Because you had a bad day

Jag undrar vad jag har gjort mot allt alla. Alla är irriterade eller sura eller så ignorerar dom mig bara. Känner inte alls för att åka iväg till Kikki för att umgås längre. Känner för att bara stänga in mig på mitt rum och somna vid 7 ikväll. Dock tänker jag inte göra eftersom folk skulle tro jag blivit galen så istället klistrar vi på ett falsk leende och åker iväg och spelar social. Nickar och ler vid rätt tillfällen bara. Let's go!

And all Gods children gonna sing, gonna sing

Jag vet inte vad som flög i mig men helt plötsligt började jag sakna konfirmationen otroligt massa! Eller.. nu ljuger jag också. Självklart var det konfirmationsresan till Polen-Tyskland jag saknar. Första gången jag faktiskt umgicks med Bella 4-real. Jag önskar jag hade bilderna kvar från den resan men tyvärr försvann dom senast ett virus invaderade min dator. Grät en skvätt när jag fick veta det om jag ska vara ärlig. Töntigt? Jotack jag vet. Dock finns det inget riktigt att hålla fast vid om man inte kan kolla på bilderna. Nog för att jag är lite glad att alla bilder där jag gör fjortisminer är borta för evigt!


Ikväll blir det i alla fall mys hos Kikki med henne, Elisabeth och Bella. Så ska Valborg spenderas! Man behöver inte festa som alla verkar tro! Nu blir det till att sminka syster och se till så att hon blir fin!

In silence we hear the tires upon the road

Ingenting blir som jag tänkt mig idag! Hade tänkt åka hem efter biologin och dissa engelskan men sen hade vi inte så förbannat långt hål eftersom vi hade spanska och engelskan blev tillbakaflyttad 1 timme så då var det inte någon idé längre. Sen när jag väl kom hem tänkte jag plugga massa men blev klar med glosorna på 3 sekunder och kemin vet jag inte hur jag ska kunna plugga på. Iställte skulle jag då träna men då ringde pappa och fråga om jag kunde möta honom vid elgiganten så det va bara att hoppa upp på moppen och köra iväg. Kom nyss hem och inte har jag lust att träna nu! Blir till att stiga upp tidigare än nödvändigt imorgon för att träna och kolla igenom läxan och kemin en sista gång. Jippie!


MUS svaret

"Hej!
Tyvärr har vi ingen onlineförsäljning som det ser ut idag. Vi är ett lärande sminkkoncept och vill kunna bistå med kunskap och lärdom till våra kunder, vilket vi skulle tappa om vi sålde produkterna online."

Svaret jag fick av MUS. Åh! Vad ilsk jag blir! Har lust att skriva tillbaka och fråga om det är bättre att dom förlorar kunder och pengar eftersom man inte kan handla via internet! Och om det nu bara är för att ge kunskap så borde dom fan inte visa alla deras produkter där! För det enda dom gör är att skriva en kort grej om produkten och hur mycket den kostar. Oj! Vad mycket jag lärde mig av dee!

Idioti

Jag håller på att bli galen på make up stores hemsida! Varför ha en hemsida där man visar alla produkter men sen kan man inte köpa något?! Att kunna se de men inte köpa dom är rena tortyren för mig! Efter att ha sett x antal produkter nu som jag vill köpa blev jag till slut så förbannad att jag skrev till de och frågade om det verkligen ska vara såhär?! Jag är medlem men jag måste åka tåg 1 timme dit och 1 timme hem för att kunna utnyttja det! Vad är det för tok?! Blir ju massa dyrare smink för 17! Extra irriterande blir det eftersom jag följer en blogg (Lindas sminkblogg VR) där massa av sminket kommer från MUS! Nu hoppas vi på positivt svar från de! Som att om man är medlem och 'signar' in för det (och nej jag kom inte på något bättre ord) så kan man beställa eller att de håller på att fixa så man kan beställa via internet!

Took a ride on a suicide romance

Jag tycker det är skitmysigt att jag lyckats bli sjuk precis då jag inte kan och inte borde vara sjuk. Min höft säger emot så fort jag rör på mig också. Pappa påstår att alla muskler i rumpan är helt cp. Känns underbart!
Tråkigt har jag också eftersom alla är på skolan och det aldrig är något bra på tv. Kanske kan lyckas gulla mig till att få skjuts ner på videohallen men vad ska man hyra då?
Alla filmer jag vill se går på bio nu. Totalt värdelöst.


I mina tankar finns det bara du

Jag sitter just nu och funderar på varför man alltid blir mer sugen på maxmat när man nyligen har ätit där. Det händer alltid mig men man vill inte äta där 2 gånger på 2 dagar!

Imorgon blir det "hål" mellan 10-12 då man får slappna av och se film. Jag är överlycklig eftersom det betyder att man missar 1.5 timmes historia! Bästa dagen på länge!

Att det kan va' så svårt att vara 17 år

Sitter och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan kolla ifall det fungerar att beställa spotify premium nu. Har lovat mig själv att om det fungerar och jag lyckas ladda ner det till min ipod blir det en lång jävla promenad till lågnas + 1 varv runt vågen med BRA musik i öronen och eftersom det nu är skrivet här på bloggen finns det ingen återvändo. Hoppas bara det inte börjar regna för då blir det synd om mig!

Jäklar, nu satte godissuget in. Har inte ätit något godis alls på hela helgen. Hjälp! Kanske får stanna på vägen hem om det blir någon långpromenad!

