Överskottsenergi

Gomorron!
Idag har jag varit otroligt effektiv. Vaknade klockan 7 och tvingade mig igenom ytterligare 30 sidor i engelskaboken, gick upp och gjorde mig i ordning på ca 20 minuter (annars brukar det ta 50 minst!) och skrev klart manuset som ska vara klart imorgon. Har även hunnits med att läsa alla bloggar och blogga själv nu då. Nu blir det till att kolla mailen och sen starta moppen och tuta iväg till skolan.
Spelning med Sigge väntar idag. Underbart att jag inte tränat på läxan ett enda skit och han förväntar sig att jag ska kunna låten nu.. Måste bli bättre på dedär asså!


Att jag och irma va i skolan klockan 9 fö...

Att jag och irma va i skolan klockan 9 för att sen få veta att våran kemilärare är sjuk så vi börjar 12 känns inte alla ovärt! Vi tar moppen till irma och äter lunch där!


Hurtigt värre.

Whoopwhoop! Klockan är 8 och jag har redan gjort klart plugget jag måste göra idag. Fyfan vad gött! Då kan jag ägna resten av dagen åt tvn och guitar hero med pappa!
  Jag va iaf med till Bellas skola i fredags. Gud vilken härlig klass hon har! Fast ingenting slår ju min men iaf. Skulle bra gärna byta ut min svenskalärare mot hennes! Hela deras 3timmarslektion gick ut på att svära (typ)! Fatta förvånad jag blev! Men übermysig va hon förutom att hon skulle hälsa på mig när alla lyssnade på henne så alla glodde.. De hade jag kunnat leva utan. Även fast de va sjukt värt de för att se en viss persons min när han såg mig.


De är ju sjukt ovärt att ha 1 lektion och ...

De är ju sjukt ovärt att ha 1 lektion och sen hål i bara en timme så man får sitta på skolan helt ensam som en mupp.. Tack gode Gud för iPhone!


Usch och fy vilket jävla väder de ska va! ...

Usch och fy vilket jävla väder de ska va! Kallt så man förfryser näsan! Usch och blä! Idag börjar man 10, går fem timmar, spelar och sen träffar man Gustav! <3


Mår illa.

Mår illa.


Det blir till att sova tidigt idag. Tänkte...

Det blir till att sova tidigt idag. Tänkte bara säga att jag hade en underbar dag med BästaBella idag :) <3


Bläh

Hostar och snörvlar som aldrig förr. Pappa mumla något om lunginflammation men de vill jag inte tro på. Har bara hostat sönder halsen och har träningsvärk i magen.
Så har jag de!

Tävlar

Hihiii.. tävlar igen. Lindas sminkblogg VR
Måste.
Vinna.


Ombytta roller

Idag smsar min syster och säger att hon har glömt nyckeln så hon måste få låna min så att hon kan komma in och äta och duscha. Så hon får låna min nyckel. Jag åker iväg på BUO, spelar och åker hem. Inser att mamma inte kommit hem än så jag blir glad och tänker "Great! Nu blir jag ensam!:D" Dock slocknar min leende när jag går uppför trappan, drar jag fram min nyckelknippa och inser att någonting saknas... vad? Joo, min nyckel.
Sjukt irriterad och jävligt sur åker jag tillbaka till musikskolan, får nyckeln och kommer hem kall som en isbit. Inte rätt tid på året att åka moppe.


Nollning gone wrong

Igår var det program dag på skolan. Vi hade otroligt kul även om vi blev tvingade att bygga en bro, gå tipsrunda och ha "erfarenhetsutbyte". Speciellt när alla trängde in sig i våran lilla dramasal och sjunga, dansa mattedansen och leka lekar. Extra roligt var det när några NVare (däribland "min" Gustav) kikade in när vi hade discomusic på för fullt och alla (inklusive lärarna!!) dansa mattedansen. Dom tyckte det såg helt sjukt men vi vet att dom egentligen bara är avundsjuka.
I alla fall så får vi ju inte nolla dom nya men när vi var klara med mattedansen och allt det andra och vi skulle gå på lunch så fick IB2orna sluta och då sa dom "Vi ses vid fontänen när ni slutat, är man en riktigt IBare så kommer man!" till alla prebisar.
Jaa.. de var ju ganska omöjligt för någon att undvika att gå dit eftersom vi insåg att alla bara hade en sko kvar. Dock var det tänkt som en nollning för dom nya och IB1ornas skor skulle stått på ett annat ställe men eftersom alla IB1or (typ jag) inte visste om att det här skulle hända så blev det inte så och istället så tog dom 1 sko för alla. Bra där! I alla fall så blev lärarna arga och våran stora stygga mattelärare (läses ironiskt) Rolf gick iväg för att skaffa tillbaka dom! Under tiden kom folk på tanken att anledningen till att vi skulle gå ner till fontänen var kanske för att skorna låg I fontänen (!!) Inte bra.. inte bra alls med tanke på att vissa av oss hade skinnskor (spec. jag.) Men stora stygga Rolf kom tillbaka med Hedwig i släptåg. Vi hade fått tillbaka skorna! <3


Usch på vädret idag! Tur att man får sk...

