Ligger i sängen och har seriösa problem ...

Ligger i sängen och har seriösa problem med att somna om. De är för jävla varmt! Funderar på att smsa en massa och väcka dom för att jag har tråkigt men de är så elakt.. Dock är det mitt enda val om jag inte ska dö av tristess.


I'm back!

Kom hem i måndags och stack direkt iväg till Grillnatta med Bella. Där träffade jag alla andra kompisar också. Helt underbart att träffa alla igen! Tisdagen tillbringades i soffan/sängen och onsdagen bar det av till Gävle för att kolla på Winnerbäck. Toppenkväll vare! Och vi slapp regnet!

Nu sitter jag och kollar på Extreme close up - Kristen Stewart på E! :) toppen! Älskar att det är sugit väder idag också! <3

Nu åker jaaag!

Nu åker jaaag!


Jag känner nu när det är så nära att jag l...

Jag känner nu när det är så nära att jag längtar till Spanien med hela min kropp. Varmt på morgonen Varmt på kvällen Varmt JÄMT! Tom när de regnar!


Sitter nu på tåget mot Arlanda. Allt är...

Sitter nu på tåget mot Arlanda. Allt är med (hoppas jag). Om ca 1.5 timme ska vi vara framme verkar det som. Gött! Sen äre ju "bara" 4+1 timmes flyg också.. Mellanlandning i la capital de España.. Madrid. Fan vad gött att få åka bort ändå! Önskar bara BästaBella hade följt med :( <3


Bara 2 timmar kvar tills alla kommer och h...

Bara 2 timmar kvar tills alla kommer och här ser ut som ett bombnedslag +att jag har 4784237 grejer kvar att göra. Imorrn åker vi! Filmen igår var iaf superbra! ...tror jag iaf.. Helt ärligt minns jag bara att jag hade förjävla ont i halsen hela tiden men jag tror den va bättre än dom förra.. Kanske.. De är iaf vad alla säger :O Så jag får väl hålla med eftersom jag inte vet själv. Köpte ännu mer smink på MUS iaf. 550 kronor. "slöseri"! Kanske värt det. Får se när jag testat alla grejor :) puss!


RSS 2.0