I.D.I.O.T


I want to scream until no sound comes out and you've learned your lesson
I want to swallow these pills to get to sleep
So I dont have to make a bad impression
I need to start to be myself
'cause I'm sick of everybody else


I wanna run, but only far enough to make you miss me
I wanna take back all the shit that I have done
But I guess you were better off without me
I need to start to be myself
Because I'm sick of everybody else




Varför kan jag aldrig ge upp? Jag vet själv när det räcker men inte fan slutar jag!! Jag tänker tanken att "kanske jag borde ge upp nu och säga förlåt?" men lyssnar jag på mig själv? ALDRIG! fan vad jag hatar mig själv ibland!
Jag vill bara skrika.. skrika högt och länge tills jag inte har någon röst kvar...



28 september

Ibland... när jag känner att jag inte orkar mer... då känns det helt underbart att du bara finns ett nummer bort och stöttar mig oavsett vilken liten skitsak jag är upprörd över.. du förstår alltid och jag fattar inte hur du gör de men du får mig alltid glad igen! Min värsta mardröm är att vi ska bråka.. vem fan ska jag vända mig till då?


Skola idag igen.. Jag och Viktoria var ju bara liiiite för trötta när vi satt och skratta åt
"En brunett va hos doktorn och han frågade
- Jaha.. vad är problemet?
-Joo.. jag har ont här, här och här *pekar på 3 ställen på kroppen*
- Jaha? Det råkar inte vara så att du är blondin egentligen?
- Joo.. vadårå?
- Det är ju fingret du har ont i"
i 10 minuter.
Blir idol ikväll antagligen. Nördigt jag vet men jag måste få veta om Calle går vidare eller inte! Sen har man prov i historia imorrn.. känns som att de kommer gå sååå bra för mig som inte fattat något av vad Howard pratat om..


26 september




I'll tell you flat out
It hurts so much to think of this
So from my thoughts I will exclude
The very thing that
I hate more than everything is
The way I'm powerless
To dictate my own moods






Gårdags kvällen var helt underbar som vanligt =) först kina sen till ica och vidare hem till mig;) jag fick massage av Bella <33 Sen när jag skulle sova insåg jag att jag luktade precis som Bella :') sov gott den natten kan jag ju säga! Hon måste sluta lukta så förbannat gott!

Sen idag blev det sista lördagsmarchen med BUO för i år.. en bra avslutning, stor orkester så det lät riktigt bra! Kanske inte bäst på att marchera så att vi har en extra marchträning inplanerad nu på hösten kanske inte är så illa ;) Sen blev det hem, äta, plugga och sen iväg på 'Gin & Tonic' med Linnéa. Väldigt annorlunda men sjukt bra! En döv kille som gjorde stum enmansshow.. eller vad man ska kalla't.. Helt otroligt! 1 timme utan någon rekvisita förutom en kavaj, en mössa och en portfölj. Klart värt att "slösa" 1 timme på =)
Ikväll blir det 'Confessions of a shopaholic' tillsammans med mamma och pappa och massa godis! Sen blir de sova så man orkar plugga imorrn inför proven..
Ha´ de!


25 september

Har precis städa klart inför kvällen =) Blir mat på kina sen ute en stund och sen hem till mig med ett snabbt stopp på ica för att köpa godis ;)
Och expert-killen fick min mobil att fungera igen! =D så jag ska hämta den imorrn efter sista BUO-marchen. Lite förvirrad inför den för det verkar som att det inte blir något spex eftersom vi hade 2 tamburmajorer förr lördagen =S men jag tycker vi ska spexa! De hör ju till sista marchen! Sen vill jag gå på Gin & Tonic imorrn klockan 16 i torsbergsaulan! Någon som känner för att joina eller ska man behöva gå själv/hoppa över?
...aja.. nu blir det lite plugg så man slipper tänka på en massa saker som man inte vill tänka på..

24 september

Bara fredag kvar, bara fredag kvar, bara fredag kvar, bara fredag kvar, bara fredag kvar, bara fredag kvar, bara fredag kvar, bara fredag kvar, bara fredag kvar, bara fredag kvar, bara fredag kvar! Och på fredag kväll ska jag träffa mina tjejor ^^, ...i think.. iaf om jag och Bella får som vi vill ;)
Inget historieprov blev de imorrn heller eftersom Emma och Elvira mutade Howard med brownies så vi flyttade fram det till tisdag =)
Istället går vi igenom allt vi ska kunna till provet vilket verkligen behövs! Det är nästan ingen som har fattat vad han har snackat om i 4 veckor ;)
Min mobil är cp också.. stängde av den idag och knäppte på den sen efter ett tag och då hittade den ingen täckning.. stängde av, knäppte på, fortfarande ingen täckning, stängde av, åkte hem, knäppte på, fortfarande ingen täckning och nu kastar jag snart in den i väggen! Och jaa.. så mobilberoende är jag! Ikväll blir det antagligen idol ...om jag orkar.. Annars sova! Och imorrn har jag bara 2 lektioner *happyhappy* =)

WOHO!

