Efter en lång smygkonversation på matten f...

img_0163 (MMS)

Efter en lång smygkonversation på matten får man dehär! <3


Usch. Har inte bloggar på God knows how lo...

Usch. Har inte bloggar på God knows how long! Men jag orkar inte nu. Har för mycket som pågår runt mig + att mitt internet inte fungerar och de gör ju inte direkt saken bättre. Va på Harry Potter 7 part 1 igår i Gävle med BästaBella som är Underbar och Älskad av alla <3 Gud vad jag saknat den tjejen alltså! Saknar na redan också fast det inte ens va 10 timmar sen vi skiljdes. Vet inte vad det är men hon får allt jobbiga att bara försvinna ur min hjärna när jag är med henne! Allt jag måste hinna göra, alla prov och alla redovisningar, analyser, uppsatser och böcker! helt underbart är det och sen när man lämnat henne kommer allt över en igen som en jävla tsunami!


På Willys vet man iaf hur man stavar!

img_0147 (MMS)

På Willys vet man iaf hur man stavar!


Min mattelärare är så go och ritar gubbar ...

img_0146 (MMS)

Min mattelärare är så go och ritar gubbar i mitt block! :3


Trött.

Är så fruktansvärt trött och har absolut inget att göra nu i en halvtimme framåt eftersom min syster har sina kompisar här hemma och dom festar. Det är inget bra på tv och jag är sur och grinig så ingen vill prata med mig. Jag vill bara krypa ihop i sängen och sova fram till jullovet.. Fan att lovet snart är slut. Jag vill inte. Orkar inte.
Försökte kolla på tv med mamma och pappa. Typ "Så mycke bättre" eller nåt sånt.. Men de resulterade i att jag nästan somnade i soffan och jag har ingen lust att vakna där om 3 timmar när de är kolmörkt och behöva ta mig upp till sängen för att lägga mig på riktigt. Så de va bara att gå upp igen och sätta sig här.

FAN vad dom ska låta!
Fan vad grinig jag är.
Fan att de inte är nånting på tv.
Fan för allt just nu.

Ska nog göra mig i ordning för att gå och lägga mig. Surt bara att min säng kommer vara så förbannat kall när jag ska sova. Jag som redan fryser. Gött! Mysigt! Underbart!
Blir väl till att sova med 2 täcken + filt inatt igen. Det är något fel på mig.

Hårdrömmar

Har precis sminkat klart syster och hennes kompis. Ska försöka smyga åt mig en bild sen och lägga upp här!
Nu sitter jag och pustar ut och kollar på tv, läser bloggar och önskar att jag vågade göra något drastiskt med håret.. typ färga de suuuperljust , klippa de kort eller färga de mörktmörktmörkt brunt.. sådär nästan svartbrunt lixom. Surt bara att jag är för feg. +Att det råkar vara så att min mamma inte tycker om tanken på att jag ska färga mitt hår.. Fast egentligen skiter jag i vad hon tycker. Det är vad alla andra tycker som jag egentligen bryr mig om. Får jämt höra att jag har så fin hårfärg och visst.. de kanske är sant men jag är så fruktansvärt trött på den! Vill ha något nytt och roligt. Vill lixom ha längre hår och färga de. Tyvärr vet jag att jag inte kommer göra de.

Jag menade såklart BellA och jag :) Sådär!...

Jag menade såklart BellA och jag :) Sådär! Bara för att hon klaga! :3


You make me feel like I'm living in a teenage dream

Gud bad jag är pigg! Kan bero på att jag redan varit upp i 4 timmar! Längtar till lördag som fan! Då får min kreativa sida ta ett stort steg fram och förvandla min syster till vampyr inklusive bettet som transformerade henne till de! Fyfan vad kul! Plus att jag ska ge mig på ett försök att göra en Catwoman av hennes kompis också. Ska få den stora äran att sätta fast lösögonfransar på na! Aldrig gjort de förr men ska väl youtuba få se om någon har ett bra tips på hur man ska göra't!
Idag bär det av till Gävle med BästaBella! Ska släpa med na på massa affärer för att va smakråd. Dessutom ska jag springa ärenden åt min mamma, kul! OH! Dessutom ska vi se The social network. Filmen om Facebook lixom :3 jaa, jag och Bell då.. inte mamma.. nejnej!
Nu blir det youtube för att se om man kan få nå hjälp till lördag!
Dagens låt: Katy Perry – Teenage Dream <3

Jag har saknat ditt skratt, jag har saknat ditt hår

Happhapp.. Då sitter man här igen. Stirrarar på skärmen och undrar vad fan jag skaffade en blogg för. Jag skriver ändå aldrig något vettigt. Jag önskar jag hade en massa kloka, roliga tankar att skriva ner men jag är så jävla tråkig så jag har ju inte de.
Jag menar.. inte fan vill man läsa om mina jävla tankar om apelsinskal eller något annat totalt värdelöst! Om jag va mer insatt i något vuxenigt som politik eller nåt så skulle jag skriva om de iaf! Men faktum är att jag inte kan ett skit. Är ganska stolt över de ändå på något sätt.
Usch! Får rysningar av Taylor Swift – Last Kiss!

Ska snart sova.. Fast först måste man ju se Sverigest skönaste familjer med mamma! Ska sova i pappas säng inatt måste jag erkänna. Bredvid mamma. Gött att alla med en dator kan läsa dehär! Men WTH! Jag skäms inte. Mysigt juh!

RSS 2.0