tvillingsjäl för att ett förhållande med dig ska hålla. Någon som är kravlös och självständig. Du visar inte känslor offentligt, men hemma kan du vara mycket romantisk.
Ibland kan vattumannen verka en aning egenkär. Din självständighet och kunskapshunger har givit dig starka åsikter, och i umgänget anser du alltid dessa vara vara de rätta. Hos vattumannen finns därför en viss trotsighet och svårighet att ta goda råd från andra.
 

Sommar <3

Bänkade mig ute i det underbara vädret nu när jag kom hem. Skulle plugga men började kolla igenom facebook och alla bloggar jag följer. Nu ska jag i alla fall sätta igång med uppsatsen!

Underbart väder, solen lyser, varma vindar, fåglarna kvittar... JÄVLA KRYPHELVETEN SOM KRYPER PÅ MIG!! Ò_Ó

Aja, allt detta betyder bara att sommaren här är <3

It's me. I'm a freak

Fick lite smått panik nyss när jag sitter och fnissar åt alla facebook grupper och kollar över på Irmas dator och ser att hon redan börjat skriva på mini-EE! Herregud! Den ska vara inlämnad om 2 veckor och jag sitter fortfarande och flummar runt. Detta kommer inte sluta bra. Dock kan jag aldrig fokusera när jag är i skolan. Behöver msn och min musik för att kunna fokusera på skolarbete. Sjukt konstigt, vet inte hur det hände eftersom det absolut inte fungerade tidigare! Dessutom kan jag inte fokusera om det är alltför mycket ljud kring mig på skolan men musik på högsta volym när jag är hemma fungerar alldeles utmärkt för att hjälpa mig att fokusera!
I know, I'm a freak -.-

Maybe it's time I saw the world

Vaknade redan 07.30 imorse. Kom på att jag borde läsa i boken som jag har på svenskan om jag ska lyckas bli klar med den + vaddetnuvarviskulleskrivatillden i rätt tid. Så jag släpade med mig täcke och kudde över till soffan och kröp ihop i hörnet där. Dock låg tv-dosorna så lägligt till så jag "råkade" fastna vid Biggest Loser. (Det är inte ens bra!) Så nu sitter jag och kollar på ett uselt program och plågas av att jag inte läser. Är jag smart eller vad?

Hade egentligen hoppats på bättre väder idag eftersom jag ville få åka till Segersta med underbaraste Eliasbeth och bara umgås. Saknar henne sjukt mycke. Behöver någon att prata med känner jag, någon som känner att dom kan ställa upp?


Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut

Gävle blev succé! Hade otroligt roligt. Skräckfilmen! <3 Lyckades köpa på mig 3 linnen (när jag bara skulle köpa 2) och ingen primer, inget nagellack och heller inget som mamma skulle ha. Gud vad duktig jag kände mig då!
Måste sätta mig ner och leta efter en primer som jag kan köpa. Tur att syster är över 18 för då kan hon beställa saker från internet åt mig :) <3

Har nu sminkat både syster och Evelina. Hatar att sminka folk för första gången eftersom man inte är riktigt säker på hur man ska göra för att det ska se bra ut. Tror jag lyckades med Evenlina i alla fall! Dock började Bella hålla på att jag ska sminka henne. Ska försöka slingra mig på något sätt.. Om det inte fungerar ska jag försöka övertala henne att låta mig göra en enkel sotning eftersom det är vad jag gör bäst!

Imorgon bär det i alla fall av till Segersta med Elisabeth bak på moppen! Om det är fint väder vill säga, som jag självklart hoppas på. Annars blir det antagligen film. Vilket inte är lika kul men minst lika skönt.

Is it cool if I hold your hand?

Oj vad skönt det blev med långhelg känner jag! Välbehövligt. Mor min sticker till turkland på fredag. Lyllo henne säger jag bara. Skulle inte sitta helt fel med en utlandsresa för att vila upp sig och bli lite bruner om benen. Dock kämpar man på dom sista veckorna i skolan nu innan sommarlovet.
Känner en svag panik komma krypande i bröstet när jag tänker på att vår outline till mini-EE ska vara inlämnad på fredag (lätt när man inte är i skolan). Senast på måndag dock. Och jag har absolut ingen jävla aning om hur man skriver en outline. DÄRFÖR(!) skiter jag fullständigt i uppsatsen under långa härliga helgen och fokuserar helt på att bara ta det lugnt. Stressandet kan vänta till nästa vecka!



Längtar till fredag så otrooligt massa mycke! Tänker inte förklara varför men jag har en känsla av att det kommer bli bästa dagen på längelängelängelänge. Wow, plötsligt slog det mig att i mitt huvud låter jag som en blandning mellan Bella(Bullen) och Carro. Jobbigt läge lixom!

Jag skulle vara någon annan om du fick önska nåt

Sitter och sjunger med i låtarna full av lycka. Finns väl olika anledningar till denna kraftiga känsla i bröstet. Überskönt! Har inte kännt såhär på läängelänge! ^^

Fick veta idag att vi inte har någon lärare varken på matten eller historian. Detta resulterar i att jag börjar 9 istället för 8 och har ett långt "hål" från 10.10 - 12.50. Toppen! Sen har man svenska i 50 min följt av hål i ännu 1 timme och sedan lektion i 50 min. Totalt onödigt att ens gå dit känns det som!