Spanskaprov, kemiprov, historieprov, datorkunskapsprov, kemiprov, bokredovisning på svenskan, bok att läsa på  engelskan + glosor. Och nej.. jag ångrar inte att jag går IB ;) men jag ångrar att jag satte mig vid datan idag! Måste lära mig att låta bli de! Får börja gömma datan för mig själv ;)


22 september

Det blir skola idag igen. Börjar kännas att man valt en plugglinje nu när man har prov torsdag, fredag, måndag ;) Sen har man kemiprovet att ta igen som man egentligen skulle gjort igår men eftersom kemiläraren är dum i huvet och säger att hon kommer vara på ett ställe så de bara är att komma dit den tiden men sen inte är där så blir de jävligt svårt att göra provet då.. Igår fick vi gå och kolla på Engmans kapell istället för att ha spanska och svenska. Såå bra! Folkmusik!
Ikväll blir det plugg, plugg, plugg, äta, sova.. typ.


20 september

Helgen går alldeles för fort!! De är redan söndag kväll vilket betyder en hel vecka med skola framför mig.. 3 prov den här veckan. Och jag är äntligen klar med Kallocain så jag ska börja skriva på arbetet till den! Sen ska jag försöka hinna med och sova lite också. Vi får väl se hur det går..

Ikväll blir det sova tidigt eftersom alla är sjukt osociala! Och jag borde verkligen fixa mina naglar.. Och nu babblar jag så de är bäst att jag slutar skriva.. Pusshej!

19 september

Förkyld, ont i en tand och ryggen blir bara värre och värre. Har plugg som jag måste göra i helgen och jag är sjukt trött. Kan de blir bättre?-.-"
Känner verkligen för att träffa alla igen! Är trött på att bara sitta hemma. Vill ut och ha lite kul för en gångs skull!
Spelning idag.. lite udda med 2 tamburmajorer :O Men det gick ganska bra ändå, trots förkylning =)
Ikväll blir det film med familjen.. om jag orkar hålla mig vaken. Annars kanske jag sover istället..


Höstfärgerna börjar komma lite smått ute och jag älskert! Så jävla vackert! Va tvungen att gå ut en sväng idag bara för att kolla på de =)


15 september



Du är bättre än du vet
Mycket större än du vet
Men det klär dig att du tvivlar på din duglighet
Det gör man där vi kommer från
jag förstår dig bättre
Vill du nåt så vet du vart jag finns





Blev ingen skola idag. Känns som att det nog var ganska smart ändå. Istället har jag pluggat hela jävla dagen. Troor att jag äntligen fattat kemin. Har hunnit läsa det vi ska i 'The giver' och snart halva 'Kallocain'. Spanskan orkar jag inte ta itu med idag så det får bli morgondagens projekt. Funderar fortfarande på om jag klarar av att gå till skolan imorrn. Önskar jag inte gör det vilken gör att jag känner efter lite extra -.-"
Ryggen gör förbannat ont igen så jag har bestämt att Bella ska komma hit varje fredag och massera mig! (Y)

Det stör mig sjukt mycket att nya Lars Winnerbäck låten, Jag får liksom ingen ordning, är bra :'|


14 september

Skola 9.00-16.00, BUO 16.30-18.30, plugga kemi 19.00-21.30 tills jag somnade över kemin.
Ryggen börjar göra ont igen (WOHO!) så jag tror jag ska köra iväg mamma och pappa igen så Bella och Malin kan komma hit och sova över så Bella kan massera mig :M (Y)
Nu kör allting ihop sig (igen), diktanalys inlämnad på tisdag, kemiprov och spanskaläxa på onsdag, svenskauppsats inlämnad på torsdag. Orkar inget just nu. Vill bara lägga mig ner på sängen och somna, sova i 3 år och sen vakna upp, redo för att ta studenten..
Om någon skulle säga "Kom igen! Vi drar ut och hittar på något kul!" skulle jag mummla något till svar och gå och lägga mig i sängen och dra täcket över huvet. När fan ska man hinna ha kul?! That's why I'm at home today (tisdag).. ta igen lite. "Förhoppningsvis sova" tänkte jag igår.. men näedå, 20 i 8 vaknar man av att någon från "Svedbergs rör" kommer hit och ska fixa med toan-.-"
Därför ska jag börja med kemin nu! Och klockan är inte ens 9 :'|