I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night

Dagen började med en sväng på cross training maskinen och sedan invigning av VM i hh.
Sedan kom E och K hit och försökte hjälpa mig hitta klädsel till ikväll. Gick ju sådär så vi får se vad det slutar med. Blev lite övningskörning med mor min och mormor i baksätet. Klarade av start i backe. WOHO!

Nu sitter jag i princip och väntar på att klockan ska bli så mycke att man kan börja göra sig i redo för kvällen.

Forever young, I want to be forever young

Det finns vissa tillfällen då jag önskar att jag var liten (och då menar jag typ 7-8 år). Som t.ex. nu när jag har absolut nada att göra. När man var liten och det var en sådant tillfälle så hade man 1000 kompisar man kunde ringa och fråga om dom ville leka en sådan här underbar dag. Idag har jag inte fullt så många vänner men desto mer betyder dom för mig. Enda nackdelen med att ha färre kompisar är att dom flesta är upptagna med annat.
När jag nu satt ute och hade såhär otroligt tråkigt så fick jag för mig att jag skulle övertala mamma eller pappa att ge upp "solandet" så jag får övningsköra ett tag men ICKE! För då visar det sig att syster min har tagit den utav våra bilar som passar mig. Visst kan jag köra med den andra men då sitter jag så långt fram det bara går med sätet och ändå får jag sträcka benen så långt jag bara kan för att nå fram till pedlerna (stavning?!) och det är ju inte direkt jättemysigt när benet börjar skaka efter 5 minuter.
Därför sätter jag mig nu i vårat överhettade uterum med min alltför tjocka bok och läser i väntan på att syster återvänder hem med den betydligt mindre (och därför mer passande) bilen.

Until you decide to wake up

Coheed and Cambria – Wake Up - Acoustic Version

Jag förstår inte att jag aldrig tröttnar på den här låten! Jag älskar den mer och mer för varje gång jag hör den. Antagligen är det för att den har betytt massa för mig senaste tiden, känns ibland nästan som att den är skriven om mig.

I will annoy you with every waking breath until you decide to wake up

Efter en sväng på nya crosstraining maskinen och en härligt kall dusch känner man sig lagom uppfriskad. Det enda som fattas är en riktigt smarrig middag och en god natts sömn. Herregud! Jag börjar låta som en vuxen!
På fredag blir det i alla fall fest (nu börjar det likna något!) och sen på lördag verkar det bli film med underbaraste Bella <3 Det är verkligen dags nu med tanke på att vi har 6-7(?) filmer att se på. Vi kommer hela tiden på nya. Väldit bra eftersom vi träffas så pass sällan. Lyckligtvis träffade man henne i torsdags och om mindre än en vecka har jag samma tur igen.. x2 dessutom! Hallelujah!

Ikväll blir det i alla fall Körslaget med mamma och pappa eftersom syster är ute och festar. Sedan blir det till att sova och imorrn ha sjuhelvetes kul (helt ensam) för att utnyttja sista dagen på lovet. Bara 9 veckor till sommarlov, bara 9 veckor till sommarlov, bara 9 veckor till sommarlov går om och om igen runt i huvet på mig. Nu börjar nedräkningen! Skulle nog inte överleva utan den.

Till veckan blir det äntligen en resa till Gävle och Make up store med mor min. Blir till att inhandla mixing liquid + glitter så man får tyst på syster någon gång. Blir väl även till att leta efter lite ögonskuggor och sånt. Härligt härligt!

Why?

Varför måste allting alltid krångla?
Som vanligt finns det ingenstans att hålla till nu när vi tänkte dra ihop ett gäng. Allas föräldrar är hemma och ingen har egen lägenhet eller annat hus/stuga/ställe där vi kan hålla till. Äre inte lite konstigt att vi är 10 pers och verkligen ingen känner någon eller vet något ställe där man kan vara? Jag tycker i alla fall det.

Antagligen blir det till att sitta hemma hela lovet igen. Precis som sportlovet och innan det jullovet och innan det höstlovet. Jag är så trött på att aldrig göra något roligt! Trodde och framför allt ville att det här lovet skulle bli annorlunda så därför har jag verkligen ansträngt mig för att hitta på något. Dock känns det ibland som att inte alla är lika engagerade men vad vet jag?


But I won't let melancholy play me for a fool

Långfredagen är här och snart bär det av ut i skogen till på måndag. Hur ska jag överleva?!
En liten skoterfärd blir det innan vi är framme också eftersom vi inte får åka med bilen på grusvägen sista biten fram. Varför åka dit alls då är min fråga?

Glad påsk säger man väl i alla fall och så får ni smsa sönder mig så jag slipper ha tråkigt! Hej svejs!

Påsklov in 3... 2... 1!

Har precis blivit klar med biologiarbetet och väntar nu på att den här lektionen ska ta slut så jag kan påbörja min sista innan påsklovet! Sedan blir det lunch på Roma med Elisabeth och ikväll tortyr med syster med box'n'fun. Hujedamej! Får i alla fall belöning i form av film och godis sen.

Imorgon bär det av ut i skogen för att fira påsken i stugan. Mysigt värre! Bara det att min mobil kommer dö sådär på söndag eller något.

Resten av lovet kommer troligtvis bestå av att sitta framför tvn/datan och klaga över att jag har tråkigt. Förutom på tisdag då det blir bio med Bella <3 Kanske får tjata till mig mer än 1 dag med henne!

RSS 2.0