Ibland får jag till det!

Bevisade nyss hur smart jag är! Därför tänkte jag lägga upp det här för hela världen att skåda! :)

Han: sen skulle vi dra in oss i en krogoch kolla på vm
Jag: vm i vad?
Han: ishockey
Jag: nu?! jag trodde hockey spelades.. på.. vintern.. typ..
Han: först är de sm efter sm är de vm så de är på sommarn
Jag: varför?! de är ju typ.. varmt på sommarn.. man måste väl ha is för att spela hockey?
Han: konstgjord is
Jag: ahaaa.. *känner mig som ett fån*


I'm just too far from where you are

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det finns absolut ingenting att göra vilket ger mig massa möjlighet att tänka. Tänka på saker jag inte vill tänka på.
Känner verkligen för att hitta på något. Dock vet jag inte vad men jag vet i alla fall med vem. Dock verkar det som att det aldrig blir tillfälle att träffa denne någon.

Hostan har blivit värre. Retar i halsen så jag tror jag dör! Försöker vara tyst också eftersom alla andra sover. Inte sjukt lätt men det går väl. Får plåga mig själv lite. Det hjälper till att hålla tankarna borta lite i alla fall.

Gife mii månäj!

Jag önskar jag hade aningens mer pengar på kontot just nu. Ungefär sådär 900 kronor. Då skulle jag kunna köpa allt smink jag kollat in nu! Måste sluta läsa Lindas sminkblogg VR eftersom jag bara vill ha allt smink hon har där! Kanske också borde sluta sitta och leta efter smink när jag vet att jag inte har råd med det jag redan kollat in ens en gång. Bra Johanna, skitbra!

Känns som jag varit flitig med att uppdatera på senaste tiden (bara sisådär 3-4 ggr idag^^) Hur ska detta sluta?!


Thinking about you..

Tänker killar på att gifta sig och skaffa barn och så? Tänker andra tjejer på de eller är det bara jag? Varför kan man inte bara säga rakt ut vad man tänker och vad man vill?

Ibland önskar jag att jag kunde läsa andras tankar. Skulle vara lättare om man visste vad den andra person vill.

Tänker andra på framtiden?

I feel like I don't know you.. or do I?

Jag började fundera idag.. När räknas det som att man känner folk egentligen?

När man vet varandras namn?
När man trivs tillsammans?
När man vet allt om varandra?

Personligen tycker inte jag att det där sista är otroligt jätteviktigt. Självklart delar riktigt bra kompisar det mesta med varandra, men det finns ingen som vet allt om någon annan.
Jag anser att jag känner någon när jag vet lite om den personen och när jag trivs att vara med den och man träffas eller pratar regelbundet. När det känns som att man förstår och bryr sig om varandra.


I need to start to be myself 'cause I'm sick of everybody else

Sitter och kämpar för att andas just nu. Om dedär pollenarllergitestet visar negativt kommer jag bli galen!
Nymålade naglar lyckades jag fixa också. Blooodröda! Får matcha de med sminket imorrn.. eller nåt. Dock måste man ju tvätta bort de till på lördag pga lördagsmarschen. Ska inhandla några nya snygga färger imorgon (mot mammas stora förtret) så sen blir det till att måla nytt efter marschen på lördag. WIIIE! Me unt Bella känner för att festa så om någon har något ställe att vara på och som gärna joinar så uppskattas det massa ^^


Syster provade precis sin balklänning. Überfin det är vad hon är i den! <3 Och jag börjar bli nervös inför att fixa naglarna på na! Måste inhandla sånna där stenar så jag får öva! Övning ger färdighet eller hur är det dom säger?

Random stuff

Trodde jag skulle smälla av igår när bussen åkte ifrån mig. Fick gå hela vägen hem istället och det gjorde jag tjurandes kan jag be att få tala om. Jävla busschaffis!

Längtar till helgen! Dock är det en hel torsdag + en fredag med 4 timmars engelska PÅ RAD! Tycker egentligen att det är sjukt komiskt att alla i min klass klagar på att vi har så lång engelska när vi tekniskt sätt alltid har engelska. Fast bara grejen att ha NP i engelska i 1.5 timme och sen ändå behöva ha engelska i 1 timme och 15 min.. inte okej asså!

På tal om helen.. På lördag har jag och Bella årsdag =O iaf enligt facebook och alla vet ju att facebook har alltid rätt! Dock blir det inte till att träffa henne då eftersom planer redan är gjorda med underbara Helena. Kika film, äta godis och säkert blir det lite galenpanna också! Myys.

På lördag sätter marscherna igång igen. Jag vill verkligen inte! Sjukt drygt att behöva stiga upp och klä på sig uniformen en lördagmorgon för att spela. Men men, vad gör man inte för BUO lixom?

Festsugen är man också och jag tänker banne mä' inte vänta ända till utsparken (4e juni) innan jag festar igen e!

Pollenallergi?

Äntligen fungerar webbläsaren igen! Jag förstår inte vad det är med den. Fungerar sen knäpper mamma och pappa på sin dator och då slutar den fungera. Puckat!

Idag blir det iväg till pappas jobb för att ta blodprov och även kolla ifall jag har pollenallergi.

RSS 2.0