Usch på vädret idag! Tur att man får skjuts av mamma till skolan :) och tur att man bara har programdag idag :D önskar dock att vi fick nolla prebisarna men på IB ska vi vara en stor fet familj så det går ju inte för sig!


Jag är så trött på att klaga... Jag ä...

Jag är så trött på att klaga... Jag är så trött på alla som klagar! Jag ska bli en glad tjej! Inget mer Depp nu inte! Känns bra med den inställningen inför hösten!:) Godnatt!


Härlig humor!

Nyss på radion:

Ungen : Pappa, pappa! Är dedär tre?
*ljud av förbipasserande fordon*
Pappan:
Nej, dedär är inte tre..
Ungen: Men pappa, är dedär tre då?!
*ljud av snabbare förbipasserande fordon*
Pappan:
Nej, dedär är inte tre. Men kolla! Kolla här!
*ljud av supersnabbt förbipasserande fordon*
Ungen:
Vad va dedär? O.O (jaa, man hör att ungen gör stora ögon)
Pappan: DEDÄR(!) va tre!

Gissa om jag skratta! Lätt bästa 3-reklamen på länge! <3
(för er som inte visste de så påstår 3 att dom har snabbaste bredbandet i Sverige... DÄRFÖR är det roligt!)

Let me see you shake

Hur skönt va de inte att komma till skolan och få veta att man bara går från 10-12 då?! Det bästa med att ha sådana dagar är inte att man får massa fritid utan det är att man kan retas med alla andra som går till 3-4 :)
Sitter nu och lyssnar på Winnerbäck och ska snart övertala mamma att låta mig övningsköra en liten sväng. Om hon är villig att sätta livet till en gång till idag.
Usch vad kissnödig jag blev! Bara pang tjong lixom! Kände verkligen att det behövde stå här på bloggen också, aa.

Nu får det bära eller brista! Och då pr...

Nu får det bära eller brista! Och då pratar jag om min älskade röst som känner för att leka kurragömma med mig :) Pallrar iaf iväg mig till skolan med hår som står åt alla håll.. Ha de! :)


Gick och la mig men var väl kanske inte f...

Gick och la mig men var väl kanske inte fullt så trött som jag trodde. Får väl ligga och stirra upp i taket ett tag och rulla tummarna eller något. Upp och iväg till skolan imorrn på riktigt för första gången den här veckan. Yeahy! Can't wait att stå och prata inför hela klassen med min sexigt hesa stämma! :) Puss! <3


Jag hoppas du inte alls har det bra. Jag hoppas du ligger vaken som jag och känner dig lustigt glad och rörd och yr och ängslig och mycket störd.

Tog äcklig jävla hostmeducin igår innan jag skulle sova och resultatet blev hallucinationer (mindre än 1 av 1000 som får den biverkningen) hallucinerade mellan 12 och 4 inatt, i think.. om jag inte hallucinerade när jag kollade på klockan också.. sjukt vare iaf. Minns inte riktigt vad de va förutom att jag va livrädd och att jag "somnade" och "vaknade" med ett ryck och hjärtklappning (ännu en biverkning) ska aldrig mer ta den där skiten!´

Imorgon bär det av till skolan, får väl göra mitt bästa för att sminka över min mjölkvita hy och ringarna under ögonen, le lite grann och låtsas som att hostan och rinnsnuvan inte stör mig ett piss. Bara för att lixom.

Men idag tänker jag inte låtsas! Idag ska jag ligga i soffan och tycka synd om mig själv heela dagen! Ska tom få hyra en film har mamma lovat. Sjukt nöjd tjej! :3


Uhh.. Vaknade alldeles för tidigt för at...

Uhh.. Vaknade alldeles för tidigt för att vara sjuk. Ingenting bra på tv så får allmänna på något. Ikväll börjar idol, right? Blir väl till att glo på alla människor som skämmer ut sig :) gött!


Är inte ett dugg hungrig men tvingar i mi...

Är inte ett dugg hungrig men tvingar i mig en halv macka bara för att. Sen bär det av till skolan (alldeles för tidigt) för att träffa Gustav! <3 jävla hurtig kille dedär >_> är på skolan 1.5 timme innan han börjar för att plugga kemi! Men blir klar typ 1 timme innan så då får jag åka dit och hålla sällskap!


Tävling.

Är med och tävlar på Lindas sminkblogg igen. Har inte vunnit än så måste ju försöka igen!


Halfway through!

Hade en betydligt bättre morgon idag än jag hade igår iaf. Enda missödet va 20 liter hårspray i örat eftersom jag suger på att rikta den rätt! <3

Nu har (äntligen) halva veckan! Känns som att det borde vara torsdag idag.. MINST! Men aja, jag ska försöka lida mig igenom resten av onsdagen sen hem, äta kladdkaka och tjocka mig framför tvn. Kanske sova tidigt också? Vem vet!

RSS 2.0