12 september

Filmkväll med Bella, Malin, Elisabeth och Kikki igår ;) eller jaa.. "filmkväll" Elisabeth och Kikki gick hem efter en film och lite busringningar;) sen blev det Secret Window för mig, Malin och Bella;) båda dom somna så jag satt där och kollade helt ensam.. inte såå kul. Sen fick jag en efterlängtad massage av Bella innan vi somnade.. Bella snarkade nääästan^^, och hennes ben rycker som vanligt när hon sover ;) <3
Sen vaknade vi härligt tidigt (20 i 8) och försökte kolla på bilder från när Malin och Bella gick i 6an ;) (Y) gick dock inte så bra eftersom min data är cp -.-" allt som allt en härlig kväll/natt och ingen spelning idag pga förkylning.. känns ändå ganska skönt =) istället blir det städning eftersom det ser förjävligt ut här! Och Bella glömde sin tjocktröja här^^, jag menar.. "glömde" ;)


Bara för att jag älskar den här bilden^^,


11 september

Jag hatar när man har sovmorgon och ändå vaknar lika jävla tidigt som vilken annan dag som helst! Vad ska man göra då? Inget bra på tv, orkar inte läsa, inte plugga heller. Blir till att ligga kvar i sängen och vara frustrerad över att man inte kan somna om. Anyway.. idag blir det skolan (går bara 10-13.35^^,) sen hem och städa rummet så att tjejerna får plats när dom kommer ikväll ;) just nu ser de förjävligt ut.. den enda del av rummet som man kan vistas i/på är sängen och den del av soffan där jag sitter.. Men allt annat kommer före, skolan, plugg, äta, sova. Man har ju inte tid att städa då! Men i eftermiddag.. då jävlar! Sen läre de väl bli städning imorrn när tjejerna åkt hem också.. Jobbigt!

090909

Okej.. uppdateringen från fredag-onsdag.

Fredag: Förfesten och tranan var roligt, som vanligt ;) blev kanske lite väl intimt mellan mig och Bella.. eller... näe ;)

Lördag: Upp tidigt, var lagom pigg när man skulle spela med BUO extra tidigt pga Hälsoväckan.. Hem sen och göra absolut ingenting innan man somnar tidigt -.-"

Måndag: Skola igen, sen extra kort BUO eftersom dom nya kom och skulle få information *happyhappy* sen hem och plugga lite =)

Tisdag: Skola sen spelning med Sigge =)  Efter de hem och läsa klart historian och matteläxan :) Sen blev det Idol med mamma och pappa =)

Onsdag: Skola med skoljoggen på morgonen.. sen matlagning med klassen =) Mysigt, mysigt ^^, Ikväll blir det Idol igen :) och sen soova! (8)


3 september

WOHO! Nu är det bara 1 dag kvar innan man kan slappna av och bara ha roligt! Blev klar med plugget riktigt tidigt ikväll! (halv 7!:O) Så resten av kvällen ska jag bara slappa^^, Sen går man ju bara 9-halv 2 imorrn :) och efter de blir det feest =)


She was standing there by the broken tree
Her hands were all twisted she was pointing at me
I was damned by the light coming out of her eyes
She spoke with a voice that disrupted the sky
She said ' Come on over to the bitter shade,
I will wrap you in my arms and you'll know you've been saved'
Let me sign, let me sign, can't fight the devil so just let me sign.


2 september

Jag hinner inte med någonting just nu känner jag! Springer runt som en yr höna och letar efter rätt böcker och en penna som fungerar! Jag försöker hinna med att blogga men när jag är klar med allt plugg är jag för trött för att orka någonting och vill bara sova... sjukt jobbigt när man inte kommit igång med planering ordentligen än!
Tur att det bara är 2 dagar kvar av den här förbannade veckan!><, På fredag blir det Insparken, Tranan, Party.. Kalla det vad fan du vill men kul kommer det bli iaf! Får äntligen träffa mina underbara kompisar igen i mer än 10 minuter.. WOHO!
Nu ska jag lägga mig i sängen och invänta nattens härliga sömn.. Välbehövt!


RSS 2.0